LathspeLL Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Bu akşam ki açıklama resmen "darbe gerekirse yaparız" konuşmasıydı. Biz burdayız dediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 haberturkte cok super yorum oldu -bugun secselerdi ne olurdu -darbe olurdu -ehhmmm -unutun bakiyim demedik darbe marbe suctur bu suc geri aldim lafimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Darbe gerekirse yaparız değil, bizi darbe yapmak zorunda bırakmadan adam gibi bi seçim yapın konuşmasıydı. Yani meclisin o ahır gibi haline bi tepkiydi bence. Parti başkanı veya muhtar seçmiyorlar Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanını seçiyorlar bunu hatırlattı asker. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Muhtıra verilmiş resmen ya.. Açıkçası mutlu oldum ne diim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 hafta içi böyle bi açıklama yapılmadığı çok çok iyi olmuş=) piyasalar ne olurdu allah bilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 hacı ile bacı dönemine geri dönüş yapıcaz anlaşılan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 O degilde askerde hele de kısa dönem bedelli falan son 10 gün 20 gün diyenler ne yusuf yusuf olmuşlardır be darbe olacak diye hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 abi sen ne diyosun benim 1 hafta sonra vizem var , onlar iptal olurmu lan diye düşündüm kendi kendime=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 zaten darbe olursa jandarma olarak yapanlarida geri cagiriyolar sanirim dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Darbe olunca internette kesilir mi acep? eskiden radyo TVlere el konurdu şimdi birde internet belası çıkar başlarına :) Youtube linki verirmiş asker bütün IPLere darbe haberini izleriz ordan falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Darbede çağırmazlar, seferberlikte çağırırlar en fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 haha hangi sayfayı açsan yinede şahlanıyoooorrr amaaaannn diye giriyormuş türkü alttan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Valla ben kısa dönem denizciydim yani hamilelerden sonra artık iyice umutlar biterse bizi çağırıcaklar öyle demişlerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Neyse ben uyuyayım. Sabah ola hayır ola diyelim taş gibi yatıp kuş gibi kalkalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 said: abi sen ne diyosun benim 1 hafta sonra vizem var , onlar iptal olurmu lan diye düşündüm kendi kendime=) benim 10 saat sonra vizem var kendimle çelişkiye düştüm olsun olmasın diye diye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 sadece ilk sayfayı okudum ama cok enteresan bi olay gelişti. orduyla sahsi olarak hic bir baglantım olmamasına ragmen az once şöyle bir mail geldi bana. said: From : TSK Sent : Saturday, April 28, 2007 12:27 AM To : "" Subject : Ne mutlu Türküm diyene!; anlayışına karşı çıkan herkes Türkiye Cumhuriyeti’nin düşmanıdır ve öyle kalacaktır. Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Atatürk'ün, Ne mutlu Türküm diyene! anlayışına karşı çıkan herkes Türkiye Cumhuriyetnin düşmanıdır ve öyle kalacaktır. Türk Silahlı Kuvvetleri Genelkurmay Başkanlığı 27 Nisan 2007 Basın Açıklaması http://www.tsk.mil.tr/bashalk/basac/2007/a08.htm edit: typo [ Mesaj 28 Nisan 2007, Cumartesi - 03:59 tarihinde, Cermy tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 mit misin O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 fake Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Ordu açıkca "ananızıda eşinizide alın gidin" demiş anlayana. Orduyu yönetenlerde ne kadar ülkelerini sevdiklerini hala darbe yapamyarak yapmamak için maksimum gayret göstererek. Kendi çıkarlarını deil ülkeyi düşündüklerini hal ve hareketlerinden belli ederek mükemmel bir şekilde gösteriyorlar. Zaten bu yüzden herkesden takdir topluyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Bu muhtira açıklandığı saatlerde uyuyordum sabah evdekiler durumu anlattılar bence olması gerekenler oluyor çok geç bile kalındı adamlar saldım çayıra mevlam kayıra şeklinde devam ediyorlardı. Arınç'ın açıklaması vardı "yarın güneş çok farklı doğucak" diye. Evet doğdu ama nereye ve kime nasıl doğdu şimdi sormak lazım. Darbe bizim için iyi olmayan sonuçlar doğurabilir ancak olağan gelişmelerin sonucu kadar kötü olmayacaktır bunun sonunda Atatürk'ün ve arkadaşlarının milletimize sağladığı temel hak ve özgürlükler yerini Osmanlı zamanındaki şeriat rejimine bırakıcaktır.Tıpkı İran gibi ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 gunesin oldugu yerde ampule gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 dün akşam yatarken yapılmış bu açıklama. sabah kalktım okudum AHAHAH Arınç İstanbul daymıs,muhtıra verildiği saatlerde ucak biletini iptal ettirip Ankara'ya dönmemiş. yusuf yasıyor tarıkatcılar sarıklılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 sen uyurken biz memleketi kurtardik Apache bey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 darbe falan olmaz ya Gerektirecek bir durum yok, ne halk aç - hanı cok fazla degıl - ne inanılmaz iddet eylemlerı var. olmaz darbe falan, en fazla hukumetı dusururler, sanmıyorum tankları gorecegımızı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Lan bi yattık kalktık neler olmuş. Bana haber vermeden yapılır mı şimdi bu... Çok kırıldım yani... Şaka bir yana Genel Kurmay uzun zamandır halka ayar veriyordu "her işi benden bekleme biraz da sen kıçını kaldır buradayım de" diye. 14 Nisan ile bu başladı. Hükümet bunu görmezden gelince ve hala burnunun dikine gidince de "bak halkıma verdiğim ayar tutuyor sıra sana gelecek ona göre" dedi. Uzun lafın kısası bu. Öyle eskisi gibi ortada tankların gezdiği yönetimi askerlerin aldığı darbe bu ülkede yaşanmaz. Modern çağın modern darbesi şekil 1a da görüldüğü üzere budur :) Unutmadan yarın Çağlayandayız, bekleriz efem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar