Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Çizimlerine sokiim demek istiyorum 0-6 yaş grubu çizse daha güzel olurdu iyicene sapıttılar =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 yaa filler istemiorum artık :/ ne güzel heyecanlı heyecanlı gidiodu filler olacaksa da 10 bölüm olmasin ya 1-2 bölüm olsun geçsinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cellobello Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 İnceden inceden sündürmüşler bakalım, n bölüm filler çizmesler inşallah. Hayır çizimler güzel olsa bi yere kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 üff ne sıkıcı dizi ya. 15 dakika izlemek için 1 hafta bekliyoruz. bari haftada 2 bölüm çıkarsalar. ya da şu şeyi 30 dakika felan yapsalar. insana çok kısa geliyor. 1 hafta bekliyorsun, 15 dakikada izliyip bitiriyorsun. bu arada narutoya sürekli bir arıza çıkartıyor adamlar. insan uyuz oluyor. nine tail demon'ı var iyi güzel, ama kullanınca demon çocuğun bedenini ele geçiriyor, bedenine zarar veriyor ve kendi kontrölünde hareket ettirmiyor. benzeri durum yeni hareketinde de var, kullanırsa kolu zarar görüyor. sasukeye bakıyoruz, gözünü istediği gibi kullanıyor, yeni hareketinde kendisine hiç zarar vermeden önündeki hedefleri çat çut kesiyor felan... sasuke'ye de dejavantaj gelsin istiyoruz. pre-shippuuden zamanında çok güzel karakterler vardı, onları görmek isterdim. bir de narutonun o gözündeki değişim nedir ben onu anlamadım? eskiden normal değil miydi gözü? şimdi kedi gözü gibin olmuş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 normaldi 9tailin chakrayı kullanınca kırmızı olup kedi gözü gibi oluyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Letsgetthesunshine said: Çizimlerine sokiim demek istiyorum 0-6 yaş grubu çizse daha güzel olurdu iyicene sapıttılar =/ ehe çizimlere saydıranları anlamazdım hiç beni pek rahatsız etmedi ama şu bölümü görünce harbi dedim bu kadarda olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 kötü bölümdü. sasuke ölsün bi de. tek sevmediim karakter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Kakashinin yüzü bile bir ifadeye kavuştu,saske de duygulansın ağlasın zırlasın istiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 90 yaoi no jutsu'yu çıkarmışlar lol, sakura'nın ifadesini bekledim o kadar da. of yani oroçimaru sığınağı için bir koca arc eski seride yetmedi, bir de bu seride. ne bitmez madenmiş filler için adamın inleri. hayattan kopuk, naruto'nun "ben de senin gibiydim!" diyebileceği bir velet daha peydahlandı, filler için bütün malzeme tamam. kesin 15-20 bölüm sürer bu en az pff..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aykutdmn Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 san-bi'yi göstereceklerse ben razıyım :D Filler karakterlerinde tipleride hep aynı :D Başka çizer yok galiba ucuza geliyor diye aynı kişiye çizdiriyorlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýrokþi Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 90Orochimaruya da sıgınagına da öldürsünler artık su herifi yeter artık ya. posted by letsgetthesunshine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Filler bölümler direk kendini belli ediyor.Tsunadeye bakınca anlaşılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 olsun bol bol hinata izleriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Ne tırto bölümler gelecek şimdi izleyin. Nıhahahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 byakugan! demeyi özlemiştim, neyse bari onu görecez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Bence sora aptalının filler kadar saçma bişi daha gelmez ama Orochimarunun efsane sesini tekrar dinlemek çokgzl oldu =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 o da olmasa zaten direkt çöpe at gitsin bölümü. ama bundan itibaren bu filler karakterleri izleyeceğiz paso kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Gerçi bölüm sonu spoilerinde direk "aha bulduk, aha ne olmuş " modundalar. çok da uzun sürmeyebilir. Shikamarunun bölümleri de spoilerden çok kaliteli bölümlerdi yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Shikamaru'nun bölümleri derken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Filler iyi oluyor bence. Öyküyü zaten Manga ile izliyoruz. En azından farklı şey izliyoruz filler olunca. Bir de çizimler iyi olsa. Bu fillerlarda Orochimaru'ya karşı genin yolayıp durmak sonra da bu geninlerin geri dönmesi de ayrı bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 manga öyküsü kısımları olmasa zaten kim naruto izler ki? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Ciraiya Yeni teknik öğreticem naruto atla omzuma gidelim fln dedi erosennin amca ciddi hiçbirimizin mangada fln görmediği bişey öğretme şansı var mı acaba =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 yok. :F Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 muhtemelen KATON! RASEN-KUNAI! filan öğretir, o da gaz yaptığından tsunade yasaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cellobello Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Ero jutsu fln öğretir herhalde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar