Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anime: Naruto Shippuuden (Mangadan spoiler vermek yasaktır) #1

Luriel

Öne çıkan mesajlar

samaella said:

Ulan madem sol gözün var, neden tek gözle dolaşıyon diye sormazlar mı adama ? Senju dediklerinde akla neden hep 1. hokage geliyor ki, köyde hiç senju yok mu su anda onu anlamıyom. Danzo senju degilse neydi ki gidip senju dna sı aldı falan.

Kushina olayları anlatırken Uzumaki ler Senjularla akraba demişti, ayrıca klanının veya soyadının bahsi hiç geçmedi ama 1. hokagenin torunu olduğundan Tsunade de Senju dur muhtemelen. Ama bunlar haricinde kimler Senju klanından diye hiç bahsedilmedi. Muhtemelen Uzumaki gibi birsürü minik klana bölünüp dağıldılar(en azından hala bütün olarak var olsalar Konohada çok daha aktif rol alırlardı diye tahmin ediyorum)

-Deno- said:

senju ile gözün alakası ?

Senju larla gözün alakası yok ta Madara izanagi yi açıklarken senju ve uchiha dan parça taşımak gerekli demişti, izanagi yi kullanabilmekle alakası var yani.
Sosyal ağlarda paylaş

ama işte uchihalardan zamanında bahsederken, uchiha - senju konohayı kurdular ama yönetim hep senjulardaydı uchihalar alta itildiler falan fiye bahsettiler. E bakıyoruz kedi yavrusu gibi çoğalmış uchihalar, sasuke arclarında heryer amblemli herkes uchiha falan (Ezilmiş olduklarını ifade ettikleri zamanlardaki halleri) O anki yönetim 3. hokage olsa, onunda oğlu torunu vs i var yani bir havada kalmışlık var olayda. 3. zamanında senjular tarafından ezildiklerini söyleyen clan yokoldu ama senju yok hala ortada.
Sosyal ağlarda paylaş

samaella said:

Ulan madem sol gözün var, neden tek gözle dolaşıyon diye sormazlar mı adama ? Senju dediklerinde akla neden hep 1. hokage geliyor ki, köyde hiç senju yok mu su anda onu anlamıyom. Danzo senju degilse neydi ki gidip senju dna sı aldı falan.

http://www.youtube.com/watch?v=cGUeB6826XE
çünkü diğer göz devamlı tetikte. (:P)
Sosyal ağlarda paylaş

254 resmen fake attı ahah,

254

başta bütün bölüm filler olacak sandım, ama 11. dakkada başladı asıl olaylar. bu arada hayvanların tanıtıldığı sahnede çok güldüm be.

madara'nın ordusu iyiymiş baya. kabuto zetsu bu tarafın en kilit adamı dediğinde, 'hadi ordan be' demiştim ama cidden adamın olayı manyak. her ne kadar o 100.000'in kalitesi çok yüksek olmasa da (diye düşünüyorum şimdilik, görücez), bizimkilerin tarafından fazla adamları var.

görünüşe göre kabuto'nun edo tensei ile summonladığı tiplerin hepsini birer birer tekrar görücez yakında. deidara'yı tekrar görmek iyi oldu.

gaara gitseydi daha iyi olurdu ama be, kapanmamış bir hesap vardı. tsuchikage de sıkı patladı ha.

Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...