Antimodes52 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Pelerin motorunun tekerine dolanmaz mı ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 batman beginsteki araç süperdi. ayrıca o kostüm sanki biraz batman foreverdakini andırıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 @antimodes: pelerin dolanmaz, verir adam elektrik soku pelerin sertlesir camurluk gorevi gorur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 up! yeni traileri kimse koymamış :p tıkla joker in sesini duyuyoruz, manyakça, süper :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Christian Bale mükemmel bir Batman oldu bana göre. Ama Joker rolüne Jack Nickolson'dan sonra kim gelirse gelsin yakışmayacaktı. Bu joker özellikle kat ve kat kötü olmuş ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 batman : dark knight icin WB yeni resimlerini göndermis geçen gün ;p bir sürü jön pozu dolu batman in yeni-eski kiyafeti ile ancak jokerden henüz iz yok :S olsa koyacaktım buraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 meraklısına joker , orjinaldir fake degil bu kez :) [spo][/spo] [spo][/spo] bi kac resim dha war müsait olduumda koyarım [spo][/spo] [ Mesaj 13 Eylül 2007, Perşembe - 17:11 tarihinde, scorch tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 eee joker'in tipi pek olmamış bence.. bir de tabii jack nicholson'dan sonra çok zor. ilk iki batman filmi zaten esas olaydı, bakalım.. bence joker budur yani, ne o saçlar bu filmdeki: [spo] [/spo] yalnız harlequinn olacak mı ya? onu da eklerler umarım. [ Mesaj 13 Eylül 2007, Perşembe - 20:00 tarihinde, Sam tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Bence o psikopat havayı iyi vermişler . Heath Ledger da iyidir , kalkar altından . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 ezer [spo] [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Jack Nicholson zaten tartışılmaz da , o zamanki hali biraz daha neşeli bir havadaydı , şimdi Batman Begins ve The Dark Knight'ın asıl olayı inanılmaz karanlık bir atmosfer sağlaması olduğu için bence güzel olmuş . Ha Heath Ledger yerine Jack Nicholson olsaydı muhteşem olurdu , ama eski filmdeki joker de bu filme oturmazdı . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 ya gülmeyen joker olur mu, joker devamlı sırıtır ya da kahkaha :D modundadır. somurtması ancak batman bozar bütün planını filan o zaman belki kısa bir anlık. adamın bütün olayı gülmek ve türevleri üzerine kurulu, yukarıdaki yeni joker bana çok abes geldi o açıdan da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 ya zaten ilk filminden sonra boka sarmisti kanimca batman serisi.oyuncularda istikrar yok.surekli batmani oynayan aktor deisio (o donemde kim populerse o gelio falan).bu sefer gercekten karanlik olmus ve batmanin adina layik bir seriye dogru gidio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 yok daha 3-4 tane pozu daha war jokerin bence gayet "psikopat" tipli bisi olmus digerlerini yarın ilk fırsatta koyarım işe gittigimde :)) zaten concept art kısımlarına bakıyorum gotham city nin bana ilk batman filmini anımsattı ki bence bu cok ii bisey (michael keaton-jack nicholson un oldugu film) motoru bana biraz uh nası diip çakma geldi :D gerçi batman robin deki fantastik araçlardan 50 kere daha ii ama bilmiyorum ben halen ısınamadım aletlerine batman in bi tane de tabancası war böle detaylı analiz resmi olan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Ne biçim motor o ya pelerini kaçcak tekerleğe.Hiç mi Incredibles izlememiş bunlar.Yakıştıramadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Knoxville'e +666 Ben de fi tarihinde sinemafanatik'de yeni filmde Joker Mark Hamill olsun demiştim.Zaten adamın sesi mükemmel uyar (Spiderman animasyon serisinde Hobgoblin'di zati) Heath Ledger'e ilk izlenimim 10/7 ama tabii ki Jack Nicholson'i şimdiye kadarki rolleri arasında en çok Joker olarak hatırlamaya devam eden insanlardan kalmaya devam edeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 bana süper olcak gibi geliyo. ilk filmi de çok sevmiştim zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sturmbrightblade Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 YAŞASIN CHRİSTİAN BALE VAR HER ŞEKİLDE İZLERİM ABİ!!!!111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 şurda 3-5 yeni resim var, gerçi sanırım üye olmadan büyümüyo resimler ama olsun. http://www.latinoreview.com/news.php?id=2693 edik: batpod video 1 batpod video 2 dier tüm batman updateleri sitenin not: aynı sitede bi yerde G.I. Joe nun filmi yapılıomuş haberini gördüm sanırsam gözucuyla? oha! [ Mesaj 14 Eylül 2007, Cuma - 11:03 tarihinde, Norak tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 şu ara sadece jokerin çekimler yapılıyor herhal yakında two-face (aka harvey dent) inde setten resimleri çıkmaya başlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 [spo][/spo] batman motor da ;p [spo][/spo] [spo][/spo] [spo][/spo] [spo][/spo] yeni kostüm [spo][/spo] [ Mesaj 14 Eylül 2007, Cuma - 13:19 tarihinde, scorch tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 o motorda işalla arkasına birisi oturmaz filmde. direk doggy oturuyo yani. fena fena çok fena. bu arada; joker böyle olacaksa. o da çok fena. hiç beenmedim yani. adam direk sokakta yaşiyo sanki.. jack nicholson'dan sonra zor zaten işi her halükarda da.. neyyyse [ Mesaj 14 Eylül 2007, Cuma - 14:08 tarihinde, MeSh tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 o değilde joker sanki moda çekimine gelmiş o pozlar ne öyle beh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Lan batmandan ziyade siyah ironman gibi olmuş adam(kıyafete bak ya) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 demin ilk batman'i izledim, yok yere kasıyorlar heh jack amcamız yapmış. ayrıca son resimlere tekrar baktım da.. ne bu yeni joker ya, şaka gibi. MUAHAHAHAHAHHAHAHHAHAHAHAHA!!!!! ŞAKA GİBİ!! HAHAHAHAHAHAHAHAAA!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar