Bone Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 orda naruto değil de saske olsa "sen böyle böyle yaptın ama ben şöyle yaptım o yüzden i win" derdi çıkartırdı çubukları :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 ending çok güzel ya her bölümde dinliyorum ed i http://i45.tinypic.com/2ufd8u9.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shipitducy Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 hinatanin teknii cok kalite olmus animede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Bone said: orda naruto değil de saske olsa "sen böyle böyle yaptın ama ben şöyle yaptım o yüzden i win" derdi çıkartırdı çubukları :D sasucke'den ziyade layto-kün olmuş bu biraz, sasucke yapar ve olur. üfler ve can verir yerine göre. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 diyorum abi yukardan torpil var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 şimcik mangada hinata böyle abanmıyordu pain direk ayarı veriyordu diye hatırlıyorum. Yukarıdaki gifteki kombatta hinatanın vuramaması, painin salak salak kaçması sinir bozucu. Yakın dövüşte hinatanın vurması lazım. Aslında Gai ,Neji veya Rock- Lee lazımdı bu combata ama kolpadan köy dışında kalmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Onlar köye çok yaklaştılar,bu bölümde gelebilirler. GAI REİS! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 BÖLÜM İ-NA-NIL-MAZ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 çizimler nekadar iğrençti kendimi sanki fan art izlermiş gibi hissettim ya onlar daaha iyiydi !!! Ama mangadan beri beklediğim sahne geldi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaijad Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 hani aşırı dolu bi bölümdüde nası çizmişler abi. orochimaru olmuş pain, ağzı yüzü ayrı oynuyor.kyubi tomurcukla ürüyor. ama genede süper bölümdü ya.şöle bölümleri 1 saatlik yapsalar ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Pain'in evil gibi çizilmesi benim hoşuma gitti abi.. Ne o öyle güzel suratlı ifadesiz bişiydi.. Böylesi daha güzel olmuş =) Ayrıca Shinra Tensei yaparken kyubi çıktı da suratından tuttu ya.. Oradaki yüz ifadesi harikaydı :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 beyler spoiler ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Salire Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 son müzik siliyor. gaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 bölüm mükemmel çizimlere başta kıl olmuştum da teee ilk bölümlerini hatırlattı biran. müthiş bir bölümdü en sonunda 4th un çıkması da ayrı bir süpriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 bidahaki haftayı bekleyin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 off müthiş ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 oha animeden beklenmeyen epik performans. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 arkadaşlar manyak mısınız siz ? I-NA-NIL-MAZ bölümdü ! olağanüstüydü ulan, epic'in saf tanımıydı yani bu bölüm. çizimler 85. bölümü de, bir önceki bölümü de aştı geçti. combat desen mükemmel, müzikler desen mükemmel, hikaye desen mükemmel. hele son 2 dakika, tanrım sana geliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 yine göz yaslarıyla bitirdik bölümü.. basta biraz fazla deformasyon kullanmıslardı. tek basına osa sorun değilde, önceki bölümlerdeki combatlarla uyusmuyodu. yinede lazım böyle bölümler ara ara güzeldi güzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 -Deno- said: hele son 2 dakika, tanrım sana geliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Pain'in hareketler bir ara Avatar dan earthbenderlara kaçtı gibi sdfsdf süper bölümdü ama haftaya bomba olacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Süper bölümdü. Gerçi karakterlerin yamulma olayını filan gereksiz yere abartmışlar, dozunda kullansalar daha güzel olurmuş ama yine de güzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Pain'in kafaya çekiç gibi tak tak tak vurup yere çakarken güldüm baya. Sonra adam bağırdı hiçbişi olmamış gibi.. Benden nefret ediyosun dimi falan diye ahahah :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 o beni rahatsız etti mesela, önceki bölümlerde tek yumrukla telef ediyodu bütün painleri. bu sonuncu masallah adamantium cıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar