Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Genelkurmaydan Aciklama Var

Laurelin

Öne çıkan mesajlar

Darbe gerekirse yaparız değil, bizi darbe yapmak zorunda bırakmadan adam gibi bi seçim yapın konuşmasıydı. Yani meclisin o ahır gibi haline bi tepkiydi bence.
Parti başkanı veya muhtar seçmiyorlar Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanını seçiyorlar bunu hatırlattı asker.
Sosyal ağlarda paylaş

sadece ilk sayfayı okudum ama cok enteresan bi olay gelişti. orduyla sahsi olarak hic bir baglantım olmamasına ragmen az once şöyle bir mail geldi bana.

said:

From : TSK
Sent : Saturday, April 28, 2007 12:27 AM
To : ""
Subject : Ne mutlu Türküm diyene!; anlayışına karşı çıkan herkes Türkiye Cumhuriyeti’nin düşmanıdır ve öyle kalacaktır.

Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Atatürk'ün, Ne mutlu Türküm diyene! anlayışına karşı çıkan herkes Türkiye Cumhuriyetnin düşmanıdır ve öyle kalacaktır.

Türk Silahlı Kuvvetleri
Genelkurmay Başkanlığı
27 Nisan 2007 Basın Açıklaması
http://www.tsk.mil.tr/bashalk/basac/2007/a08.htm

edit: typo

[ Mesaj 28 Nisan 2007, Cumartesi - 03:59 tarihinde, Cermy tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Ordu açıkca "ananızıda eşinizide alın gidin" demiş anlayana.

Orduyu yönetenlerde ne kadar ülkelerini sevdiklerini hala darbe yapamyarak yapmamak için maksimum gayret göstererek. Kendi çıkarlarını deil ülkeyi düşündüklerini hal ve hareketlerinden belli ederek mükemmel bir şekilde gösteriyorlar.
Zaten bu yüzden herkesden takdir topluyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu muhtira açıklandığı saatlerde uyuyordum sabah evdekiler durumu anlattılar bence olması gerekenler oluyor çok geç bile kalındı adamlar saldım çayıra mevlam kayıra şeklinde devam ediyorlardı. Arınç'ın açıklaması vardı "yarın güneş çok farklı doğucak" diye. Evet doğdu ama nereye ve kime nasıl doğdu şimdi sormak lazım.

Darbe bizim için iyi olmayan sonuçlar doğurabilir ancak olağan gelişmelerin sonucu kadar kötü olmayacaktır bunun sonunda Atatürk'ün ve arkadaşlarının milletimize sağladığı temel hak ve özgürlükler yerini Osmanlı zamanındaki şeriat rejimine bırakıcaktır.Tıpkı İran gibi ...
Sosyal ağlarda paylaş

Lan bi yattık kalktık neler olmuş. Bana haber vermeden yapılır mı şimdi bu... Çok kırıldım yani...

Şaka bir yana Genel Kurmay uzun zamandır halka ayar veriyordu "her işi benden bekleme biraz da sen kıçını kaldır buradayım de" diye. 14 Nisan ile bu başladı. Hükümet bunu görmezden gelince ve hala burnunun dikine gidince de "bak halkıma verdiğim ayar tutuyor sıra sana gelecek ona göre" dedi. Uzun lafın kısası bu.

Öyle eskisi gibi ortada tankların gezdiği yönetimi askerlerin aldığı darbe bu ülkede yaşanmaz. Modern çağın modern darbesi şekil 1a da görüldüğü üzere budur :)

Unutmadan yarın Çağlayandayız, bekleriz efem :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...