-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 sakura + chiyo + naruto resler isterse. ama chiyo öldü fuuuuuuu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 herkes ölüyo ben anlam veremedim zaten. tv dizisi olsa "yönetmen oyunculara parayı ödeyemedi" diycem, o da değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Galith Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Jiraiya hala seriyi etkiliyor baya, Naruto'nun geçmiş dersleri falan. Negzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Önümüzdeki bölümler Jiraiya'ya çok dönüş olacak. Onun öğretileri ve felsefesinin takipçisi Naruto-chan olarak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 da bunları söylemeye gekre yok iste. ne bileyim garip yanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaijad Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 166 evet epic sahnelerin olduğu hoş bi bölüm olmuş. hinatacım ya :( mangada cok kısa geçilmişti,böyle daha güzel olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Bence fazla uzatmışlar ucundan biraz gösterdiler bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 lan HİNATAYA NAAABIYOSUN SEN ARKADAŞIM... hinata ölürse döverim ben bu adamları artık bu ne yaaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Salire Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 166 Çizimler ne güzeldi lan. Ayrica , göz yaşları ):. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 166 holey kyuubi çıktı sonunda. yalnız hinata öldürülecek karaktermiydi ya. adam olsunlar bi nuke daha istemesinler. en azından yaralandı filan diye çevirsinler, hastane draması izleyelim bari. ölmesin hinata. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 saske hinatayı kurtarıcak kendi kadını yapıcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 166 hinata :( :( :( mangada one shot yemişti dokunamadan, çok sinirlenmiştim. burada iyi gene biraz dövüştü de vurdu da. maalesef yan dişi karakterleri artık sadece naruto tetiği olarak kullanıyor kişimoto. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Çok güzel yapmışlar en çok beklediğim bölümlerden biriydi, sevdiğini söylediğinde naruto nun tepkiyi göstermedi ama, sanki mangada şaşırdığını falan gösteriyordu. Neyse 2-3 bölüm sonra en çok beklediğim bir başka scene olacak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir.Enis Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 spoiler ya seslendirmeleri yeterli bulmadım bu bölümde naruto çok boş beleş bağırdı hinata diye.Daha böyle bir arzuyla hırsla bağırması gerekiyordu bence ama bence serinin şuana kadar ki en iyi bölümü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 166 of ulan çok hüzünlü bir bölümdü. hinata olmasaydı keşke o, tenten olsaydı, ne bileyim başka biri olsaydı.. çizimler 85. bölümü çizen ekipti, gene leziz bir iş çıkarmışlar. gönül istiyor ki bol bol çizsinler hep, hemen inzivaya çekilmesinler. ve naruto.. baya kıyamet koparacak gibi gözüküyor, bu kadar kısa sürede bu kadar kişiyi kaybedince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 çibaku tensei geliyor ama şahane olacak! (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Esnaf said: saske hinatayı kurtarıcak kendi kadını yapıcak sasuke gay.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 üff öldüm izlerken be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 OFFFFFFFFF NE BÖLÜMDÜR BU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Pain bu kille godlike oldu. Bakalım naruto godlike ı bozup 750 altın alabilecek mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 dizi 3 bölüm daha devam ederse ölmeyen kalcak mı merak ediyorum. hayır bu dizi öyle bişi ki, bazen "of be adamlar ne düşünmüşler" diyorum dizi hakkında. bazen de "of be ne kadar salak bu yapımcılar" diye sövüyorum. ikisinin arasını tutsunlar bari ona da razıyım :D bu bölümde flashback olması güzel olmuş, ama narutonun orda mal mal yatması çok uyuz olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 çarmıha gerilmişken halbuki break dance yapsaydı. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 bone anlamamışsın naruto ya giren şeylerin olayını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 saske olsa çıkartırdı onları diyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Abi bone bi silkin kendine gel ne diyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar