elaidi Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Bak sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 cok super hedef gosterip yipratma kampanyasi baslatiyorlar sayin kelle olayi agir geldi galiba bide mitingi gostermisler lol dedim olayi yapan adam fetullahci bir yurttan geliyor o yurda girdikten sonra geliserek degismis oda ama danistay olayindaki gibi maksat cahil kitlelerin kafayi karistirmak ordada asker yapti derin devlet meselesi vs vs ye getirmislerdi isi aynisini hrant dink olayindada yaptilar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Zaman nerden açık bulacağını şaşırdı. bu kadar bariz bir şekilde saldırılmaz ayıp. gerçekten ayıp. haketmiyo bu adam bunları hiçbi şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Abdullah Gül kuran kurslarına yardım yapınca da aynı "duyarlılığı" görmek isteriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Niye laf atıyorsunuz adamlar işini yapıyor heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 abdullah gül cumh. başkanı olunca şeriatperver düşünce derneğine 392342339$ bırakması var bi de bi de atatürkçü düşünce derneğini düşünmek affettiği teroristlerin askerimizle çatışmaya girmesi, dış işleri bürokratlarının atamasını yapmaması sezer gidişyle birlikte, son aylarında yanlış kararlar verdi bu bir gerçek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 ya oraya yazmak istedim hangi .... ..... hükümet bu af yasalarını çıkardı diye ama şimdi üyelik felan muhattap olmak istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Ya ben bu Zaman'ı hiç sevmiyorum ama nasıl oluyor da bu adamlar ülkede ki en iyi tasarlanmış gazetelerden birini çıkarabiliyor anlamıyorum. Fettullahçılar sanattan anlardıydı da biz mi bilmezdik? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 $$$$$$$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 basın geçin bu gazetenin üstüne gelmiyormu her sabah sizin aptman önüne bu gazete Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Zamanın düşünce yapısını sevmesemde bana göre çok güzel tasarımlı bir gazeteleri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 bu gazete bulgaristanda bile yari bulgarca yari turkce olarak satiliyor. adamlar her yerde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 bizim alt katta koyu molla bi amcamiz vardi zaman aliyordu takiliyorduk filan sonra birakti dedi bunnar #$%@# ugrasmamalari gereken seylerle ugrasiyorlar AKP de soysuz dedi dedim niye birden fikriniz degisti yavrum dedi bu adamlar adalet vaatederek oy aldilar bizden oysa ben emekli memurum cekemdigimiz kalamdi bide ustune yaptiklari yolsuzluklar birb ir ortaya cikiyor zaman israrla bunlari yazmaktan kaciniyor askerimizin kafaya cuval gecirilirken gitmis chp ile ugrasiyordu o yuzden biraktim, verirsem oyumu saadet partisine vericem en azindan yolsuzluk dosyalari yok bunnar gibi biz cok durustuz diyip hortumlamiyorlar demisti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 "bunlar cennete gidecekse ne işimiz var yahu cennette?" diyor insan bazı bazı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 fenerliyim dedi takimimdan sogudum muslumanim dedi dinimden sogudum ozde ataturkcuyum de derse kendimi oldurucem seklinde bir pankart vardi xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Tasarımı arayı bastırıp yaptırıyorlar bu kadar abartı bişi yok. Ama içerik olarak birçok konuyu okuduğumda dövmek veya kızmak değil direk gidip editore tükürmek ve kusmak üzerine geliyor içimden bir ülkeyi bölmek için bu kadar yanlış, yalan ve yanlı yayın yazdığından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Haberden bir şey anladığımı söyleyemem açıkçası, biraz falza kıvıra ede şeyettirmişler gibime geldi. Zaman 'ın tasarımı güzel de geri kalanı fos. namaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 vay zamanın tersten yazıılınca namaz olduunu bilmiodum iimş :D atatürkçü düşünce derneğine giden tüm paralar helal olsun bence...bunun nesi kötü anlamadım ben ... tayyipi zamanında hacılara hocalara az mı para yedirdi... resimleri bile var peeeh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 absolut? ben seni anlamamaya başladım artık. zaman gazetesinde ülkeyi bölmeye yönelik ne gördün bugüne kadar? zaman gazetesinin olayı tam tersidir. akitle filan karıştırıyo olmayasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 said: Ya ben bu Zaman'ı hiç sevmiyorum ama nasıl oluyor da bu adamlar ülkede ki en iyi tasarlanmış gazetelerden birini çıkarabiliyor anlamıyorum. Fettullahçılar sanattan anlardıydı da biz mi bilmezdik? ilk gördüğümde bana da öyle gelmişti. ama içini açıp baktığınızda, magazin dergilerinden pek farkı olmadığını görüyorsunuz. her sayfada tek haber, geniş ölçeklerde yayılmış bir şekilde. gerçi çoğu haber de sadece hangi şirketin nerede yatırım yaptığı gibi konular hakkında. ancak gündem ve köşe yazarları için okumak istediğinizde, renksiz cumhuriyet gazetesinin eline su dökemiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 cumhuriyet cok pahali ama yaws 3 tane satilmis medya gazetesi alinio bi cumhuriyet parasina Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 doğru diyorsun. ona da katlanıyoruz, napalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Zaman malum fetullahın gazetesi olduğu için, her türlü yobazlığa bağnazlığa kılıf hazırlayan en önemli gazetedir. Tasarım hikayesi de sadece gözboyama. İyi gözüksün içerikle değil göze hitab etmesiyle satalım mantığı. hatta çoğu yerde bedava olarak dağıtıldığına şahsen şahit oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 bizim dershane de (fem'de) öğrencilere girişte bedava veriliyor her sabah.Alıyorum spor sayfasını okuyorum gerisine bakmıyorum,haber okuyacaksam eve geldiğimde Vatan vs. okuyorum. Ülkemizdeki lüzümsüz şeylerin başında gelir ama malesef çok satanlarda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 siz ya gazeteyi hiç okumuyosunuz, ya da bi zaman gazetesi daha var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar