LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Sana demedim be uzerine alinma :). Film gayet iyi anladigimiz kadariyla ama her zaman marjinaller cikar "olmamis" der milleti uyuz eder gider falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 aquila said: marvelda batman gibi ciddi, karanlik bi karakter varmiki? marvel hep sebek dolu, herkes sakaci filan. Yazdığım yaznın içinde "ciddi" ya da "komiklik" yok. Film yapma adına öğrenecekleri çok şey var diorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 arkadaşlar birkaç uyarı; istinyede imax te izleyecekseniz en gerilerden almaya bakın. g den aldım, fakat ona rağmen 2 oyuncunun birden surat ifadelerini görmek imkansız. altyazı takip etmeye çalışmayın; hatalı ve senkronu kaymış noktalar vardı. mahkeme sahnelerinde anam ne dedi anlamadım derken baktım üstte konumşa var altta altyazı yok. istinye imax te yine, ara yok. 2.5 saat. ama şahane bi filme hazır olun =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Filme kötü denemez ama iyi film kategorisine sokmam kendi kafamda. Bana fazla amerikanvari geldi film; bak ne ilginç iddiasındaki bir senaryo, abartılı diyaloglar vs. Herhalde comics sevenler bu filme bayılacaklar. Bu arada keşke filmin adı Joker Batman'e karşı olsaymış, Heath Ledger'ın bu kadar parıldamasında senaryonun da etkisi var. En çok yönetmenliği beğendim; bu kadar uzun bir filmi sıkmadan izlettirmek bayağı bir iş. Son olarak bu film 40 yaş üstüne hitap etmez bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 valla comic ile alakası yok, çizgi-roman okuyucularından ziyade genel sinema izleyicisine yönelik hazırlanmış gibi duruyor herşeyiyle. öbür dediğin de kişiden kişiye göre değişir, yanımda 50 yaş üstü iki kişi vardı. biri beğendi, öbürünün filmi bile anladığını sanmıyorum paso altyazı kaçırdığı için ki ben bile çok kaçırdım. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 17.45 astoria. pissssssmi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 ulan aylardan sonra sinemaya para vermeye razı oldum şu filmle gidecek insan yok eskişehir'de..FAKTARD. ne anladım yanımda insan olmadan, iki film kritiği yapmadan. ühü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 :)-D Yarın gidecem inşallah arkadaş fln da gelebilme ihtimali war İzmir'de balçova kipa cinebonusa.heç oraya BATMAN'e giden war mı? varsa yorum falan yazın başka yere gideyim bari...:)-D>:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Aman diyim dublajlıya gitme de, nereye gidersen git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 imax'in olayı, farkı tam olarak nedir bi arkadaş söyleyebilir mi? farkını hissetmek için o filmin imax'e uygun çekilmiş olması felan gerekmiyo mu öle bişiler hatırlıyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Türkçe dublaj yazıyordu sitede zati ama Türkçe dublaj olup da baştan savma saçma sapan çevirmeler yoktur umarım thnx bu arada... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Evet 2 saat kaldi. Heyecanim dorukta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 sabonis said: imax'in olayı, farkı tam olarak nedir bi arkadaş söyleyebilir mi? farkını hissetmek için o filmin imax'e uygun çekilmiş olması felan gerekmiyo mu öle bişiler hatırlıyorum? ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 bu gece 11 buçukta izliycem kısmetse. haydin bakalım nasılmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 İzleyebildim sonunda, harika, daha fazla bişey demiyim. IMAX abi yüksek görüntü kalitesi, yüksek ses kalitesi, devasa perde vs vs. Film zaten IMAX kameralarıyla çekilmiş, o yüzden farkını hissedersin. Ben IMAX'de yer bulamadığım için mecburen normal sinemada izledim, ama IMAX'e gidicem yani. sabonis said: sabonis said: imax'in olayı, farkı tam olarak nedir bi arkadaş söyleyebilir mi? farkını hissetmek için o filmin imax'e uygun çekilmiş olması felan gerekmiyo mu öle bişiler hatırlıyorum? ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 filmin tamamı imax'e uygun çekilmiş değil,35mm gibi pahalı bir sistem olduğundan sadece önemli aksiyon sahnelerinde işte patlamaydı,yakın plandı vs. zaten bildiğim kadarıyla 70mm makaralarıyla çekiliyordu imax ve 30 saniye mi ne sürüyordu en uzun çekim. Yani tüm filmin imax olması imkansız 150 milyon dolarla çekilmiş bir film için şuan imkansız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 eyvallah bilgiler için ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Heath Ledger olaganustu oynamis, hayran oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 has-ta-sı-yım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/f/f8/Bane-breaks-Batman-497pg21.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Tek kelime: süper. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Şimdi geldim! abovvvvv diorum! Birde Imaxte izlicekler için uyarı 2 saat 50 dk ve ara yok! Her bişeyinizi alın, ihityac molanızı verin koltuğunuza kurulup keyfini çıkarın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xelee Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 imaxte ara olmamasının belli bi sebebi mi var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 çünkü imax de izlerken böle bakıyorsun ekrana abouuuvvv diyon böle koltuguna yapışıyorsun ara olmasını istemiyorsun , ara olmasın fln diyorsun :D hani başka filmlerde ara olcagı zaman anlarsın ya böle ufak bi homurdanma olur en heyecanlı yerde :D öle olmuyo işte :D dudum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Gittim geldim. az bile geldi süresi. helal diyorum. joker abiye helal. vay be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar