Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Transferler 2007-2008

Eternal

Öne çıkan mesajlar

hakan arıkan kaleci ankaraspor'un. bence iyi transfer, murat ve ramazan patateslerinden kurtulmuş oluyoruz.

runje'den umudu kesmekle ilgisi yok durumun, yedek kalecimiz 102 bin yaşında olan murat şahin bizim farkında mısınız? hakan arıkan iyi kaleci olabilir. olursa da biz kazanırız yabancı kontenjanından vs.
Sosyal ağlarda paylaş

ben memnunum ertuğrulun gelmesinden. kulübede ruhsuz ruhsuz oturup doğru düzgün değişiklik yapmadan duran adamlar td olacağına ertuğrul gelsin. nihat hakkındaki görüşlerim ertuğrul için de geçerlidir. türk futbolunun en karakterli oyuncularındandır ertuğrul ve başarısız olursa da canı sağolsun. yönetimin yaptığı nadir doğrulardan biri olarak bakıyorum ben bu transfere

yanında topuzu da getirirse tadından yenmez
Sosyal ağlarda paylaş

Rodrigo Alvaro Tello da geldi. Sağlık Kontrolünden geçmiş bugun.
şöyle bir golünü buldum
Porto-Sporting maçında Frikikten attığı gol.
S.Lizbon- Braga maçı

bi iki forum okudum çok iyi diyorlar.Ama delgadoyuda kakalamışlardı böyle bize :)

[ Mesaj 30 Mayıs 2007, Çarşamba - 16:12 tarihinde, bLackcha0s tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Bence iyi oldu alınması BJK için. Takımda kanat yok. Delgado ve Ricardinho gibi önemli 2 merkez adamını kanatlara kilitleyip yaratıcılıklarını kısıtlıyorlardı. Sene başından beri kanatsız gidiyor BJK. Sol kanat oynuyormuş adam. Bir de sağ kanat lazım takıma...

Tabii bu durumda bir tane orta sahanın yükünü çekecek adam gerekli, ki bu Serdar, o zaman Ricardinho - Delgado ikilisinden biri yedek bekleyecek, ya da tek forvete dönecek BJK hemen ardında 2 adam olacak Delgado ve Ricardinho. Artlarında da 2 kanat ve bir defansif ortasaha.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
bi iki forum okudum çok iyi diyorlar.Ama delgadoyuda kakalamışlardı böyle bize :)

delgado'yu kakalamak?

adamın asıl pozisyonu am/c fakat delgado'yu aldıktan 2 ay sonra ricardinho'yu alıp takıma koymak ve delgado'yu kanatlardan birine mahkum etmek ancak tigana'ya ve yıldırım demirören'e yakışacak bir hareketti. delgado tipinde futbolcuların kanatta oynamaları mümkün değil çünkü serbestliklerini kaybettikleri anda hiç bir özellikleri kalmıyor. bunu rico'yu kanatlara çektiğinde de görmüştük.

tello hakkında hiç bir fikrim yok. görücez bakalım kimmiş neymiş. kesilecek birisi varsa o da ligin son 90 haftasında koşmaya bile yeltenmeyen ricardinho isimli futbolcudur. gıcık olmaya başladım kendisine ama neyse..

said:
Stoperden önce sağ sol bek almanız lazım, Stoperde Gökhan Zan var, İ.Toraman var, olmadı Koray'ı koyarsın o var. Da Mehmet Sedefle mi gideceksiniz Baki Mercimek'le mi, Cihan'ı versek size ona bile ihtiyacınız var :)

galatasaray'dan bu takıma girecek iki oyuncu var ancak, biri song diğeri arda turan. gerisi yaramaz. hakikaten ama at çöpe gitsin kadronuzun yarısını rewendor. boşa para veriyorsunuz, yoldan birilerini toplasanız aynı oranda başarılı olabilir bence.

[ Mesaj 30 Mayıs 2007, Çarşamba - 18:14 tarihinde, Mumu tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi vodafone mesaj gönderdi. 4 yıllık sözleşme imzalamışız Rodrigo Tello ile. yıllık 900k € ödenecekmiş. tekniği yüksek görünüyor youtube da falan aratınca çıkan videolardan. güney amerikalı ama sonuçta, türkiye'ye ayak uydurup uyduramayacağını da görmek lazım. gerçi türkiye ligi ispanya liginin 4 kat çakması olduğundan oynayabilir de bilemiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

valla sergen dışında avrupada oynayabilen oyunkurucumuz olmadı. sergen de anca kafasına estiğinde oynuyordu.

delgado geldi ilk senesinde başarısızdı evet ama adamın geçmişi var. üstelik isviçre ligi kötü bla bla dense bile adam uefada süper oynamıştı herşeyden önce o şekilde isim yapmıştı zaten. ayrıca delgadonun basele ilk gittiği sene döküldüğü ancak sonraki senelerde kendini toparladığı da istatistiklerde yer alıyor :)

sol kanat en önemli eksiğimizdi bizim. bekte ibrahim üzülmez oynar önünde düzgün bi sol açık olursa. ama sol açıkta ricardinhoyu oynatmaya çalışırsan ibrahim üzülmez çöker tabi ki. umarım tello olumlu bir transfer çıkar.

sağ kanat da istiyorum bence ihtiyacımız var ama mehmet topuzu alırsak sağbek ve sağ açık sorununu ali tandoğan-mehmet topuz ikilisiyle idare ederiz gibi geliyor. ama topuz gelmezse iyi bir yabancı şart sağa. göbekte ve forvette transfere çok ihtiyacımız yok bence. açıkçası serdarın önünü kesecek bir transfer de istemiyorum zatne 20yılda 1tane adam gibi türk önlibero yetişiyor.

sağ kanat alındığını varsayıyorum beşiktaşın şu anda stopere ihtiyacı var bitane ondan sonra öncelik beklerde. bence runje de gitsin bitane yabancı bek alalım sağ ya da sol farketmez
Sosyal ağlarda paylaş

İyi adam kötü yerde oynasa bile topla buluştuğunda topçu olduğunu belli eder.
Yanlış yerde olması pozisyon yaratmaz oyuncuya.Ben pozisyonlara giremiyor edemiyor diye şikayet etmiyorum Delgado dan.

Delgado show oyuncusu.Topu alacak dönecek dönecek kaybedecek.Delgado bu kadar.Kaçırdığı pozisyonlar vermediği paslar saç baş yoldurttu bu sene.Bunlarıda yanlış yerde oynadığından değil.İyi bir futbolcu olmadığından en azından 5MİLYON EURO luk bir futbolcu olmadığından yaptı.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...