Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Transferler 2007-2008

Eternal

Öne çıkan mesajlar

nukbasliklikiz said:
bi de bu transfer doğruysa bana youla-ailton olayını hatırlattı. youla varken aynı tarz ailton alınmıştı.
ben bittim burda. sergenle rüştü ne kadar aynı tarz oyuncularsa youlayla da ailton okadar aynı tarz. yuh bre ne alakaları var adamların. tam tersine birbirlerine zıt oyunculardı
Sosyal ağlarda paylaş

bLackcha0s said:
ya ben bişey demiyorum artık.

Holosko iyi yada kötü.Ama 5 milyon$ a 3.sınıf topçu getirilmez.
Alırsın 1-2 ye 1.sınıf topçu olur.

Fener medyası şişiriyor holoskoyu o istiyor bu istiyor şöylede yırtınıyor böylede yırtınıyor

Ver gazı demirören alışık gaza nasılsa.
Para nerden?
Kırdır geleceğin gelirini.
Aç bi %5 daha

ya yok böyle rezalet yok ötesi yok yani.

Türk Futbol Tarihinin en kötü yönetimi desek gerçekten yeridir.

manisa holoskoyu 3milyon dolara aldı zaten benim bildiğim. 5milyon+2futbolcu eder mi orası tartışılır ama 3.sınıf futbolcu? iddia ediyorum holosko bobodan daha iyi

hakkaten takip ettiniz mi holoskoyu? bi videolarını izleyin en azından son vuruşlarına bakın. iddia ediyorum cl'ye kalalım 2 sene sonra satarız holoskoyu. aldıysak tabi

burakla korayı toplasak 1milyon eder desek. burada asıl sorun biz manisaya 5milyon dolar mı verdik yoksa euro mu? euroysa kesinlikle değerinin çok üstü. dolarsa yine değerinin üstü ama idare edecek bir rakam. burak ve koraydan kurtulması da cabası

bir de takas yaparken futbolcuların da kabul etmesi gerekli şimdi bu adamlar gitmek isteyecek mi orası ayrı? zira transfer bitmiş olsa çoktan borsaya bildirilirdi. demek ki pürüzler var
Sosyal ağlarda paylaş

holosko gerçekten çok iyi transfer forvet hattında önemli bi zenginlik görüyoruz artık beşiktaşta.ibrahim akın ve burakla gol yollarını açmaya çalışan teknik heyet artık rahat bi nefes alacaktır diye düşünüyorum.bobo-higuain-holosko gibi çok önemli gol silahlarıyla bjk ikinci yarıda gol sayısını artıracaktır.fakat ben koray gibi bi kalitenin bi anda elinin tersiyle itilmesine şok oldum.bu futbolcu her şartta bjknin formasını terleterek giyen ender isimlerden biridir.ikinci devre koraysız orta sahada kimi kullanmayı düşünüyor hoca çok merak ediyorum.hadi hayırlısı...
Sosyal ağlarda paylaş

beni sevindiren nokta da o. demek ki koray yerine birileri aranacak ileri vadede. belki kısa vadede çözüm için fahri geri alınır. veya serdar iyileştiyse onu düşünüyordur bilmiyorum

bir de ibrahim üzülmezi postalasak yarım sezon sol beksiz oynasak da olur

bu tür adamlar yakışmıyor beşiktaşa
Sosyal ağlarda paylaş

ibonun yerine caneri alcaklar.burada serdar kurtuluş ve ibrahim kaşa büyük görev düşüyor.sağ bek ön libero ve stoper mevkiinde bunlara güveniyo hoca.ama diattayı gönerebilirlerse gelecek çok ii bi yunan stoper var...

fenerde marco giderse bu sene şampiyonuz gibi pek de yeri olmayan ama iddalı bi laf edebilirim...
Sosyal ağlarda paylaş

cemad said:
nukbasliklikiz said:
bi de bu transfer doğruysa bana youla-ailton olayını hatırlattı. youla varken aynı tarz ailton alınmıştı.
ben bittim burda. sergenle rüştü ne kadar aynı tarz oyuncularsa youlayla da ailton okadar aynı tarz. yuh bre ne alakaları var adamların. tam tersine birbirlerine zıt oyunculardı

aralarındaki tek fark ailton youlan daha iyi bitiriciydi. onuda kullanamadan gitti.
Sosyal ağlarda paylaş

mis gibi adam holosko, ne çok seviyorsunuz muhalefeti, attığı goller de miss gibi birde maisada oynarken attı adam, artrı transfer yaparken kimle oynar nasıl oynar diye düşünülülür, şeeva nın yanına ronaldo alınmaz ama uzun boylu güçlü bir adam alınır, beşiktaşta bunu yaptı, kısırlık vardı beşiktaşta gol yollarında iyi de olduu

artı 5 mil çok parada değil. futbolcu ver verme böle genç adamlar için
Sosyal ağlarda paylaş

Holosko bence gol kralı falan olamaz mumu bak göreceksin.Semih,Gökdeniz,Mehmet Yıldız var bu ligde ki Semih en büyük gol kralı adayı çünkü Fenerbahçetek forvet sistemi oynayan bi takım herkes ve özellikle Alex paso Semih'e Çalısıyor.

Beşiktaş Holosko'yu aldı iyi transfer laf yok ama çok büyük bi maliyet ile gelmiş 5milyon euro ve bence Türkiye'nin kalbur üstü ön liberolarından Koray ve eğer patlama yaparsa büyük topçu olacak olan Burak'ı vermek büyük aptallık Ronaldo'yu falan değil alınan oyuncu Holosko gibi 2.sınıf bir topçu.

Bence büyük maliyet Holosko o kadar etmez ama Beşiktaş yönetimi Mehmet yozgat'lıya bile senelik garanti 700 bin euro veriyorsa buda normal.
Sosyal ağlarda paylaş

Ulan ne koraymış be. herkes 3-4 lük maçın kahramanı hikayesini okuyor. adam 1 yıldır çok formsuz 30 yaşında vasat bi oyuncu. o maçta gol attıda ne oldu beşiktaş şampiyon mu oldu. fenerbahçe nin 20 paun arkasın 4. olarak bitirdi sezonu.

ne büyük adamlar gitti beşiktaştan. korayın gitmesine bu tepkiyi anlamıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Valla ben Fenerbahçe iyim ama Beşiktaş'ın Holoskoy'u alarak çok bomba bi transfer yaptığına inanmıyorum.Çünkü önemli bi yıldız değil Holosko bence.

Yok Juve falan istemiş yalan bunlar juve isteyecekte Beşiktaş'a gelecek holosko yapmayın yani.Medya şişirdi bu kadar Holosko'yu sonra Vestel de ekonomik olarak kasasını şişirdi bide 2 tane de oyuncu geldi üstüne.

Bence bu transfer başarısı Beşiktaş'a değil Vestel'e ayittir Vestel yönetimini kutlar Demirören'inde uzun seneler daha Beşiktaş da başkan olmasını dilerim.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...