Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 bill amca powa! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 ie7 üzerine iepro7 de neyin nesi? Hemen bi açıklama plx :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 o site ayrı bi yalan :D abi ben kendim denedim ff daha hızlı operadan. dünyada bi tek bende hızlı olsa bile sonuçta bende hızlı. ben de ff yi kullanıyorum doğal olarak. downloadhelper ve foxytunes tan da vazgeçmem yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 tilki gral olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Bikaç saat önce bu tarz topikleri görüp Opera kurdum. Paticik'e girmesi için bi 20 saniye beklemişimdir. Ama Firefox'un da cold start acaip zaman alıyo hakikaten. Hele bi oyun açıksa ve FF uzun süredir kapalıysa, tıkla FF'ye, git bi gez dolaş o açılır bi ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 opera saks. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 ff addonları ve tarzıyla beni benden alır.. ps: bende hiçbir yamuk yok bookmark konusunda.. bölgesel/kişisel birşey sanırım :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 opera rulz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 microsoftu ne kadar sevmesem de insanların ie antipatisini anlamıyorum bence gayet rahat ve kullanışlı. firefoxum da duruyor kenarda 100yılda bir developer tools gerekirse die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 said: ie7 üzerine iepro7 de neyin nesi? Hemen bi açıklama plx :) Buyur Absolut burdan kendin oku,incele.ie7 için güzel bir program... http://www.ie7pro.com/ [ Mesaj 06 Nisan 2007, Cuma - 11:39 tarihinde, A-R-E-S tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 ie7 kurulu hic trojenlerle uğraşmiyorum abidik gubidik sitelere girmessen zaten sorun yaşamiyorsun herhangi bir sorun olursada Spyware Doctor'la kökünden hallediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 trojan+antivirus= ok baba ben bişi buldum dileyim mi? rootkit+antivirus= hah ne? o da nesi.. ie ye güvenmeyin.. cidden berbat açık delik deşik bi program.. maxthon firefox ne kullanırsanız kullanın ama ie! huh... ya da takılın yaw kafanıza göre.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 ie , tab senin neyine.. 3 tab acınca hata veren browser olmasın pls, opera kullanıyorum mutluyum baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 birgün herkes operalı olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 safari kardeş safari bak ben nası mutluyum mac ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 bayadır kullanıorm bnde firefox, bi yamuğunu görmedim daha :D bnce gayet sağlam ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 herkes kendi kullandığı browseri övüp duruyor :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Safariye adamlar tab bile eklememis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 3 kere aynı sorun olduysa bence senin yaptığın bir şeyler yamultuyor Firefox'u Chemical. Ben 3 senedir kullanıyorum en az. Hiç yamuğunu görmedim. Opera da kullanıyorum keyfime göre. İkisi de çok iyi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Profil değiştiriyor arada sırada arkadaşım. Eski profilini bul bookmarks.html dosyasını al, bookmarkların onun içinde. Sonra düzenleden içeri aktar de vs. vs. vs.... Suçu hemen tilkiye atmayalım, tilki yeterince kalite. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 benim başıma hiç gelmedi valla anlattığım sorun dışında çok memnunum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 said: Mozilla Firefox stores all your personal settings, such as bookmarks, passwords and extensions, in a profile. The profile is stored on your hard drive in a profile folder. http://www.mozilla.org/support/firefox/profile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 firefox yönetir daha bi yamugunu gormedım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 firefoxta şifre bölümüne dikkat edin de... :) bilgisayarınızın başına geçen herkes görmesin bütün şifrelerinizi. bi addonu birşeyi vardır heralde şifreleri gizleyecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 profilden değilmiş benimki Neyse dün bilgisayarın search etmediğim bir yerinde backupları buldum ama gene de devam etmicem firefoxa, operanın bazı iyi yanları var hoşuma giden, devam edeyim:) Ayrıca opera ayarlanamayan sabit bir browser değil, gayet modifiye ediliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar