Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anime: Naruto Shippuuden (Mangadan spoiler vermek yasaktır) #1

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

166

holey kyuubi çıktı sonunda.

yalnız hinata öldürülecek karaktermiydi ya. adam olsunlar bi nuke daha istemesinler. en azından yaralandı filan diye çevirsinler, hastane draması izleyelim bari. ölmesin hinata.

Mesaj tarihi:

166

hinata :( :( :(

mangada one shot yemişti dokunamadan, çok sinirlenmiştim. burada iyi gene biraz dövüştü de vurdu da. maalesef yan dişi karakterleri artık sadece naruto tetiği olarak kullanıyor kişimoto. :/

Mesaj tarihi:

Çok güzel yapmışlar en çok beklediğim bölümlerden biriydi, sevdiğini söylediğinde naruto nun tepkiyi göstermedi ama, sanki mangada şaşırdığını falan gösteriyordu. Neyse 2-3 bölüm sonra en çok beklediğim bir başka scene olacak :)

Mesaj tarihi:

spoiler

ya seslendirmeleri yeterli bulmadım bu bölümde naruto çok boş beleş bağırdı hinata diye.Daha böyle bir arzuyla hırsla bağırması gerekiyordu bence

ama bence serinin şuana kadar ki en iyi bölümü
Mesaj tarihi:

166

of ulan çok hüzünlü bir bölümdü. hinata olmasaydı keşke o, tenten olsaydı, ne bileyim başka biri olsaydı.. çizimler 85. bölümü çizen ekipti, gene leziz bir iş çıkarmışlar. gönül istiyor ki bol bol çizsinler hep, hemen inzivaya çekilmesinler. ve naruto.. baya kıyamet koparacak gibi gözüküyor, bu kadar kısa sürede bu kadar kişiyi kaybedince.

Mesaj tarihi:
dizi 3 bölüm daha devam ederse ölmeyen kalcak mı merak ediyorum.

hayır bu dizi öyle bişi ki,
bazen "of be adamlar ne düşünmüşler" diyorum dizi hakkında.
bazen de "of be ne kadar salak bu yapımcılar" diye sövüyorum.
ikisinin arasını tutsunlar bari ona da razıyım :D

bu bölümde flashback olması güzel olmuş, ama narutonun orda mal mal yatması çok uyuz olmuş.

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...