Bone Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 haftada üç bölüm çıkarsınlar artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir.Enis Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 narutonun sonraki tekniği juggler-rasengan! http://img175.imageshack.us/img175/1199/hokkabaz.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 AHAHA abi ben en son 91. bölümü izlemişim de, hangi bölümler filler hangisi değil bi liste halinde gösteren bi yer var mı? Mangada okuduk ettik de animesini de görelim bari olayların. Edit: Varmış http://www.narutohq.com/naruto-shippuden-fillers.php Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Geçen bölüm acı çekmeyen pain rassengan sırasında bağsur ameliyatı olurcasına acı çekti ilginçtir ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 O çığlıklar son pain vücudunu da kaybetti ya, ondan.Yenilgi çığlıkları sdfsdf... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Sir.Enis said: narutonun sonraki tekniği juggler-rasengan! http://img175.imageshack.us/img175/1199/hokkabaz.jpg daha iki eliyle bi rasenganı düzeltemiyo hala bunshin kullanarak yapıyo rasenganı, bunu mu yapıcak lol^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 samaella said: Geçen bölüm acı çekmeyen pain rassengan sırasında bağsur ameliyatı olurcasına acı çekti ilginçtir ki. rasenganın özelliği o, 10 tonluk kayanın kafaya vurulmasından daha çok hasar veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 167'yi saymayın zaten, öyle bir bölüm yaşanmadı. chibaku tensei kısmı hariç ciddiye almayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 169 169'da baya güzel bölümdü, diyaloglar çok iyiydi tabi ki özellikle. sage mode + kyuubi boost'lu naruto'yu bir an için görünce noluyoruz dedim, ama belliydi o gücü o şekilde kullanmayacağı naruto'nun. hinata'yı tekrar ayakta görmek çok iyi geldi ayrıca. shikamaru ve shikaku'nun söyledikleri de pek bir etkileyiciydi naruto hakkında. bir sonraki bölüm jiraiya'nın nagato - konan - yahiko'yu bıraktığı yerden bugüne kadar olan olayları anlatan bir bölüm olacak muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 @Deno Bi sonraki bölüm filler. Team7 quest yapıcakmış, çocukluk halleri filan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Manga animeden milyonlarca bölüm ilerde heralde şuan, birde neden filler koyarlar anlamıyorum. Zaten pacing'de baya yavaş, öyle 1 bölümde 6chap gitseler anlıcam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 asdfasfasfssa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Fortuna said: Manga animeden milyonlarca bölüm ilerde heralde şuan, birde neden filler koyarlar anlamıyorum. Zaten pacing'de baya yavaş, öyle 1 bölümde 6chap gitseler anlıcam... bunun manga ile hiç alakası yok tamamen yayın dönemi muhabbeti, bu işin mevsimselliği var, ratingi var aldığı reklam vs var. sonuçta yaz geldi adamlar tatil yapmio çoğu dizi normal araya girip hiçbişey yayınlamazken bunlar filler yayınlıolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 farklı ekipler var storyboardcusu cartı curtu. asıl ekipler tatil yaparken, yancılar filler yapıyo iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 -Deno- said: asdfasfasfssa 3. yorum ! +18 http://naruto.rpgwars.org/konoha-ormany-f7/ormanyn-obur-taraftaki-karanlyk-girii-t325.htm Budur !!!:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 -Deno- said: asdfasfasfssa 3. yorum ! +18 http://naruto.rpgwars.org/konoha-ormany-f7/ormanyn-obur-taraftaki-karanlyk-girii-t325.htm Buraya bu tarz şeyler yazmak yasak diye,farklı sitelerdeki saçmalıkları mı link yapıp koyuyoruz artık sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 yok be, geçen gün bakınıyordum iyi bir naruto rp sitesi var mı diye, bunu gördüm baya anırarak güldüm bildiğin. nasıl bir kafa yapısıdır bu sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Yok bu hafta naruto filan dağılın... Haftaya 1 saatlik ep olcakmış....... :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 daha 2 hafta önce de öyleydi ohoo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WinterWolf Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Yanlisiniz var. 169 uncu bolum zaten bu hafta gosterime girmesi gerekiyordu ve girdi. Gecen hafta 168 le beraber 169 da nete sizdirilmisti. Yani bu hafta yayinlanmadi diye bir durum yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 dediğini anlamadım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 169 yayınlanması gereken tarihden 1 hafta önce nete sızmıştı, yani geçen hafta bölüm yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 bir hafta bölüm iptal ettiler o zaman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WinterWolf Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Gecen hafta yayina giren sadece 168 di bu hafta 169 yayina girdi. Fakat internetten indiripte izleyenler(yani hepimiz) 169 nete sizdirildigi icin gecen hafta onuda izledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar