dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 spo spo spo, bilen var bilmeyen var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Onu bilmeyenmi kaldi allah aşkına? (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 spoda olsa açıp içine bakıyorum ben :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Bölümün adı yapmışlar yahu ne spoileri kaldı ki onun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 saat kac oldu dattebayoda tık yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 abi iyi diosunzu da daha öncede öyle bölüm isimleri oldu kimse ölmedi misal mangadan bildigimiz için size öyle geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 İsmi Naruto olan shonen animede Naruto isimli baş karakterin fillerda öleceğine mi inandın?Ölmediğini anladığında ters köşeye mi yattın anlamadım? Ben genellikle dikkat ediyorum spoiler vermemeye.Kimsenin zevkini kaçırmak istemem.Burda olay farklı sen spoileri doğru da versen yanlış da versen spoiler spoilerdır.Burada spoileri veren animenin kendisi malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 yoo inanmadım ama ne alakası var çözemedim dediklerini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Bölümün ismi spoiler değil mangayı okuduğundan öyle geliyor demişsin.Ben de bal gibi spoiler dedim anlıyacağın.Sonra örnek vermişsin her ölüyor denen ölmüyor demişsin. Ben de baş karakteri fillerda ölmesini mi bekliyordun dedim.Örneğin fail yani onu anlattım.Misal diyip link verdiğin hani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 abicim ona bakarsan garaa da öldü reslediler bununda öyle olmıycagını spoil ettiniz sonuçta. neyse bildiginizi yapın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 spoiler konusunda biraz ozverili davranmak lazım, genişten almak lazım spoil olabilicek konuları, hatta ileriye yonelik tahminleride pek bulunmamak lazım bunulucaksak, mangayı cangayı okumadığımızı sölemek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 ee dattebayo kapanmis, naruto yalan oldu herhalde bu hafta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Dattebayo yine bi işler karıştırıyo bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Böyle devam ederse RAW izliycem... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Db kadar şımarık bi grup daha yok.Resmen şımarıklığına çevirmiyor.Siteye girenler de soruyor doğal olarak ne zaman çevrilcek diye.Hemen triplere giriyorlar.Siteyi kapattılar cevap vermemek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Ya sanki çok dehşet bir fansub grubuymuş gibi havalara giriyorlar birde. Dandirik SD videoyu 10 senenin teknoloji ise kodlayıp sublıyorlar. Kafalarına göre lokalize çeviri yapıyorlar. Yani hızları ve sürerlilikleri olmasa yüzüne bakılmıycak grup. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Popoları çok kalkık cidden. Daha çabuk sublayan, işleri aksatmayan bi fansub grubu daha olsa bi dakka durmam ama işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 dattebayo çıkarmış en sonunda bölümü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 offf o nası ninjaki ole ya... sayılmasın abı bu bolum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Lan kötü oldum velakin kurenai ye tekrar aşık oldum bu bölüm vesilesiyle ~_~ Güzel bölümdü ve anime asıl şimdi başlıyor ;) (Umarım bir daha filler girmez kakashi gaiden olacaksa np) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Abi Hidan çok absürd zaten. Kakuzu yine yetenekli bariz, hızlı, vuruyor çota diye ama Hidan varsa yoksa curse atsın kendini çimciklesin, çok imba. Kakuzu manyak medicmiş ayrıca, bunu gördük. Adam kafayı yerine dikti ya of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 spoilerz wru? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Hikayede duygu sömürüsü için god mode açanı allah davul etsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 cok kolay oldu asuma baktın adamın kafasını yerıne dıktıler yap bı nınjutsu genjutsu summon fılan bıseyler allahın yobaz dıncı tarıkatcı hıdanına oldurttu kendını barız bı sekılde merakla yenı bolumu beklıyoruz bakalım olaylar nasıl gelısecek ıcınde bulumdukları durumdan nasıl cıkacak shıkamaru ve yandasları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 çok güzel işlemişlerdi bölümü, mangada da süperdi zaten. hidan & kakuzu evet hidan harbiden iddqd açık geziyor ama tam kalas. işte yaradan herşeyi vermemiş aynı kişiye heh yalnız kakuzu'nun esas olaylarını daha göreceksiniz, gerçi son filler'da bir tane çakma kakuzu vardı maalesef. hakikisi gene de daha üstün. yalnız hidan'a edit diyorsanız bundan sonra çıkacaklar aklınızı durdurur, adamda iddqd dışında bir olay yok. (:P) yalnız o bölümlere bu hızla 2010'da varacağız. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar