Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

En güzel kadınlar (baylar için)

Bone

Öne çıkan mesajlar

@Zegna: korkarım lam ben ondan.. beynimden falan hep onu görürüm! cylon musun olm!

resimleri bi liverpool forumundan aldıydım.. dün gece başka bişiye bakarken bi anda bunları da görünce boş kaleye gol atmak gibi bişi oldu.. hemen dur lan resimlerin adreslerini şuraya da koyayım dedim.. siteyi hatırlamıyorum, notes klasörüne veya bookmark'a almamışım.. ama daha bi sürü bağyan vardı..

kadınlar ne güzel şeyler yahu!
Misal, Mayra Veronica
[spo]

[/spo]

Sadece "bir" kadına güzel diyebilen insanları kınıyor ve laflar hazırlıyorum! Dünya bu Tanrısal mucizelerle kaynıyor, dolup taşıyor! Kadın vücuduna sadece bi meta ve/veya cinsel ihtiyaçlarınızı giderecek bir beden gibi yaklaşmaktansa estetik bir mucize olarak yaklaşmak daha doğru olur.

das-aAa tarikatı.. 1900'lerden beri kadın vücuduna tapıyoruz, onu yaradana şükürler ve adaklar sunuyoruz.

Amen...

[ Mesaj 03 Nisan 2007, Salı - 09:06 tarihinde, dasaaa tarafından güncellenmiştir ]

Sosyal ağlarda paylaş

Angelina ve Kidman benim oolsun 10 milyon borcum olsun.
Yuh yaaa amma art niyetlisin, ev işlerine yardım etsinler diye getirdim güzelim bu arkadaşları. Bu angelina bu da Nicole. Hadi bakalım kaynaşın. :) Ve bu konuşma sonrası eşim aaa negzel hemen beraber yaşamaya başlıyalım dicek falan :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...