Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

"Apo'ya özgürlük"

Pyro

Öne çıkan mesajlar

Çok bişi sanmaya başladılar kendilerini ama artık milletin canına tak etmeye başladı yani bi kaşık suda boğulacakları günü kendileri hazırlıyorlar.
Bugün gene 2 şehit haberi vardı TVde ama şerefsiz gazeteler yarın tek satır yazmaz. Ölen yabancı olsa inletirler dünyayı.
Sosyal ağlarda paylaş

bir yabanci lesi 100 turk sehite denk ne yazikki disarda

yunanlilar biel yaptiklari onca terbiyesizlikten sonra izmir-atina arasindaki yuzme sampiyonasini turklerin asya rumlarini katledis gunu olarak lanse ediyorlar

ee raporlarda kac bin kadin ve cocugu acimasizca oldurdukleri yaziyor cami katliyamlarini filan

ama olen turk olunca kimsenin umrunda degil
Sosyal ağlarda paylaş

Aslında evet özgür bıraksınlar apoyu.

Şöyle 2-3 hafta önceden duyursunlar, "Şu gün şu saatte taksim meydanına bırakıyoruz" diye, vaktinde haber versinler ki millet taşını sopasını alsın da gitsin, bi de polisi de çeksinler 2 saatliğine taksimden, salsınlar ortaya.

En güzeli. İdam mı? Değil devletin alakası yok. Hatta özgür bile bırakmış işte.
Sosyal ağlarda paylaş

yurtsever cephenin yaptığını sanmıyorum da yapanları niye dövmemiş bneler derseniz orası eyvallah..ancak barışarock'ta türk bayrağı açan herifi dövenlere niye kimse bişi demediyse o da bunun gibi bişey..

sosyal faşistlik yapan bu tarz amcamların hepsine voyvoda amcalarından birer adet kazık..
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Faşizm bir insanlık şuçudur ve burda iki taraf da şuçu işliyor. Her ne kadar milliyetçi olmasam da Barışa Rock'ta ki gibi sosyalist tayfanın türk milliyetçisi olanları dışlayıp faşist damgası vurarak saldırması ya faşizmin ne olduğunu bilmediklerini ya da faşizmi kurcalaya kurcalaya farkına varmadan birer faşiste döndüklerini gösterir ; çünkü faşizm herşeyden önce iki insan arasında başlar.

9 Eylül kampüsünde PKK diye bağıranlar (biraz sert olacağım burada) PKK'nın yöntemlerini (öldürmek) kabul ediklerini çığırarak kendi insanlıklarını reddederler sadece ; insan öldüren biri insan olamaz.Yani rahatça dövülebilirler(smiley).Aslında bu düşüncemin de faşist olduğu söylenebilir belki ama bence sadece humanizm birazcık(!) vahşi bir versiyonu.

Milliyatçi değillim ama milliyetçilerle aramda hiç bir sorun yok çünkü milliyetçiliğin insanlık şuçu olmadığını anlayabilecek kadar zekiyim. Milliyetçiliği reddim anarşist bir özgürlüğe inanmamdan(bu arada bu 'red' 't' harfi kullanarak mı yazılıyordu yoksa?)
Sosyal ağlarda paylaş

4 ay Ağrı'da okudum ben.
Bunun 10 katı olaylarla karşı karşıya geldim. Sağ sol kavgası olsa keşke dediğim anlar oldu. Vatanını göz göre göre bölüyorlar, bölücü olduklarını rahatça söylüyorlar. Arkadaş evine Türk Bayrağı asmış diye 10-15 kişi evini basıp bayrağı indiriyorlar.
İç savaş istiyorlar, popolarına çok güveniyorlar sanırsam =)
Sosyal ağlarda paylaş

Atatürk'ün milliyetçilik ilkesiyle Faşizm ap ayrı şeylerdir önce bunun bi farkına varalım.

Faşizm insanlık suçudur evet, kanı başka kandan üstün tutmaya denir. Fakat bu kesinlikle APO'ya yapılan tepkilere verilecek cevap degildir. Zaten onlarında istedikleri bir kavramın altına saklanmak ve kendilerini haklı gibi göstermek o yuzden APO'yu destekleyenlere karşı olanlara faşist diyerek öyle göstermeye çalışıyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...