Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Zaman Sezer'i bırakmıyor

elaidi

Öne çıkan mesajlar

cok super hedef gosterip yipratma kampanyasi baslatiyorlar

sayin kelle olayi agir geldi galiba

bide mitingi gostermisler lol dedim

olayi yapan adam fetullahci bir yurttan geliyor o yurda girdikten sonra geliserek degismis oda

ama danistay olayindaki gibi maksat cahil kitlelerin kafayi karistirmak

ordada asker yapti derin devlet meselesi vs vs ye getirmislerdi isi
aynisini hrant dink olayindada yaptilar
Sosyal ağlarda paylaş

abdullah gül cumh. başkanı olunca şeriatperver düşünce derneğine 392342339$ bırakması var bi de
bi de atatürkçü düşünce derneğini düşünmek
affettiği teroristlerin askerimizle çatışmaya girmesi, dış işleri bürokratlarının atamasını yapmaması
sezer gidişyle birlikte, son aylarında yanlış kararlar verdi bu bir gerçek
Sosyal ağlarda paylaş

bizim alt katta koyu molla bi amcamiz vardi zaman aliyordu takiliyorduk filan
sonra birakti dedi bunnar #$%@# ugrasmamalari gereken seylerle ugrasiyorlar AKP de soysuz dedi
dedim niye birden fikriniz degisti
yavrum dedi bu adamlar adalet vaatederek oy aldilar bizden oysa ben emekli memurum cekemdigimiz kalamdi bide ustune yaptiklari yolsuzluklar birb ir ortaya cikiyor zaman israrla bunlari yazmaktan kaciniyor askerimizin kafaya cuval gecirilirken gitmis chp ile ugrasiyordu o yuzden biraktim, verirsem oyumu saadet partisine vericem en azindan yolsuzluk dosyalari yok bunnar gibi biz cok durustuz diyip hortumlamiyorlar

demisti
Sosyal ağlarda paylaş

Tasarımı arayı bastırıp yaptırıyorlar bu kadar abartı bişi yok. Ama içerik olarak birçok konuyu okuduğumda dövmek veya kızmak değil direk gidip editore tükürmek ve kusmak üzerine geliyor içimden bir ülkeyi bölmek için bu kadar yanlış, yalan ve yanlı yayın yazdığından.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ya ben bu Zaman'ı hiç sevmiyorum ama nasıl oluyor da bu adamlar ülkede ki en iyi tasarlanmış gazetelerden birini çıkarabiliyor anlamıyorum.

Fettullahçılar sanattan anlardıydı da biz mi bilmezdik?

ilk gördüğümde bana da öyle gelmişti.
ama içini açıp baktığınızda, magazin dergilerinden pek farkı olmadığını görüyorsunuz.
her sayfada tek haber, geniş ölçeklerde yayılmış bir şekilde.
gerçi çoğu haber de sadece hangi şirketin nerede yatırım yaptığı gibi konular hakkında.

ancak gündem ve köşe yazarları için okumak istediğinizde, renksiz cumhuriyet gazetesinin eline su dökemiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Zaman malum fetullahın gazetesi olduğu için, her türlü yobazlığa bağnazlığa kılıf hazırlayan en önemli gazetedir. Tasarım hikayesi de sadece gözboyama. İyi gözüksün içerikle değil göze hitab etmesiyle satalım mantığı. hatta çoğu yerde bedava olarak dağıtıldığına şahsen şahit oldum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...