LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Ben ilk oyunu gecen hafta bitirdim, article hazirliyoruz ya o bakimdan. 2134 kere bitirmisimdir heralde ve hala hic baymiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irmakseverak Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 bu senaryoyla, source motoru hiç çımamış varsayarsak böle bir oyun piyasaya cıksa, hl1 in oyun düny tarihinde yarattıgı devrimi şimdi yaşıyacaktık, fps olarak başka oyun varmı 10 senedir devrim yaratan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 süper gözüküyor trailer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 bir moddan öte birşey olacağı kesin çünkü bir oyunun sıfırdan yapılma süresine yakın bir süreye geldi. üzerinde baya uğraşıyor olsalar gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 valve, bunun yapimcilarini ise alir buyuk ihtimal portalinkiler gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Of süper cidden. Bilmem kaç senelik bekleyiş son buluyor sanırım 2009'da. Deli gibi bekliyoruz. Bu arada Valve hali hazırda iletişim içinde The Black Mesa Team ile, şöyle birşeyler yazıyordu Valve Developer Community'de; "Valve Software has already been in contact with the project and we are pursuing legal clarifications at this time." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 link? Boyle bisey olmaz, valve bunu yapmaz, yapamaz zaten. Ustelik 4 yildir beklenen biseye son dakka boyle bisey demez. Kandirmislar seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 LathspeLL said: link? Boyle bisey olmaz, valve bunu yapmaz, yapamaz zaten. Ustelik 4 yildir beklenen biseye son dakka boyle bisey demez. Kandirmislar seni. hmnn. link, http://developer.valvesoftware.com/wiki/Black_Mesa_(Source) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 En fazla satmaya çalışıyorlardır, iptal etmezler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Ha tamam farkli anlamisim ben. Valve bunlari engellemeye calisiyor diye anlamisim, yardim ediyorlarmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Valve EA'mi be yirim onları ben gınalı guzular "biz yaptık siz devam ettirin" diyorlar. EA, oyunlarının müziklerini bile koklatmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 harika olacak bu ya 10 yıldır kaç kere bitirdim half life ı bilmiyorum ama bunun videosunu görmek beni heycanlındırmaya yetti, çabuk gelsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soTr Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 half life'ın basında geçirdiğim sürede babamdan az fırça yemedim. bu oyunun bende binlerce anısı var. wow evrenininde geçirdiğim süre içerisinde böyle bir projenin oldugundan hiç haberim olmadı,şimdi var.:)sabırsızlıkla bekliyorum,çıktıgı gibi alıcam.Black Mesa koridorlarında tekrar fink atmak için sabırsızlanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Arkasından opposing force da gelmeli ama .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 nedense opfor daha bi sarmi$ti beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 çok dışladılar opforce u :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 valla zevk meselesi tabi.ama hl2 grafikleriyle hl1 oynamak benim için çok önemli bir olay dğeil.projeninde gereksiz oldugunu düşünüyorum.hl1 i senelerce oynadık.single multi.senaryo ezberimde nerdeyse :) eskiye dönüştense daha yeni proje olsaymıs daha iyi olurmus. bu arada evet oforce u bende çok sevmiştim.deli gibi oynardık.sora yalan oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 heh, iyiymiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 ne oldu bunun akibeti yahu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 said: 2010 - The present day 6 000 000 000 - Sun becomes a red giant 100 000 000 000 000 - Almost all stars stopped shining. Little or no life remains. 1 000 000 000 000 000 - Planets have been dislodged from their solar systems. 1 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 0 - Proton decay has left the universe with only black holes and subatomic particles. 81 283 937 261 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 - Black Mesa Source released said: By the time this comes out graphics will have advanced far enough that it will seem like we're playing the old half life again lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 "Vefalı Black Mesa fanlarının dikkatine, Oyunun durumu hakkında yeni haberler olmadığı için üzgün mü hissediyorsunuz? Wiki'ye yüklenmiş düşük çözünürlüklü ekran görüntülerinin bağımlısı mı oldunuz? İnsanlığın geri kalanı, nihai zafere olan sarsılmaz inancınızla dalga mı geçiyor? Korkmayın! Black Mesa ve Half Life: Episode 3 "Hala Hiç Kimsenin Hayatta Olup Olmadığını Bilmediği En Çok Beklenen Half Life Oyunu" yarışmasında sıkı bir rekabet içinde olsalar da artık bu konuda can çekişmenize gerek kalmadı. Benim bu durumda yapacağım şey şu olurdu. Çok çok güçlü bir sakinleştirici almak- spagettinize koca bir kutu uyku ilacını boca etmek gibi. Sonra da şöyle bir not yazmak: "Sevgili anne, beni 2010 bitmeden uyandır". Ancak sakin 1 ve 0'ları karıştırayım demeyin, yoksa 2100 falan olduğunu düşünebilir. İsterseniz sondaki 0'ı biraz bozup 1 gibi görünmesini sağlayabilirsiniz. Böylece o da 2011 olarak anlar. 2010'un sonu." demişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 o zaman 40 yapar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 sensin o! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 yokmudur haber ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 umudu kestim ben. adamlar yapmıyacak demek ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar