Diablo Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 figo recoba solari bizde ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 hakan arıkan kaleci ankaraspor'un. bence iyi transfer, murat ve ramazan patateslerinden kurtulmuş oluyoruz. runje'den umudu kesmekle ilgisi yok durumun, yedek kalecimiz 102 bin yaşında olan murat şahin bizim farkında mısınız? hakan arıkan iyi kaleci olabilir. olursa da biz kazanırız yabancı kontenjanından vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 carlos carlos diye oyaladılar şimdi wederson kim ya uğur boral dan çok büyük artıları olan bir adammı,geçen senede bomba transferler bekliyorduk deivid le edu geldi,şimdide wedersonlar felan nereye gidiyor bizim paralarımız anlamıyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Uğur boral 8.dan karateci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Wederson sadece sol bek degil .. dmc de mc de ml dede oynayabilen bi adam roberto carlos un gelmicegi anlamina da gelmez ama gelecegi anlaminada gelmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 tello işi bitmiş anlaşılan. ne kadar yararlı olur bilmiyorum ama sol kanat lazımdı. sağ kanat da lazım. yarın teknik direktör açıklanacakmış. bana öyle geliyor ki ertuğrul olacak teknik direktör. yanında da mehmet ve gökhanı getirecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Beşiktaş Ertuğrul Sağlamla anlaşmışmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Bence gelmemesi lazim .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 ertuğrul sağlam erken geldi bana kalırsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Daha belli değil yarın açıklanacak... Celal Kolot'un (sinir oluorm bu herife) açıklamasının özeti: Hoca çarşamba açıklanacak. Tello çarşamba İstanbul'a gelecek (aboov). Hakan Arıkan imzaladı (ki bu iyi mi kötü mü belli değil Runje geri dönmeyebilir demek bu...) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 hehe yeni konu açacaktım son anda gördüm bunu. Her ne kadar Lucescu veya Mustafa Denizli'yi istesem de Ertuğrul'un da takıma en az onlar kadar birşey katacağına inaniyorum.Hayırlı olsun ne diyelim,umarım başarılı bir sezon geçirir Beşiktaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 1. devre yada sezon sonunda gönderiliceğini tahmin etmek zor degil :) şamp liginde başarısızlık garanti ligdede pek birşey olcagını zannetmiyorum şimdiden güle güle ertugrul ha olduda tersi cıkarsa tebrik ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 ben memnunum ertuğrulun gelmesinden. kulübede ruhsuz ruhsuz oturup doğru düzgün değişiklik yapmadan duran adamlar td olacağına ertuğrul gelsin. nihat hakkındaki görüşlerim ertuğrul için de geçerlidir. türk futbolunun en karakterli oyuncularındandır ertuğrul ve başarısız olursa da canı sağolsun. yönetimin yaptığı nadir doğrulardan biri olarak bakıyorum ben bu transfere yanında topuzu da getirirse tadından yenmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 umarım ertuğrul harcanmaz,çok yetenekli,hırslı,idealist bir adam. bence de biraz erken geldi gibi ama bakalım.beşiktaşın harcadığı sayısız teknik adam arasına katılmaması tek tesellimiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Ertuğrul Sağlam futbolda en sevdiğim ilk 3 isimden biridir.Hatta 1.sidir. ve çok üzülüyorum şuanda.Çünkü haketmiyor.Harcıyacaklar. =( yeni bi Rıza olayı yaşıyacağız. haketmiyordu. İnşallah başarılır olur hayırlı olur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 beşiktaş bence getirebileceği en iyi adamı getirdi türk olarak bide beşiktaş imaj açısındanda iyi birşey yaptı bence erturul sağlam furbolcu ikende çok efendi ve saygın bi insan ve başarılı idi ve böyle bi yere gelmeyi hakediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Rodrigo Alvaro Tello da geldi. Sağlık Kontrolünden geçmiş bugun. şöyle bir golünü buldum Porto-Sporting maçında Frikikten attığı gol. S.Lizbon- Braga maçı bi iki forum okudum çok iyi diyorlar.Ama delgadoyuda kakalamışlardı böyle bize :) [ Mesaj 30 Mayıs 2007, Çarşamba - 16:12 tarihinde, bLackcha0s tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 bildiğim kadarı ile delgadoya benzer özellikleri var neden alındı anlamış değilim yazık iyi bi stper almanız lazım sizin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Bence iyi oldu alınması BJK için. Takımda kanat yok. Delgado ve Ricardinho gibi önemli 2 merkez adamını kanatlara kilitleyip yaratıcılıklarını kısıtlıyorlardı. Sene başından beri kanatsız gidiyor BJK. Sol kanat oynuyormuş adam. Bir de sağ kanat lazım takıma... Tabii bu durumda bir tane orta sahanın yükünü çekecek adam gerekli, ki bu Serdar, o zaman Ricardinho - Delgado ikilisinden biri yedek bekleyecek, ya da tek forvete dönecek BJK hemen ardında 2 adam olacak Delgado ve Ricardinho. Artlarında da 2 kanat ve bir defansif ortasaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Önümüzdeki sene Paşa'dan veya Delgado'dan biri kesilecek belli... Tello mükemmel bir transfer ismi yok diyenlere gülerim, Bôbô derim :) Çok ihtiyacımız olan üç mevki vardı birini tamamladık, sıra sağ kanat ve stoperde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Stoperden önce sağ sol bek almanız lazım, Stoperde Gökhan Zan var, İ.Toraman var, olmadı Koray'ı koyarsın o var. Da Mehmet Sedefle mi gideceksiniz Baki Mercimek'le mi, Cihan'ı versek size ona bile ihtiyacınız var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 said: bi iki forum okudum çok iyi diyorlar.Ama delgadoyuda kakalamışlardı böyle bize :) delgado'yu kakalamak? adamın asıl pozisyonu am/c fakat delgado'yu aldıktan 2 ay sonra ricardinho'yu alıp takıma koymak ve delgado'yu kanatlardan birine mahkum etmek ancak tigana'ya ve yıldırım demirören'e yakışacak bir hareketti. delgado tipinde futbolcuların kanatta oynamaları mümkün değil çünkü serbestliklerini kaybettikleri anda hiç bir özellikleri kalmıyor. bunu rico'yu kanatlara çektiğinde de görmüştük. tello hakkında hiç bir fikrim yok. görücez bakalım kimmiş neymiş. kesilecek birisi varsa o da ligin son 90 haftasında koşmaya bile yeltenmeyen ricardinho isimli futbolcudur. gıcık olmaya başladım kendisine ama neyse.. said: Stoperden önce sağ sol bek almanız lazım, Stoperde Gökhan Zan var, İ.Toraman var, olmadı Koray'ı koyarsın o var. Da Mehmet Sedefle mi gideceksiniz Baki Mercimek'le mi, Cihan'ı versek size ona bile ihtiyacınız var :) galatasaray'dan bu takıma girecek iki oyuncu var ancak, biri song diğeri arda turan. gerisi yaramaz. hakikaten ama at çöpe gitsin kadronuzun yarısını rewendor. boşa para veriyorsunuz, yoldan birilerini toplasanız aynı oranda başarılı olabilir bence. [ Mesaj 30 Mayıs 2007, Çarşamba - 18:14 tarihinde, Mumu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 şimdi vodafone mesaj gönderdi. 4 yıllık sözleşme imzalamışız Rodrigo Tello ile. yıllık 900k € ödenecekmiş. tekniği yüksek görünüyor youtube da falan aratınca çıkan videolardan. güney amerikalı ama sonuçta, türkiye'ye ayak uydurup uyduramayacağını da görmek lazım. gerçi türkiye ligi ispanya liginin 4 kat çakması olduğundan oynayabilir de bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 valla sergen dışında avrupada oynayabilen oyunkurucumuz olmadı. sergen de anca kafasına estiğinde oynuyordu. delgado geldi ilk senesinde başarısızdı evet ama adamın geçmişi var. üstelik isviçre ligi kötü bla bla dense bile adam uefada süper oynamıştı herşeyden önce o şekilde isim yapmıştı zaten. ayrıca delgadonun basele ilk gittiği sene döküldüğü ancak sonraki senelerde kendini toparladığı da istatistiklerde yer alıyor :) sol kanat en önemli eksiğimizdi bizim. bekte ibrahim üzülmez oynar önünde düzgün bi sol açık olursa. ama sol açıkta ricardinhoyu oynatmaya çalışırsan ibrahim üzülmez çöker tabi ki. umarım tello olumlu bir transfer çıkar. sağ kanat da istiyorum bence ihtiyacımız var ama mehmet topuzu alırsak sağbek ve sağ açık sorununu ali tandoğan-mehmet topuz ikilisiyle idare ederiz gibi geliyor. ama topuz gelmezse iyi bir yabancı şart sağa. göbekte ve forvette transfere çok ihtiyacımız yok bence. açıkçası serdarın önünü kesecek bir transfer de istemiyorum zatne 20yılda 1tane adam gibi türk önlibero yetişiyor. sağ kanat alındığını varsayıyorum beşiktaşın şu anda stopere ihtiyacı var bitane ondan sonra öncelik beklerde. bence runje de gitsin bitane yabancı bek alalım sağ ya da sol farketmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 İyi adam kötü yerde oynasa bile topla buluştuğunda topçu olduğunu belli eder. Yanlış yerde olması pozisyon yaratmaz oyuncuya.Ben pozisyonlara giremiyor edemiyor diye şikayet etmiyorum Delgado dan. Delgado show oyuncusu.Topu alacak dönecek dönecek kaybedecek.Delgado bu kadar.Kaçırdığı pozisyonlar vermediği paslar saç baş yoldurttu bu sene.Bunlarıda yanlış yerde oynadığından değil.İyi bir futbolcu olmadığından en azından 5MİLYON EURO luk bir futbolcu olmadığından yaptı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar