Bone Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 sakurayı çok güzel çiziyorlar o nedir be. diğer karakterler çok özensiz kalmış sanki sakuranın yanında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaijad Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Bone said: sakurayı çok güzel çiziyorlar o nedir be. diğer karakterler çok özensiz kalmış sanki sakuranın yanında. sakura bebeims ya. içeriği çok boş bi karakter tabi.ninja namına bi halta yaradığı yok. ama bulunsun ortalarda gezinsin hep.ilerki bölümlerde saçmalıcak gene.neyse sabırsızlıkla bekliyoruz süper bölümler başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 kıyafeti kötü ama onu da değiştirseler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 201 şu chojuro'nun yanındaki byakugan'lı herifi zaten gözüm tutmuştu. bilmiyordum tabi byakugan'ı olduğunu, ama belliydi adamın değişik biri olduğu. hemen çakızladı olayı, gerçi zetsu'nun gelmesiyle karambole gitti danzo'yu sorgulama işi de ama bakalım. zetsu'nun gelişi harbi çok iyiydi, HELLOOOOÖÖÖÖÖÖĞĞĞĞ dsf. ino'nun ağladığı sahnede ve sakura-sai-shikamaru sahneleri de güzeldi. bütün takım üyelerinin kafa yapısı olarak da ne kadar olgunlaştığını gösterdi. bence sakura sasuke'ye olan bağı tamamen bitti artık, hatta gördüğü yerde indirmek gibi bir derdi var sanki. hani olmaz öyle bir şey de, artık naruto'ya daha bağlı olacak bence. naruto'nun da sasuke'ye fazla umudu kalmadı bölümün sonuna bakılırsa. hala satmıyor olabilir, ama bazı şeylerin farkına iyice vardı bence. bölümün sonu da baya efsaneydi, ss alıp wallpaper yapasım geldi eheh. çizimler (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 aslında sakura bile sasuke'ye one shot çeker. rasengan gibi bir yumruğu var :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaijad Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Bone said: aslında sakura bile sasuke'ye one shot çeker. rasengan gibi bir yumruğu var :P mesele o yumruğu tutturmakta :D çoğu ninjanın yanında sakura kaplumbağa hızında hareket ediyor. gerçi sasori combatı güzeldi de ninja ninenin parmağı vardı orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 sakura shinobi falan değil ya çok tırt kaldı skillz olarak valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 aslında shippuuden öncesine göre baya düzeldi kendisi, sadece hikayeyi anlatan kişiler bir sasuke kadar bu kızın "training"inden bahsetmediği için ezik gibi kalıyor. örneğin narutowiki'den: "An opponent struck by her full strength could suffer from anything ranging from instant death, broken bones, ruptured organs, or any other wound associated with intense blunt force trauma. Over time and through repeated use, Sakura had become able to subconsciously use this strength, and she does not need to put any effort into using it." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 tamam olabilir. ama kaçının yanına yaklaşabilir :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 abi o narutowiki deki şey neye göre bi varsayım :) mangada naaptı asıl olay o, tamam öle bi abilitysi var belki tsunade gibi kodu mu oturturuo da bi combata girmediği için böle DND kafasında karakterin aslında şöle abiltiysi var die yazılması komik ki manga bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 en iyi tenten bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Tabi tenten de süper. Koca dünyada shuriken ve kunai isabet ettirebilen sayılı karakterlerden biri kendisi. gerçi saniyede 984393849 tane fırlatsam ben de isabet ettiririm ama olsun. Sakuradan da ninja olmaz, gitsin mediclik yapsın. Dövüşlerde anca brute force kullanıyo, ki naruto kadar bile kafasını çalıştırmıyo. Buldozer filan lazım olursa işe yarayabilir ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Mortis said: mangada naaptı asıl olay o, tamam öle bi abilitysi var belki tsunade gibi kodu mu oturturuo da bi combata girmediği için böle DND kafasında karakterin aslında şöle abiltiysi var die yazılması komik ki manga bu. tamam işte diyorum, mangayı hazırlayanlar sakuradan bahsetmediği için ezik kalıyor, kendini geliştirecek veya gösterecek zamanı olmuyor pek. ShadowFury said: Dövüşlerde anca brute force kullanıyo, ki naruto kadar bile kafasını çalıştırmıyo. ilginçtir, esasında analizci felan muhabbetleri vardı başlarda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 iku zo! http://www.youtube.com/watch?v=mjjkHg5FOhk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 abi bölüm 202 action action action olmuş. izleyin hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 raikage dünyanın en güzel insanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 raikage deldi geçti valla :D Ama madara ile ağız sulandırıp saske ile devam etmek biraz hayal kırıklığı yarattı bende ne diyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 oh sonunda aksiyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Tyrannus said: raikage dünyanın en güzel insanı Tam bayramda elini öpmezsen atar yapacak akraba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 filler bitti heralde. biraz biriksinde izleyeyim bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 şu hikaye masaüstü rpg gibi olsa narutonun yerinde olsam gider raikage'den kurs alırdım lan. efsane adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 aksiyon sahneleri ağır geldi bana, pek beğenmedim, hele samurailar pek bi dandirik tasarlanmış gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 offff ÇOK İYİYDİ LAAAN 202 daha baştaki kakashi-yamato-naruto vs. madara sahnelerinden anladım sevdiğim çizer kadrosunun iş başında olduğunu. kısa ama karizma bir andı baya. yamato'nun wood tekniğinin limiti yok nerdeyse, aynı anda hem naruto'yu koruyup, hem madara'yı bağlayıp hem de sonlara doğru naruto'yu seallarken kullandığı tekniği kullanması etkileyici. kakashi de boşuna yorulmamak için raikiriyi harcamadı bile, kakuzu'ya yaptığı gibi bir girişimde bulunacak diye düşünüyordum. combat olacak mı ileride bilmiyorum ama konuşmalar geçecek gibi hikayenin o tarafında. naruto hepten çıldıracak gibi sasuke'nin durumuna. sasuke sağlam bir villain'a dönüştürülmüş bence. bu bölümde hepten karakterinin değiştiğini gördük. eskiden hiç olmazsa gerekmedikçe öldürmüyordu. şimdi samurayları bile peynir ekmek gibi doğradı. konoha'dakileri baya uğraştıracak gibi, gerçi bu arc'ın sonunda neler olacak bilemiyorum ama. kavgalar bence şahaneydi. başta da söylediğim gibi bu çizer kadrosu çok başarılı bence. raikage'nin yanındaki elemanlar da sıkı tiplere benziyor, ama shee indi galiba. sasuke'nin bir iki dakika önceki hallerine bakılırsa yaşama ihtimali yok gibi. juugo'nun da bu formunu ilk kez gördük sanırım, raikage değil de başka biri olsa baya bir ortalığı yıkabilecek bir tip. raikage ise aşmış bir karakter tabi. henüz jutsu kullandığını görmedik ama karizması yetiyor herifin. yondaime'ye de rakipmiş zamanında anlaşılan. suigetsu ve juugo kurtulabilecek mi bu combatlardan merak ediyorum. sasuke her türlü kurtulur da, dayak yiyip yemeyeceğini merak ediyorum. ve kage'lerin ne kadar işin içine gireceğini. hala bir madara faktörü var nasıl olsa. danzo ise güveni kaybetti gibi gözüküyor. önceki bölümdeki açıklamalardan da yola çıkarak kimin liderliği devralacağını merak ediyorum baya. gaara da iyi oturttu lafı ha. mangacıların söylediği çıkıyor valla, baya iyi bölümler bundan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 abi narutonun yerde yatarken arkasına dönene kadar bunshin cıkartıp rasengan atmasına yorum gelmemiş. cocuk artık yumruk atma hızında kage bunshin acıp rasengan atıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 ah bi de bunshin çıkarmadan rasengan atmayı öğrense tam olucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar