Cuce Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 ıyı degıl ama cok kotude degıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Konuyla bağlantılı gidiyor olması güzel de dedidara kovalanmasına benzemez umarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 filler miller önemli değil de, çok yavaş gidiyo ya. 1 bölümlük senaryo 5 bölüme yayılıyor. adamlar kaç bölümdür ormanda koşturuyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Teaserdaki kombat en aşağı 5 bölüm sürer. Orada o kombat dönerken Naruto 3 bölüm teknik öğrenir, 1 bölüm kombata koşar, 1 bölüm de finisherı çeker. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 özetlemiş arcane :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 ya abi bu naruto dizisine iyice uyuz olmaya başladım ya millet (her ne hikmetse hep de kötüler) şakır şukur tanrısal güçler kullanıyor. ama gariban narutoya geldiği an ters tepiyor. gidip yapımcıları kızılcık sopasıyla kovalasım geliyor. küçük emrah'tan beter oldu be naruto Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 filler =/= canon o nedenle filler'ı ciddiye almamak lazım hiçbir şekilde kimin gücü nasıl niye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cellobello Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Adam gibi çizseler 1 senede anca yakalarlar ama yinede filler ittiriyolar, bayıyo çok. Hidan kakuzu arcdan beri oturup izlemedim adam gibi. Harcadığım zamana yazık izlenmeye değer bişeyler çizseler amenna.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Sam said: filler =/= canon o nedenle filler'ı ciddiye almamak lazım hiçbir şekilde kimin gücü nasıl niye. şu yeni rasenganını kullanması yasaklandı ya, en çok ona canım sıkıldı işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 teaserdaki combat bitti naruto yenı teknıgı tamamladı fıller hızlı devam edıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 filler bitince bi zahmet öm bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 3 ay bekliyceksin o zaman ehehe. bir koşma sahnesinin 2 bölüm sürdüğünü ve haftada 1 bölüm çıkarttıklarını düşünürsek, hmmm 4 kere koşsa bir kere kavga etse 12 bölüm sürer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 1 hafta bunu mu bekledik. Bunların kalıbına rasengan atayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Naruto'nun atom bombası saldırısı güzeldi ama. İlk sezondaki Naruto - Kiba kapışması aklıma geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
salmondance Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Bone said: 3 ay bekliyceksin o zaman ehehe. bir koşma sahnesinin 2 bölüm sürdüğünü ve haftada 1 bölüm çıkarttıklarını düşünürsek, hmmm 4 kere koşsa bir kere kavga etse 12 bölüm sürer. shippuuden'lere başlayalı 2-3 hafta oldu. Hem bölüm kaçırmadan izlemek istiyorum hemde sıkılıyorum sonucu merak ediyorum. İyisimi uzun süre bekleyip bi 30-40 bölüm biriktirip atlaya atlaya izlemek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Güzeldi bu bölüm en azından akatsuki gördük sanbi gördük falan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 naruto bonds ve jonin vs genin nerden indirilebilinir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WinterWolf Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Bonds daha sublanmadi diye biliyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 sahane bir çizgifilm, her bolumunu kacirmadan izliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 son bölümün cizimleri animasyonları bızı cok şaşırttı mortisle, ben baya beyendım, fena gitmiyo filler olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Evet, son 3 - 4 bölümdür fillerların çizimlerinde ufak da olsa bir gelişme var. Hala 85. bölümün tadı damağımızda tabi o ayrı. Bu arada Tobi neydi öyle ya sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 İyiydi bu bölümün animasyonları. Yüz/vücut orantısı vardı en azından. Ayrıca jutsular iyi anime edilmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 "Bonds" 22 Nisan'da DVD olarak çıkıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 101 gelmeyecekmi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Haftaya 2 bölüm birden galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar