Masakari Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 spo orochimaru sarutobi ile kapışırken hashiramayı summon lamıştı senin teori yattara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Bence aslında izanagi'yle gerçeğe dönmüş bi genjutsu kendisi. Bu kadar kolay ve etkili bi biçimde space-time jutsu kullanabilmesinin sebebi de bu hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 bence edolastan gelen madara bu, bir sonraki arcta edolasa yolculuk yapacaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Ulan madem sol gözün var, neden tek gözle dolaşıyon diye sormazlar mı adama ? Senju dediklerinde akla neden hep 1. hokage geliyor ki, köyde hiç senju yok mu su anda onu anlamıyom. Danzo senju degilse neydi ki gidip senju dna sı aldı falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Tek göz yetiyordu şimdiye kadar :D Senju olayalrını anlamadım zaten uzumakilerde senju geni varsa Naruto'da göz olayına girebilir :D Belki kakahside ilerde ölemeden saringanı miras eder tamamdır :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 senju ile gözün alakası ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 anlamamış işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 samaella said: Ulan madem sol gözün var, neden tek gözle dolaşıyon diye sormazlar mı adama ? Senju dediklerinde akla neden hep 1. hokage geliyor ki, köyde hiç senju yok mu su anda onu anlamıyom. Danzo senju degilse neydi ki gidip senju dna sı aldı falan. Kushina olayları anlatırken Uzumaki ler Senjularla akraba demişti, ayrıca klanının veya soyadının bahsi hiç geçmedi ama 1. hokagenin torunu olduğundan Tsunade de Senju dur muhtemelen. Ama bunlar haricinde kimler Senju klanından diye hiç bahsedilmedi. Muhtemelen Uzumaki gibi birsürü minik klana bölünüp dağıldılar(en azından hala bütün olarak var olsalar Konohada çok daha aktif rol alırlardı diye tahmin ediyorum) -Deno- said: senju ile gözün alakası ? Senju larla gözün alakası yok ta Madara izanagi yi açıklarken senju ve uchiha dan parça taşımak gerekli demişti, izanagi yi kullanabilmekle alakası var yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 ama işte uchihalardan zamanında bahsederken, uchiha - senju konohayı kurdular ama yönetim hep senjulardaydı uchihalar alta itildiler falan fiye bahsettiler. E bakıyoruz kedi yavrusu gibi çoğalmış uchihalar, sasuke arclarında heryer amblemli herkes uchiha falan (Ezilmiş olduklarını ifade ettikleri zamanlardaki halleri) O anki yönetim 3. hokage olsa, onunda oğlu torunu vs i var yani bir havada kalmışlık var olayda. 3. zamanında senjular tarafından ezildiklerini söyleyen clan yokoldu ama senju yok hala ortada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 samaella said: Ulan madem sol gözün var, neden tek gözle dolaşıyon diye sormazlar mı adama ? Senju dediklerinde akla neden hep 1. hokage geliyor ki, köyde hiç senju yok mu su anda onu anlamıyom. Danzo senju degilse neydi ki gidip senju dna sı aldı falan. http://www.youtube.com/watch?v=cGUeB6826XE çünkü diğer göz devamlı tetikte. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 254 yeahh he is alive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 254 resmen fake attı ahah, 254 başta bütün bölüm filler olacak sandım, ama 11. dakkada başladı asıl olaylar. bu arada hayvanların tanıtıldığı sahnede çok güldüm be. madara'nın ordusu iyiymiş baya. kabuto zetsu bu tarafın en kilit adamı dediğinde, 'hadi ordan be' demiştim ama cidden adamın olayı manyak. her ne kadar o 100.000'in kalitesi çok yüksek olmasa da (diye düşünüyorum şimdilik, görücez), bizimkilerin tarafından fazla adamları var. görünüşe göre kabuto'nun edo tensei ile summonladığı tiplerin hepsini birer birer tekrar görücez yakında. deidara'yı tekrar görmek iyi oldu. gaara gitseydi daha iyi olurdu ama be, kapanmamış bir hesap vardı. tsuchikage de sıkı patladı ha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 sasukenin bastığı kage toplantısında madara nin dünyasına savaş deklare ettiğinde hasstir lan kaç kişiniz olm siz demiştim şimdi sözümü geri alıyorum büyüksün reyiz ccc madara ccc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 254 mangayı okumadım ama bana spoiler gibi bile gelmedi devamında bişi olcak işte topluyo dana öküz ne hayvan varsa içeriye, mangada olması gayet doğal :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 of çok iidi , aksiyon başlıyor killer bee nin yengeç ile taş kağıt makas oynamasına güldüm uhehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 kabuto kendini göstermeye başladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 yamatooooooooğğğğğğ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 mangadan spoiler veriyorum, jiraiya sensei geri dönüyor. o kadar spoiler ki, mangada bile göstermediler henüz. yok, durum o yöne gidiyor da... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 edo tensei e bi ayar şart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 naruto'nun bi sage moduna guy'ın bi 7 gate'ine onshotlanacak karakterler böle kötüyüm cok kötüyüm diye afra tafra yapmasık artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 beton no jutsu çok iyi yalnız, hatta genel olarak bütün toprakla alakalı jutsular süper. jinton'a filan hiç değinmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 hiruzen reis çok iyiydi doton konusunda. şu jutsular süperdi, http://naruto.wikia.com/wiki/Earth_Release:_Earth_Dragon_Bullet http://naruto.wikia.com/wiki/Earth_Release:_Earth-Style_Wall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 shippuuden ile naruto arasındaki filler larda hidden village of stone dan bi nin in doton tekniği baya ilginçti diye hatırlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 o değil de bu animenin en sevdiğiniz filler bölümleri hangileri oldu? Konohamaru'yu anlatan Naruto's Favourite Pupil bölümü güzeldi mesela. Sai's Day Off, Eternal Genin, The Man Who Died Twice da fena bölümler değildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 tabiki kakashi nin suratını gormeye calıstıkları bolum. adını bilmiyorum ama cok az seye okadar gulmusumdur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar