Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Şimdi indirdim 219. bölümü fakat altyazısı yok :S daha doğrusu softsub yok, sadece anime koymuş horriblesubs. mpclasic le açıyorum, altyazı da yok =/ nedenini bilen var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Valla horriblesubs 480p yi izledim vardı altyazı. Bu arada guy sensei ile olan olay mangada da var mıydı yoksa adamlar araya mini filler mi koydu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Hangi player ile izledin ben de klite mega codec pack var, media player classic ile izlemeye çalışıyorum ama altyazılar yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Masakari said: Bu arada guy sensei ile olan olay mangada da var mıydı yoksa adamlar araya mini filler mi koydu ? mangadan çevrilirken genellikle sahneler uzatılıyor. bazen de bu tip mini fillerlar koyuyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 harbi özlemişiz böyle bölümleri be =) ^.^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Letsgetthesunshine said: Hangi player ile izledin ben de klite mega codec pack var, media player classic ile izlemeye çalışıyorum ama altyazılar yok. KMPlayer ile izledim. Codec packlerin hepsini kaldırıp KMP kurmuştum hiç sorun yaşamadım şimdiye kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Bilgi için teşekkür ederim, hemen deniyorum ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 ahaha o çizimler neydi yaa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 offf canlarım benim ya, çok seviyorum bu ikisini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 hokage'nin ötesinden sonra yaşananlar (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Masakari said: Letsgetthesunshine said: Hangi player ile izledin ben de klite mega codec pack var, media player classic ile izlemeye çalışıyorum ama altyazılar yok. KMPlayer ile izledim. Codec packlerin hepsini kaldırıp KMP kurmuştum hiç sorun yaşamadım şimdiye kadar. playerla alakası yok, codeclerle alakası vardır. şimdiye kadar tüm animeleri media player classic + k-lite codec pack (mega olmayan) ile izledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Myshkin said: offf canlarım benim ya, çok seviyorum bu ikisini ahah çok güzeldi bölüm gerçekten shippuuden deil de ilk sezon bölümleri gibiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 bir de yarisin sonlarina dogru, kakashi ile gai senseeg hokage monumentin tepesine dogru kosarken arkada calmaya baslayan ilk sezonun en sevdigim gaz parcalarindan biriydi. cok iyi olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Myshkin said: offf canlarım benim ya, çok seviyorum bu ikisini Manly tears of steel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Bir heyecan siteyi açtıktan sonra bu hafta bölüm yok yazısını görmek =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 21 inde tek bölüm 28 inde dabıl çıkacakmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 dabıl yoktu ne zamandır, iyi olur. bende hayret bayadır hafta atlamıyor naruto ekibi diyordum, in my face. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 acıların çocuğu sasuke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 e hani 2 bölüm gelecekti sadece 220 gelmiş :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Masakari said: 21 inde tek bölüm 28 inde dabıl çıkacakmış. ha ok ^_^ das Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 haftaya geliyor 2 bölüm muhtemelen, öyle hatırlıyorum ben. eğlenceli başlayıp ciddileşen bir bölüm oldu. naruto'nun şlak diye kabul etmesi saçma olurdu zaten. tereddüt edilmeyecek bir konu değil. tsunade'yi tekrar hokage olarak görmek sevindirici oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 manga ve animede çok tatlı bölümler ya. Fillersız hayat ne güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 demin şu sahneyi izledim gene sdfds, HALOOOOOOOOOOOOOO http://www.youtube.com/watch?v=LDSleiTC1Zc&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 İki bölüm birden çıktı. Madara Madara'yı tırstıran kimdi ? Ben Hokage'dir diye tahmin ettim ama mangayı okuyanlar biliyorsa bir söyleyiversin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 edit:nvm, yanlış alarm. Muhtemelen en son tabut 1. Hokageydi ama Madara sırf korku değil şaşkınlık filan da duydu gibi gözüküyodu yani o mangekyou konusunu anlatırken bahsettiği kardeşi filan da olabilir. Ama sage of six paths filan çıkarsa da şaşırmam yani^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar