Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anime: Naruto Shippuuden (Mangadan spoiler vermek yasaktır) #1

Luriel

Öne çıkan mesajlar

onu retconladı zaten ya. basından beri anlamsız bi şekilde cok güclüydü o jutsu.

millet zaman mekan bölücez diye gözünü falan feda ediyo. daha adam gibi anlamadık ama 4. hokagenın tanınmasını sağlıyan jutsu bi yerden bi yere ısınlanmak. cocukların kullanması sacmaydı zaten.

kaldırdı artık o jutsuyu kullanmıyo kimse.
Sosyal ağlarda paylaş

Evet ya resmen reskill e bağladı saskekun da işte danzo forbidden jutsu ayağına mal mal dolaşıyo hala. Yoksa fena dayak yiyo lol, 10 tane sharinganını geri dönüşü olmuycak bi şekilde kaybetti yani, ulan bunun için mi biçtirdin o kadar Uchihayı. Loser moser, onlar da insan.
Danzo da ne şerefsizdir ya. Git orochimaruya kolunu mokuton yaptır, sonra sağdan soldan sharingan lootla koluna taktır, git bi sharingan da gözüne taktır filan adam yamalı bohça gibi geziyo etrafta. Orijinal parça yok resmen, sırf toplama.

Neyse işte, ikisinden biri ölüyo ya ona bakmak lazım. En tiksindiğim iki karakter ölümüne dövüşüyo eheh sonunda birinden biri gidicek(tabii ki saske ölmiycek te yine de düşüncesi bile güzel)
Hatta arcın başında şöyle bişi demiştim, hala da diyorum.

ShadowFury said:

danzo vs. saske
whoever loses, we win.

Sosyal ağlarda paylaş

olm şu Kishimoto ne güzel yapmış lan, açmış japon mitoloji kitaplarını yaz babam yaz

"When Izanami died in childbirth, Izanagi tried (but failed) to retrieve her from Yomi (the underworld). In the cleansing rite after his return, he begot Amaterasu (the sun goddess) from his left eye, Tsukuyomi (the moon god) from his right eye and Susanoo (tempest or storm god) from his nose."
Sosyal ağlarda paylaş

yahu undo edebiliyor olsan da göz göre göre ne beleş harcıyorsun o gözleri abe danzo ? sevmiyoruz seni ama sağlam herifsin, bu kadar kolay mı lan dövüşmek ? hadi bir önceki bölümde daha kontrollüydü, ölçüp biçiyordu yaptıklarını. şimdi sharingan'ı çok buldu, harca babam harca. ölür lan bu 2 - 3 bölüme. sasuke'de de eternal chakra var heralde, hala katon'lar, chidori blade'ler falan.
Sosyal ağlarda paylaş

eksiklik değil de gereksiz eklemeler vasatlaştırmış sanki,

210

mangada hatırlamıyorum danzonun böyle ninja yıldızıyla falan ölüp göz kaybettiğini, 10 canın var diye bu kadar da israf olmaz ki, summon desen ayrı bomba, ihtişamlı ihtişamlı çıkıyor, madara kısa bilgisini veriyor,etkileniyoruz falan, ama bi katon jutsuya pert hayvan, şaka gibi resmen..

Sosyal ağlarda paylaş

Dynun said:

bi eksiklik var bölümlerde.
konoha savaşı 10 kat epic gelmişti.
bu alelade gibi geçiyor

konoha savaşı değil ki sadece 2 adamın kavgasını görüyoruz.

Mortis said:

ya şu an mangayı açıp tekrar okumaya üşendim de

mangada sanki bu bölümü okurken Izanagi ve Danzo daha imba gelmişti bana da burda hiç bi olayı yokmuş sanki sadece o gözleri harcayıp kaçiomuş gibi geldi animede anlamadım

mangada da öyle, ölüp ölüp duruyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Yumy e aynen katılıyorum mangayı okumadım ama karakterin jutsu ile ölümsüze yakın ise her geleni içine al mantığı saçma ya.(Bari jutsu yüzünden combata tam odaklanamıyor mantığı koysalarmış)Hatırlayın monkey king enma hokagelere kafa tuttmuştu,summon geldi fire jutsuya pert yuh artık.

Sonuç olarak görünüşte epik olan(jutsu manasında)combatlar çok alelade geliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...