Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anime: Naruto Shippuuden (Mangadan spoiler vermek yasaktır) #1

Luriel

Öne çıkan mesajlar

-Deno- said:

madara üzülen taraf olacak.

5 tane babalar gibi köy'ü geçtim ( her ne kadar konoha'nın durumu danzo yönetiminde kaldığı müddetçe ilginç olacaksa da, konoha ne yapar eder en ön safta yer alır ) killer bee + naruto combosu bile guts şov yapar, sage mode inletir, mizukage eritir.

baya sağlam bölümler gelecek gibi o ayrı tabi.

yani illaki öyle olacak gerçekçi düşünecek olursak :) Ama bilemiyorum vuramadığın birini nasıl yenebilirsin.

Önümüzdeki epic bölümlerde göreceğiz :)
Sosyal ağlarda paylaş

Madara nın transportation tekniği ile Kakashi nin mangekyou sharinganının yeteneği tıpatıp aynı mı, yoksa ben mi karıştırıyorum? Kakashi mangekyou kullandığında da böyle havada girdabımsı portal benzeri bişey yaratıp çekiyodu filan ya... Madara da aynı olayı yine sharinganıyla, Sasuke ve Karin i portala çekerek yaptı ve girdap şekilleri bile aynı.

Üstüne bi de Kakashi nin sol gözü, Madara nın sağ gözü söz konusu olunca o kadar şey açıklanmış olsa bile hala "nooluyo ya?" dedirtebiliyo. Gerçi Tobi=Obito geyikleri biteli çok oldu da yetenekler aynı olunca hala şüpheye düşürüyo.
Sosyal ağlarda paylaş

Bende mangada madara'nın böyle saskeyi karini vakumlayıp bir boyuta gönderdiği sahneleri falan hatırlamıyorum,geliyo yolluyo,nereye gittiklerini sadece animede mi gösterdi ben mi hatırlamıyorum? Bide mangada madara böyle konuşmuyor yahu, " I, uchiha madara" falan gibi,yada kendinden 3.tekil şahıs gibi bahsetmeler...Şüphe uyandırıyo insanda tabi animeyi izleyince, madara değil bu herif gibisinden...
Sosyal ağlarda paylaş

animesinde evet.
çünkü epey çok küsür bir bölüm filler koydular ortaya. macera yeni başladı.
şu an animede "plot thickens" durumu var, dünyanın geçmişi hakkında bilgi ediniyoruz. bu yüzden training felan olayı yok.

mangadan spoiler vermek yasaktır dese de, mangayı sorduğun için şöyle küçük bir ipucu vereyim,
birşeyler öğreniyor, ama sonucu ne olcak onu bilmiyoruz.
bunu tartışmak istersen manga bölümünde sorabilirsin.
Sosyal ağlarda paylaş

filler sezonu tümden atladım, nihayet kral bölümlere gelmiş ben ist'teyken.

197-205

kage toplantısı en iyi yerlerden biriydi ama gölge düşüren olay sasuke'nin çakrasının bitmek bilmemesi. daha da beteri geliyor gerçi heh. kageler böyle ortalarına alıp tokat manyağı yapacaktı ah ah

yalnız dedekage sanırım en imba aralarında, mangada tekniğini anlamamıştım ama manyakmış.

madara'nın planının arkasında birşey daha gizleniyor ama muhtemelen, söyleyip bırakacağını sanmıyorum. yerine oturmayan birşeyler var. çin'in "all under one heaven" hegemonyası gibi birşey kurmuş ama sadece onunla tatmin olacak mı acaba.

Sosyal ağlarda paylaş

206

ahaha killer bee muhteşem ya. kisame'yi de güçlü bilirdim ama görünüşe göre çok daha hayvani teknikleri olan bir herif. samehada ilk defa orjinal formunu aldı sanırım, daha önce görmemiştik. yalnız bu kadar chakraya sahip olabilmesi kendisinden mi kaynaklı yoksa samehada'nın emdiği chakraları mı topluyor onu tam anlamadım. eğer öyleyse killer bee'nin işi gene zor. ponta falan kurtarmaz valla.

naruto - sakura sahneleri de üzücüydü. sen o kadar yıl kıza platonik olarak bağlan, kız gelsin sana seni seviyorum desin ama bunun arkasında bariz başka bir sebep olsun. naruto'ya da yazık lan, daha ne yapacak çocuk yani, infinite tsukuyomi'ye heddu batto mu atacak bee gibi. gerçi sakura da apaçık yazıyor aslında da hala sasuke'ye hafif bir takıklık var. naruto, olm git hinata'yı al ya. çile değil seninkisi.

bu arada intro ve outro'daki şarkılar çok sarmadı ama animasyonlar hoşuma gitti. gerçi intro müziği bir nebze iyi de outro 1-2 sene önceki bir endingi hatırlattı, o da aynı bu kafadaydı disco partizanı şeklinde.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...