Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Saeros said: ha önce naruto sonra shippuuden izliyoruz yani, karmakarışık bi sırası yok? torrenti koyan adam filler non-filler diye ayırmış zaten ona göre izliyim o zaman ben madem sağol brodda abi "NARUTO" totalde 220 bölüm mü ne, 135. bölüme kadar izle bırak. Gerisi filler ordan Naruto Shippuuden e geç. o filler diye ayırdığı bölümleri atlayarak izle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 biz yakalandık fillerlara siz yakalanmayın :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 -Deno- said: keşiş olmuş. en çok buna güldüm asdfsaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Saske : I am more special than you! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Bone said: buddha artık mentor olmuş hehe sdfsdfsd :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Esnaf said: sen git ömrün boyunca hokagelik için savaş nice savaşlar ver nice entrikalar çevir bi cücük seni evire çevire dövsün hokageliğin 1 hafta bile sürmesin :( yazık lan danzoya Gebersin. Onun hayatına sıçayım. Nerdeyse soguyordum bu animeden o karakter yuzunden. Gayet güzel gidiyordu danzou ile beraber siyaset iktidar kavgası girdi işin içine. Dizi olsun film olsun anime olsun böyle karakterler çekilmez kılıyor. Şahsen beni bayıyor hatta danzou nerde ölüyor diye arattım ordan devam edecektim. Ama bir sürü combo, olay güme gitcek diye izlemedim. Kötü karakterlerin bazılarını bende sevdimde Danzou nedir abi. Zaten gerçek hayatta siyasetçiler çekilmiyor animeye neden böyle karakter koyup adamı soguturlar ki. Nasıl öldü bilmiyorum ama cücük öldürmüşse helal. O sahneyi heycanla bekliyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 tövbe edeceksin, "sasucke'yi öldürseymiş keşke" diyeceksin. sasucke: actiblob danzo: ea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 4. Hokage Arkadaş Jiraiya bile 4. hokeyi eğitmiştim ona çok benziyorsun diyor. Her 4. hokageden narutoya bahsettiğinde babası değilmişte başka biriymiş gibi bahsediyor. Ayrıca narutoda 4. hokageden hep yabancıymış gibi bahsediyor bir kere baba dediğini duymadım. Bu çocuğun haberi yok mu 4.nün babası olduğundan? Mümkün mü böyle birşey? Yoksa biliyorda yine altyazının gazabına mı uğradım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 yok sölemiyolar, annesinin soyadını kullanıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Söylememedeki amaç nedir peki? O ilerki bölümler için spoilera giriyorsa söyleme. Eğer benim kaçırdığım bir sebepse bileyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 babası olduğunu spoiler olarak almışsın belliki zaten, bence cok dolanma izlemdiyusen hepsini... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Yok aslında amaç başkaydıda spoilerda yedim. Tamam zaten 154. bölümdeyim çıkar heralde ortaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 etrafa çok bakarak, her spoilerı açıp her sitede "acaba bu konuda ne demiş" diyerek bakarak niye izliyorsun onu anlamadım. izle gitsin işte, izledikten sonra tartışırız bölümleri. hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Sonunda bitti; Gayet başarılı bir anime. Ama baymaktan öte bazı şeylerde vardı. Her kızın Sasuke demesi. Sasuke kızı öldürecekken kızı hala Sasuke demesi. Sakuranın toplamda 12308102380129 kere Sasuke demesi buna Ino nun katkıları. Diğer bayan şeyde anılar yani geçmiş bölümleri göstermeleri. Tamam 50 60 bölüm öncesini gösterip hatırlatma yapması normal. Ama daha bir önceki bölümden alıntı yapması bayıyordu. Hatta bölümün yarısı bir önceki bölüm. Yani 15-20 dk falan zaten her bölüm ama yarısından fazlası geçiştirme. Hele 200. bölümden sonrası sonrası off. Diğer bayan şeyde yine anılar. Anıları 1-2 kerede vermiyor. Bazı anılar rahat 50-60 defa verildi. Şu bayan şeyler olmasa 10/10 verirdim. Yine iyi ama açıkçası ileri sararak izlemesem hayatta çekilmezdi çoğu bölüm. O yüzden 8. Geriye kalan şeyler zaten iyi. Seslendirmeler konu kurgu vs vs vs. Naruto'nun Ero Senin deyişi süper bu arada :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 baya işsizdin herhalde geçtiğimiz haftalarda, o kadar bölüm bu kadar çabuk nasıl bitti be ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 zaten yorumlarına göre yarısını atlamış =) ama düşününce yine baya çok =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Çok sardım ileriye ya. Şu sıralar boşum zaten olmasam bulaşmazdım 9 yıllık animeye :) Zaten filler dışında kalan bölümlerde bile dediğim gibi eski anıları 12381290381 kere tekrarlıyordu. Oraları atladın mı pekte düşüdüğünüz kadar uzun olmuyor. %30'u falan eski bölümlerden kes yapıştır zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 mangadan devam et bence güzel gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Yeşil saçlı yılan dilliyi de atlamamışsındır umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Bu hafta aktarcı ninjalar dünyasını gördük. Gelecek hafta hayalet gemi maceraları başlıyor :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 kimse bahsetme gereği duymamış :D Ya anlamıyom bukadar popüler bir animeye 5 yaş çocuk fillerı koymak nedir arkadaş bukadar mı yaratıcısınız mübarek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Ya o kadar berbattı ki yorum yazmaya bile üşendim. Resmen rezalet ya. Cidden en kötü filler bölümleri arasına girebilir bu son bölüm. Hayır tamam anlıyoruz anime mangadan daha hızlı gittiği için araya bol bol filler sıkıştırmaları gerekiyo, yani filler olucak mecburen de doğru düzgün filler yapmak bu kadar zor mu? Bütün fillerlar aynı resmen. Yani karşılarına çıkıcak rakip mi yok ta abuk sabuk fillerlar koyuyolar? İlle de embesil ile Narutonun arkadaş olup ile uğraşıp en sonunda nu çözüp ayrıldığı salak fillerlar koymak zorundalar mı? Hayır bi de o kadar güzel filler çıkarılabilecek malzeme var ki ellerinde. Bi kere ninja animesi yapıyosun, ki sırf Naruto da değil birsürü süper yan karakter var. Daya combatı istediğin kadar, 50 bölüm aralıksız ve anlamsız şekilde dövüşseler bile her türlü izlenir. Üstüne bir de dövüş koreografisi filan kasarlarsa, kagebunshin+rasengan spam yerine taijutsuyla filan kapışırlarsa story arca geçmelerine bile gerek kalmaz, izleyici kitlesinin tamamı ağzından salya akarak izler zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Naruto gibi yüzyıllar süren animelerde bölüm başı frame limiti oluyor genelde. Gerçi her animede var ama Naruto'da bu limit baya düşük. Eğer limiti geçerse bir sonraki bölümde daha az frame kullanmak zorunda kalıyorlar. Mesela limit X ise ve bölümde x+1000 frame kullanılırsa bir sonraki bölüm x-1000 yada 2 bölüm x-500 kullanmak zorunda kalıyorlar bütçe limitinden dolayı. Buna en iyi örnek Naruto vs Pain de roadrunner gibi yaptıkları bölüm. İlk yarıda çok fazla frame harcadılar o yüzden aynı bölümün 2. yarısı çok dandik. Bu nedenle fillerda mesela yerdeki parayı almak için kavga eden kakashi vs gai gibi bir epic fight yapamıyorlar, yapsalar da çok dandik olacaktır. Eğer hakkını vererek yaparlarsa limitin 4-5 katı frame kullanmaları gerekecek episode başı, ona da yapımcılar izin vermiyor doğal olarak. Limite x dedim yalnız baya düşük o bir limitdi Naruto için standart animelere göre, 15000 falan olması lazım yanlış hatırlamıyorsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 haftaya da filler var. naruto artık combat'ları rasengan ile bitirmese ya, eski fillerlarda yeni combolar falan yapardı bazen. illa rasengan ile bitiriyor çizerler. guy inanılmaz güldürüyor beni ya, 15 saniye gözüktü son bölümde gene çok güldüm. seslendiren adama helal olsun. haftaya da filler var naniiiiiiiiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 naruto vs pain den sonraki en sıkı bölümdü beahhh :D hele o kafabandını denize atması çok duygulandırdı beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar