Kaijad Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 worst opening ever dendi mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 ShadowFury said: Onu geçtim, kaç defa flashback içinde flashback izledik ya ötesi var mı? Ötesini düşünemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 ShadowFury said: Onu geçtim, kaç defa flashback içinde flashback izledik ya ötesi var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 valla 223'te kaldım, taka'nın çıkarmasını bekliyorum ama acelem yok. nasılsa elephants. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 manga da durdu, anime de durdu, karşılıklı bekleşiyorlar adeta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 bu son bölüm nedir abi ya ahaha, niye uğraşıyolar niye yapıyolar anlamıyorum ki hiç yapmasınlar daha iyi bekleyelim tekrar başlamasını tatil verdik desinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Öyle yapsalar üstelik bütçe birikir, bol frameli düzgün bölümler ortaya çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 abi opening çok eğlenceli :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Bir önceki openingin senaryosunu dahi yakalayamadı denyolar. Yeni opening işte bu rörörö bölümler için olmuş ama endingte spoiler koymuşlar bide zübüşler. Hoş düşünüyorum da bir sonraki arca girdikleri anda bidaha filler verme şansları sanki çok biz zor gibi geldi. Ondanmıdır bukadar saçmalama anlamadım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 fillerlar için yeni intro yaptılarsa, en az 50 bölüm daha gider bu. gelecek sene arc başlar artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Bende izlemiyim biriksin 6-7 bölüm diyordum haha filler bitincce sonraki ilk bölüme atlayacam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 fillerlar çok bayık filler için yaptıkları opening daha bayık. kaç bölüm daha devam edecek bu, belli mi? hayır yaz bitti fillerlar bitmedi be arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 manganın 491 sayısından beri fillerdaymışız. manga şu an 560'ta. biraz daha kasarlarsa manganın 591'i geldiğinde fillerlar biter, esas senaryo geri döner. onlar da haklı. her 2.5 sayıdan bir anime bölümü çıkıyor. 100 haftada yapılan şeyi 40 haftada bitiriyorlar felan :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 nası ya biz kaç aydır fillerdayız ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 filler sart baska tülrü patlar anime Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 aslında opening'in potansiyeli varmış, laubali kısımlar fazla olmayaymış. şarkı vasat, ama animasyonlar hoşmuş. plajda hoplamalar falan ise priceless sdf. fillerları geçen gün toplayıp izledim 4 - 5 bölüm. şu kız tayfası ve oğlan tayfasının ayrı ayrı buluştuğu filler güzeldi. bir de kage bunshin'lerin intikamı fillerında baya güldüm. tabi bitsin artık, yeter yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Cuce said: filler sart baska tülrü patlar anime filler olmasın artık abi bu tip uzun soluklu animelerde. yabancı diziler gibi sezonluk olsun, hadi 24 olmasa da 35 bölüm felan olsun. geri kalan zamanda tatil yapsın adamlar. hem taze kafayla gitmiş olurlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Filler olsun da bu kadar tırt olmasın, fillerlara da özensinler biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 japon bunlar çalışmadan edemiolar abi ben çekiorum her hafta çıktığında bölüme bakiorm hızlıca siliorum sonra fillerlar bitene kadar bu şekilde, bleachde de filler bitti zaten ona devam ediom one piece var bi yandan mis gibi ^_^ shounen anime açlığım bu şekilde gideriliyor. ha tabi beelzebub ve hunter x hunter ı da unutmayayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 ya bazı animelerde işte öle sezon metodu ttmuyo, soğuyo millet. filler'ın adı filler olduktan sonra güzel olsada izlenmiyo pek reklam almıyo alsadadüşük fiyata alıyo haliyle harcıya bilcekleri para filler üretimine limitli işte. sacma sapan bi döngü var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Bu hafta Konohamaru fillerı vardı ve bayağı güzeldi, izlenebilir(#234) Hep böyle filler yapsınlar tek kelime etmem istedikleri kadar uzatsınlar. Hatta fillerlar Narutonun saçma questleri ve salak maceraları olmasa şu kalitede yan karakter hikayeleri yapsalar gayet nefis olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Ne zaman bitecek belli mi fillerlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Yakın bi zamanda biticek gibi gözükmüyo. http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Naruto:_Shippuden_episodes 234 "Naruto's Favorite Pupil" October 27, 2011 235 "The Pink Kunoichi" November 3, 2011 236 "Companions' Backs" November 10, 2011 237 "Ah, My Longed-For Lady Tsunade" November 17, 2011 238 "Sai's Rest" November 24, 2011 Ama zaten cıvık filler opening i yaptıklarına göre daha uzuuunca bi süre fillerlar devam edicek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 =/ tam da en tatlı yerinde girdi fillera. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar