Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anime: Naruto Shippuuden (Mangadan spoiler vermek yasaktır) #1

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
http://cache.ohinternet.com/images/e/e0/OrigCash.jpg
DadashNik0F said:

Abi çoğunuz no-lifersınız, buradan başka arkadaşlarınız yok denecek kadar az. Her aktiviteyi buradan arkadaşlarınızla yapıyosunuz. Naruto kültürünüz yok. Akatsukiyi tanıma kültürünüz yok. Jutsu tanıma kültürünüz yok. Kafanız tek bakış, rasengan çeşitliliğine hazır değilsiniz. Hazırım diyeniz de tatava. Shippudenin her bölümünü izledim diyo, ara sokakta bir esnaf lokantasında ramen yememiştir mesela. Duyulmuş yerlerini görmüştür.
Mesaj tarihi:
offff bu bölüm eğlenceliydi baya.

killer bee muhteşem ya, baby diyişine hasta oldum sdf.

naruto, kiba ve diğerlerinin yolda yürürken ki diyalogları da süperdi.

kakashi ciddi ciddi hokage oluyor yalnız. 6'nın yerine mi geçecek 7 mi olacak acaba ? danzo 1 hafta yaşayamadı hokageliği yazık lan.
Mesaj tarihi:
Flashbacksiz doğru düzgün bi bölüm çıktı sonunda ya, umarım böyle devam eder.

Tsunade nine de bi komaya girdi üstüne çat diye 2 hokage seçildi. Daha 40 ı çıkmadı diycem ama ölüler için söylenir o, bu ölmedi bile lol. Gerçi Kakashi den de iyi hokage olur, o yüzden Tsunade nine ölse de olur:P
Mesaj tarihi:
sen git ömrün boyunca hokagelik için savaş nice savaşlar ver nice entrikalar çevir bi cücük seni evire çevire dövsün hokageliğin 1 hafta bile sürmesin :( yazık lan danzoya
Mesaj tarihi:
xunn said:

Sen iyi ayrıntıyı gözüne kaçsa göremezsin.

öyle deme bak adam uçan tekme bile vuruyor bölümde.
daha ne istiyorsun adamlardan.
hep bizler için uğraşıyorlar.
Mesaj tarihi:
Mortis said:

ya şu an tam fillera girme bölümleri geldi şehire dönecekleri için sanmiom bi sonraki arca devam edeceklerini

sokarlar şimdi yaz fillerını

ağzını hayra aç. :(
Mesaj tarihi:
Köye dönüş yolunda kaybolmuş küçük bir kızla karşılaşırlar, kızı köyüne götürler , oda ne kötü ninjalar kızın köyünü yakıp, yıkmış. Bunu gören naruto durur mu hiç. Ve olaylar gelişir.
Mesaj tarihi:
Mortis said:

ya şu an tam fillera girme bölümleri geldi şehire dönecekleri için sanmiom bi sonraki arca devam edeceklerini

sokarlar şimdi yaz fillerını
ben de hissettim bunu
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...