ginaly Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 benim gibiler için =( yarın econ, cumaya essay, haftaya management, sonra sosyoloji falan filan hedeehödööğğ ): ps: bu dopik yoğun istek üzerine açılmıştır. ps2: çok yoğun ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 sçtık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Z1rLamayin ulan!!!111 atlaticaz bunlari el ele kol kola dot dote vererek biraz guclu olun sakin! :p daha 1 hafta var benim sinavlari sinavlarda 2 hafta benim eve gitmem 1 ay. zaten bi bok bilmiyorum.Yine kaldik anasini satiyim. Veteran olucam bu okulda! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 sadece şunu diyecem: CALCULUS 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 BEN DE SADECE SUNU SÖYLÜYORUM ÖSS SUCKS!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 acayip sçacam ben. artık üstesinden gelmek için değil en az hasarla kurtulmaya bakıcaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 discrete den curve ün yarısının üstündeyim.4 puanla.oley! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 haftaya sosyoloji vizesi var cumaya academic essay var sonrasıda kol gibi geliyo arkasından böhühühühü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 İlk defa alttan ders alıyorum, boğazıma birşeyler düğümleniyor çömezlerle aynı sınıftayken. :( Haftaya da zilyon tane sınav var, bıktım anasını satayım, doğduğumdan beri sınava giriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 2 hafta sonra vizeler öf. finaller için de bissürü proje teslimi. neyse ki havalar güzelleşiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Daha bütler belli değil, höeh. GSÜ sana kafam girsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 2.5 hafta sonra vizeler. Haftada tek gün, oda nedense salıları okula gittiğim için, hatip indirdiğim tek ders hariç hiçbiri ile ilgili bir fikrim yok. En azından zorluklarından şikayet etme sonucu bir sinir stress sahibi değilim. Negzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Nisan başında vizler başlıyo, hata yapma lüksü yok artık.. :S:S:S:S:S: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 ahahha discrete'yi alanlara aciyorum walla curveler graphslar ben süründüm eşşek gibi geçen dönem şimdi siz sürünün :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Nisanda vizeler var. Not: Topolojiye kafam girsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 2 nisan'da anasını sattim utanmasalar yarın yapıcaklar... DİP NOT:ziraat'a fizik karıştıran zihniyete kafam girsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Yau ben de ne vizeden, ne de finalden korkuyorum; kalırsam da kalırım diyorum. Ama şu devamsızlıktan bırakırlar mı korkusunu bi türlü üstümden atamıyorum fsdfkdfsds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Allahsızlar!!!!111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 ÇALIŞAMIYORUM LAN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 ehehe toefla 1 ayım kaldı. hiç bişey yapmadım. biraz daha hiçbişey yapmazsam biyerimde patlıcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_-_ShadowSong_-_ Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 ilk defa vizelerim her haftaya 2vize olarak dağıldı,gerçi iyi mi oldu bilemicem dönem sonuna kadar aralıksız her hafta vizelerim var.. vizelerle yaşamayı öğrenmeliyiz arkadaşlar..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 2 nisanda başlıyo benimkilerde,burnumun dibine geldiler nerdeyse laaan.Eski türk edebiyatına ve bilimum gramer dersine kafam girsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 7 Nisan sanırsam, anayasa hukuku vizesi var. Hoca sağolsun kopyalı anayasa kullanan bir kısım sivri zekalı arkadaşımızı armut toplar gibi toplayıp bülbüller gibi öttürdüğünden anayasasız gireceğiz sınava. Kimliklerini vermediğinden bu arkadaşlarımızın maalesef kendilerini kazığa oturtamıyoruz. ANAYASASIZ ANAYASA HUKUKU VİZESİ Mİ OLUR ULAN. Kalıcam, gene kalıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 7 nisan'da başlıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 üniye kapaa bi atııyım da vizeler bitmesin razıyım :) ne demisler üniye kapaa atıyım zabaa kadar içeceeeeem içeceem kusacam tekrar içeceem sora kusacam bidaha içeceem. ibretül versite Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar