Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anime: Naruto Shippuuden (Mangadan spoiler vermek yasaktır) #1

Luriel

Öne çıkan mesajlar

İsmi Naruto olan shonen animede Naruto isimli baş karakterin fillerda öleceğine mi inandın?Ölmediğini anladığında ters köşeye mi yattın anlamadım?
Ben genellikle dikkat ediyorum spoiler vermemeye.Kimsenin zevkini kaçırmak istemem.Burda olay farklı sen spoileri doğru da versen yanlış da versen spoiler spoilerdır.Burada spoileri veren animenin kendisi malesef.
Sosyal ağlarda paylaş

Bölümün ismi spoiler değil mangayı okuduğundan öyle geliyor demişsin.Ben de bal gibi spoiler dedim anlıyacağın.Sonra örnek vermişsin her ölüyor denen ölmüyor demişsin. Ben de baş karakteri fillerda ölmesini mi bekliyordun dedim.Örneğin fail yani onu anlattım.Misal diyip link verdiğin hani.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya sanki çok dehşet bir fansub grubuymuş gibi havalara giriyorlar birde. Dandirik SD videoyu 10 senenin teknoloji ise kodlayıp sublıyorlar. Kafalarına göre lokalize çeviri yapıyorlar. Yani hızları ve sürerlilikleri olmasa yüzüne bakılmıycak grup.
Sosyal ağlarda paylaş

cok kolay oldu asuma baktın adamın kafasını yerıne dıktıler yap bı nınjutsu genjutsu summon fılan bıseyler allahın yobaz dıncı tarıkatcı hıdanına oldurttu kendını barız bı sekılde

merakla yenı bolumu beklıyoruz bakalım olaylar nasıl gelısecek ıcınde bulumdukları durumdan nasıl cıkacak shıkamaru ve yandasları
Sosyal ağlarda paylaş

çok güzel işlemişlerdi bölümü, mangada da süperdi zaten.

hidan & kakuzu

evet hidan harbiden iddqd açık geziyor ama tam kalas. işte yaradan herşeyi vermemiş aynı kişiye heh

yalnız kakuzu'nun esas olaylarını daha göreceksiniz, gerçi son filler'da bir tane çakma kakuzu vardı maalesef. hakikisi gene de daha üstün.

yalnız hidan'a edit diyorsanız bundan sonra çıkacaklar aklınızı durdurur, adamda iddqd dışında bir olay yok. (:P) yalnız o bölümlere bu hızla 2010'da varacağız. :(

Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...