Holy Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Beşiktaş'ın bir değil iki değil hakkaten bu tip transferler. Yahu git Brezilya'dan falan genç topçu getirt o parayı da adama ver köpek gibi oynasın. Olmadı Avrupa'dan o paraya daha iyi adamlar alırsın rahat rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Emre Güngör (Ankaragücü) => Galatasaray Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 nukbasliklikiz said: bi de bu transfer doğruysa bana youla-ailton olayını hatırlattı. youla varken aynı tarz ailton alınmıştı. ben bittim burda. sergenle rüştü ne kadar aynı tarz oyuncularsa youlayla da ailton okadar aynı tarz. yuh bre ne alakaları var adamların. tam tersine birbirlerine zıt oyunculardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 emre güngör kimmiş neymiş edit:ankaragücünden gelmiş."gs tarafindan bouzid (kiralik) + 1 milyon euro " denmiş sözlükte de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Emre Güngör, 23 yaşında Ankaragücü'nün kaptanıdır. Bu paraya takımda direkt oynayabilecek daha iyi bir oyuncu bulabiliyorsanız devre arasında ayakta alkışlarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Bouzid'in de adı geldi kendi yoktu zaten transferinde. İyi olmuş da bu adamın adını hiç duymadım. Nasıl bir adam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 bLackcha0s said: ya ben bişey demiyorum artık. Holosko iyi yada kötü.Ama 5 milyon$ a 3.sınıf topçu getirilmez. Alırsın 1-2 ye 1.sınıf topçu olur. Fener medyası şişiriyor holoskoyu o istiyor bu istiyor şöylede yırtınıyor böylede yırtınıyor Ver gazı demirören alışık gaza nasılsa. Para nerden? Kırdır geleceğin gelirini. Aç bi %5 daha ya yok böyle rezalet yok ötesi yok yani. Türk Futbol Tarihinin en kötü yönetimi desek gerçekten yeridir. manisa holoskoyu 3milyon dolara aldı zaten benim bildiğim. 5milyon+2futbolcu eder mi orası tartışılır ama 3.sınıf futbolcu? iddia ediyorum holosko bobodan daha iyi hakkaten takip ettiniz mi holoskoyu? bi videolarını izleyin en azından son vuruşlarına bakın. iddia ediyorum cl'ye kalalım 2 sene sonra satarız holoskoyu. aldıysak tabi burakla korayı toplasak 1milyon eder desek. burada asıl sorun biz manisaya 5milyon dolar mı verdik yoksa euro mu? euroysa kesinlikle değerinin çok üstü. dolarsa yine değerinin üstü ama idare edecek bir rakam. burak ve koraydan kurtulması da cabası bir de takas yaparken futbolcuların da kabul etmesi gerekli şimdi bu adamlar gitmek isteyecek mi orası ayrı? zira transfer bitmiş olsa çoktan borsaya bildirilirdi. demek ki pürüzler var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 5 milyon ytl imiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aytimania Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 holosko gerçekten çok iyi transfer forvet hattında önemli bi zenginlik görüyoruz artık beşiktaşta.ibrahim akın ve burakla gol yollarını açmaya çalışan teknik heyet artık rahat bi nefes alacaktır diye düşünüyorum.bobo-higuain-holosko gibi çok önemli gol silahlarıyla bjk ikinci yarıda gol sayısını artıracaktır.fakat ben koray gibi bi kalitenin bi anda elinin tersiyle itilmesine şok oldum.bu futbolcu her şartta bjknin formasını terleterek giyen ender isimlerden biridir.ikinci devre koraysız orta sahada kimi kullanmayı düşünüyor hoca çok merak ediyorum.hadi hayırlısı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 beni sevindiren nokta da o. demek ki koray yerine birileri aranacak ileri vadede. belki kısa vadede çözüm için fahri geri alınır. veya serdar iyileştiyse onu düşünüyordur bilmiyorum bir de ibrahim üzülmezi postalasak yarım sezon sol beksiz oynasak da olur bu tür adamlar yakışmıyor beşiktaşa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aytimania Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 ibonun yerine caneri alcaklar.burada serdar kurtuluş ve ibrahim kaşa büyük görev düşüyor.sağ bek ön libero ve stoper mevkiinde bunlara güveniyo hoca.ama diattayı gönerebilirlerse gelecek çok ii bi yunan stoper var... fenerde marco giderse bu sene şampiyonuz gibi pek de yeri olmayan ama iddalı bi laf edebilirim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Caneri biraz zor alırsınız gibi geliyor. CSKA'nın bırakıcağını sanmıyorum çünkü şampiyonlar liginde de gördük ki gayet iyi oynuyor takımında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nukbasliklikiz Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 cemad said: nukbasliklikiz said: bi de bu transfer doğruysa bana youla-ailton olayını hatırlattı. youla varken aynı tarz ailton alınmıştı. ben bittim burda. sergenle rüştü ne kadar aynı tarz oyuncularsa youlayla da ailton okadar aynı tarz. yuh bre ne alakaları var adamların. tam tersine birbirlerine zıt oyunculardı aralarındaki tek fark ailton youlan daha iyi bitiriciydi. onuda kullanamadan gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 beşiktaş diatta'ya 150 bin euro ödeyerek sözleşmesini feshetti. diyelim o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 H.sonu olduğu için borsaya bildilirmemiş olabilir ptesi anlaşılır gerçekçiliği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Takımda yedek kalmadı.2. yarı sakatlıklarda ne olacak bilemiyorum.Artık paf takımıyla çıkarız sahaya.Onu geçtim paf takımındaki iyi oyuncularda kiralık olarak verildi(Erdem Can vs) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
byzasz Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 mis gibi adam holosko, ne çok seviyorsunuz muhalefeti, attığı goller de miss gibi birde maisada oynarken attı adam, artrı transfer yaparken kimle oynar nasıl oynar diye düşünülülür, şeeva nın yanına ronaldo alınmaz ama uzun boylu güçlü bir adam alınır, beşiktaşta bunu yaptı, kısırlık vardı beşiktaşta gol yollarında iyi de olduu artı 5 mil çok parada değil. futbolcu ver verme böle genç adamlar için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Manisa'ya vestel sonra süper sporsor olduk. El salla büyük yönetim. :X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 kötü dedikleri adam bu senenin en büyük gol kralı adaylarından birisi bobo ile birlikte. holosko bobo arkalarında delgado serdar tello gayet iyi oldu iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Yok forma giydirmeler yok üst düzey liglerden transfer teklifleri(Charlton Athletic,St.Ettiene üst düzey takımlar oluyor) gibi haberlerle,Holosko'yu giydirdiler Beşiktaş'a..Çok para be abi etmez o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Holosko bence gol kralı falan olamaz mumu bak göreceksin.Semih,Gökdeniz,Mehmet Yıldız var bu ligde ki Semih en büyük gol kralı adayı çünkü Fenerbahçetek forvet sistemi oynayan bi takım herkes ve özellikle Alex paso Semih'e Çalısıyor. Beşiktaş Holosko'yu aldı iyi transfer laf yok ama çok büyük bi maliyet ile gelmiş 5milyon euro ve bence Türkiye'nin kalbur üstü ön liberolarından Koray ve eğer patlama yaparsa büyük topçu olacak olan Burak'ı vermek büyük aptallık Ronaldo'yu falan değil alınan oyuncu Holosko gibi 2.sınıf bir topçu. Bence büyük maliyet Holosko o kadar etmez ama Beşiktaş yönetimi Mehmet yozgat'lıya bile senelik garanti 700 bin euro veriyorsa buda normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Burak ın heryeri patlası ne olur? Koray zaten prostat iyi oldu gönderilmeleri fakat 5milyon euro yu ben hala fahiş buluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heimdall Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 ntv ye göre 5m euro diil 5m ytl+koray avcı ve burak yılmaz bonservisleriyle veriyomuşuz. 5m ytl çok uçuk diil. koray gittiğine göre serdar kurtuluş'u defansif ortasahaya çekebilir ertuğrul sağlam. burak mümkünse geri dönmesin manisa'dan zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nukbasliklikiz Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Ulan ne koraymış be. herkes 3-4 lük maçın kahramanı hikayesini okuyor. adam 1 yıldır çok formsuz 30 yaşında vasat bi oyuncu. o maçta gol attıda ne oldu beşiktaş şampiyon mu oldu. fenerbahçe nin 20 paun arkasın 4. olarak bitirdi sezonu. ne büyük adamlar gitti beşiktaştan. korayın gitmesine bu tepkiyi anlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Valla ben Fenerbahçe iyim ama Beşiktaş'ın Holoskoy'u alarak çok bomba bi transfer yaptığına inanmıyorum.Çünkü önemli bi yıldız değil Holosko bence. Yok Juve falan istemiş yalan bunlar juve isteyecekte Beşiktaş'a gelecek holosko yapmayın yani.Medya şişirdi bu kadar Holosko'yu sonra Vestel de ekonomik olarak kasasını şişirdi bide 2 tane de oyuncu geldi üstüne. Bence bu transfer başarısı Beşiktaş'a değil Vestel'e ayittir Vestel yönetimini kutlar Demirören'inde uzun seneler daha Beşiktaş da başkan olmasını dilerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar