Chemical Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Evet ofişıl olarak erik sezonunu açıyorum hayırlı olun *hart hurt* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Satılmaya başlandı mı ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 ben aldım biraz küçük ama tadı güzel ekşi ekşi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 geçen hafta Aydında gördüydüm bugünde manavda gördüm =). Ama ufacık tefecik bişi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 ben 1 hafta once sitede 2 tane erik ağacı vardı onlara daldım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 topiki okuyunca bile ağzım sulandı ki =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 off tuza basıcan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Erikler ilk çıktığında çekirdeği yumuşak oluyo yerken oda parçalanıyo iğrenç acı bi tadı var yediğine pişman ediyo insanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Harbi tuza batırcan şöyle :( Katurt diye bir ses çıkarmak suretiyle yiyecen. [ Mesaj 13 Nisan 2007, Cuma - 20:38 tarihinde, Sage tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Topik bünyeme zararlı kaçayım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 ayıp lan =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Erik kötü bişi.. pardon düzeltiyorum, erik çok kötü bişi.. Malta eriğini saymazsak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 şöle yarım kilo eriği götürecen üstüne bi bardak su içecen ardından gelecek carr caf poff ishal sesleri insanı öyle bi motive eder ki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Küçücüktür daha onlar. Bekleyin az daha. ağzım sulandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 gel! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 15 gündür var antalyada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 bunlar bi üst versiyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 isvec'teyim ama ya, ayip ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elm Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Yavaş yavaş büyüyorlar 1-2 hafta önce kücüktü simdi baya iyi olmuşlar.Erik mevsimini hızlı açmak en iyisi sonra yumuşak türleri geliyor hiç sevmiyorum , erik dediğin sert ve ekşi olucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 yarın çıkınca bakarım manavlara canım çekti benimde... =) Gerçi bizim apartmanın bahçesinde bi erik ağacı var ama böyle yerde pek hayrı olmuyo onun.hem ağaç böcek istilası altında, sağlam dal bile yok neredeyse dolayısıyla pek meyve vermiyo, verdiğinin de bi halta benzediği olmuyo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 bugün pazarda gördüm 7 yetele. bide fındık kadarlar beklemek gerek daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 yazlıkta dedemin attığı bir erikten çıkan bir papaz erik var ki sormayın. belki yarın giderim. herkes için yerim hiç merak etmeyin siz:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 paticik'in arka planı sebzelerin olgunlaşma mevsimlerine göre renk değiştirsin. Mesela erik çıkınca yeşil olsun, elma çıkınca kırmızı olsun, patlıcan çıkınca siyah olsun, domates mevsiminde kırmızı olsun, canım çekti lan, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Bizim bahçedeki acı eriklere çocuklar yemesin diye raid böcek ilacı sıkıyorum haberleri yok yesinler ölsünler. afiyet olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar