Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Dark Knight (Batman)

Öne çıkan mesajlar

• 2 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
batman : dark knight icin WB yeni resimlerini göndermis geçen gün ;p bir sürü jön pozu dolu batman in yeni-eski kiyafeti ile ancak jokerden henüz iz yok :S olsa koyacaktım buraya
Mesaj tarihi:

meraklısına joker , orjinaldir fake degil bu kez :) [spo][/spo]

[spo][/spo]

bi kac resim dha war müsait olduumda koyarım

[spo][/spo]

[ Mesaj 13 Eylül 2007, Perşembe - 17:11 tarihinde, scorch tarafından güncellenmiştir ]

Mesaj tarihi:

eee joker'in tipi pek olmamış bence.. bir de tabii jack nicholson'dan sonra çok zor. ilk iki batman filmi zaten esas olaydı, bakalım..

bence joker budur yani, ne o saçlar bu filmdeki:
[spo] [/spo]

yalnız harlequinn olacak mı ya? onu da eklerler umarım.

[ Mesaj 13 Eylül 2007, Perşembe - 20:00 tarihinde, Sam tarafından güncellenmiştir ]

Mesaj tarihi:
Jack Nicholson zaten tartışılmaz da , o zamanki hali biraz daha neşeli bir havadaydı , şimdi Batman Begins ve The Dark Knight'ın asıl olayı inanılmaz karanlık bir atmosfer sağlaması olduğu için bence güzel olmuş . Ha Heath Ledger yerine Jack Nicholson olsaydı muhteşem olurdu , ama eski filmdeki joker de bu filme oturmazdı .
Mesaj tarihi:
ya gülmeyen joker olur mu, joker devamlı sırıtır ya da kahkaha :D modundadır. somurtması ancak batman bozar bütün planını filan o zaman belki kısa bir anlık. adamın bütün olayı gülmek ve türevleri üzerine kurulu, yukarıdaki yeni joker bana çok abes geldi o açıdan da.
Mesaj tarihi:
ya zaten ilk filminden sonra boka sarmisti kanimca batman serisi.oyuncularda istikrar yok.surekli batmani oynayan aktor deisio (o donemde kim populerse o gelio falan).bu sefer gercekten karanlik olmus ve batmanin adina layik bir seriye dogru gidio
Mesaj tarihi:
yok daha 3-4 tane pozu daha war jokerin bence gayet "psikopat" tipli bisi olmus digerlerini yarın ilk fırsatta koyarım işe gittigimde :))

zaten concept art kısımlarına bakıyorum gotham city nin
bana ilk batman filmini anımsattı ki bence bu cok ii bisey (michael keaton-jack nicholson un oldugu film)

motoru bana biraz uh nası diip çakma geldi :D gerçi batman robin deki fantastik araçlardan 50 kere daha ii ama bilmiyorum ben halen ısınamadım aletlerine batman in

bi tane de tabancası war böle detaylı analiz resmi olan
Mesaj tarihi:
Knoxville'e +666

Ben de fi tarihinde sinemafanatik'de yeni filmde Joker Mark Hamill olsun demiştim.Zaten adamın sesi mükemmel uyar (Spiderman animasyon serisinde Hobgoblin'di zati)

Heath Ledger'e ilk izlenimim 10/7 ama tabii ki Jack Nicholson'i şimdiye kadarki rolleri arasında en çok Joker olarak hatırlamaya devam eden insanlardan kalmaya devam edeceğim.
Mesaj tarihi:

[spo][/spo]

batman motor da ;p
[spo][/spo]

[spo][/spo]
[spo][/spo]
[spo][/spo]
yeni kostüm
[spo][/spo]

[ Mesaj 14 Eylül 2007, Cuma - 13:19 tarihinde, scorch tarafından güncellenmiştir ]

Mesaj tarihi:
o motorda işalla arkasına birisi oturmaz filmde. direk doggy oturuyo yani. fena fena çok fena.

bu arada; joker böyle olacaksa. o da çok fena. hiç beenmedim yani. adam direk sokakta yaşiyo sanki.. jack nicholson'dan sonra zor zaten işi her halükarda da.. neyyyse

[ Mesaj 14 Eylül 2007, Cuma - 14:08 tarihinde, MeSh tarafından güncellenmiştir ]
  • 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:

demin ilk batman'i izledim, yok yere kasıyorlar heh jack amcamız yapmış.

ayrıca son resimlere tekrar baktım da.. ne bu yeni joker ya, şaka gibi.

MUAHAHAHAHAHHAHAHHAHAHAHAHA!!!!! ŞAKA GİBİ!! HAHAHAHAHAHAHAHAAA!!!

• Yeni Oluştur...