EagleEye Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Bence süper filmdi.Bi tane daha çıkarsınlar onuda izler ve beğenirim valla.Rocky olsun çamurdan olsun hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 Ozlemisim be :) Cok guzel filmdi sanirim en iyi Rocky di. Stallone yaslanmis cok.Mimik yapamaz olmus.Hic begenmedim cok odun gibi onceki rockylerde hic olmazsa biraz daha esnekti. Rocky serisine bircok yerde gonderme vardi hos olmustu. (Dikkat Spoiler cikabilir Rocky dusebulur) Muzikleri begenmedim.Macta muzikler cok tekduzeydi alakasiz olmus.Gerci macta tekduzeydi hadi rocky simdi kalkiyor saldirmaya basliyor hedesi olmadigindan meshur muzik gong sesiyle girdi ancak. Zaten butun filmide o an icin bekledik.En guzel yeriydi. Filmden once Empire okumustum adamlar resmen spoiler vermislerdi.Yanlislikla okudum hicbir uyari yoktu.Sonunu bilerek izlemek hos olmadi.Ama tahmin ettigim gibi cikmadi ben yere serilecek falan zannediyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 2. bir Hakan Şükür sendromu yaşıyoruz burda da.. bu Sendromun adına Hakan Şükür sendromu diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 filmi az önce indirdim şimdi alt yazı arıyorum filmi izledikten sonra görüşümü yazıcam işallah filmi çok beenirim serilerini çok seviyorum çnkü..(= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kimster Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 1 ay once izledim bence oldukca muhteşem bi filmdi (Y) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 herkes sonundan bahsetmiş merak ettim sonunda ne oluyor? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Bi adrrrrrriaaaann bekledik ama gelmedi :( filmin sonu harikaydi. [spo]Hele son round ve gong sesiyle giren muzik seyircilerin bagirislari.Birbirlerine sarilip tesekkur etmeleri ve en guzel yeri "artik icimde hicbirsey kalmadi" demesi mukemmeldi. [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 [spo]karısının mezarının başında yaptığı son konuşma unutulmamalı son sahnede ;)[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 [spo]ne oldu yani öldü mü kaldı mı bu adam?[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 [spo]Cok fazla dusuncesi vardi.Icindeki herseyi atmak istiyordu bir nevi stres atma maciydi.Maca cikti.Mason Dixon nin ise kotu performansini ve sohretini duzeltme imkani vardi.Karsi karsiya geldiler.Rocky cok yasliydi 2 round u cikaramaz dediler.10 round kapistilar.Rocky inanilmazdi.Birbirlerine oyle bir vuruyorlardi ki.En sonunda Dixon "sen deli bir ihtiyarin tekisin" dedi. 10.round son round du. mac bitti gong sesi caldi.Yenilen taraf 2 sayi farkla rocky oldu.Ama onemli degildi. Rocky mac bitince dixonla birbirlerine sarildilar ve tesekkur etti.Daha sonra o meshur kocu Paul e donup "icimdeki herseyi attim" dedi o sahne inanilmazdi hele gong la giren efsanevi muzik. Herkes rocky alkisladi ve rocky alkislarla salonu terketti. Sonra da karisinin mezarina gitti ve konusma yapti. ve bitti.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 filmin alt yazısını bulamadım arkadaslar yardımcı olabilir misiniz alt yazisini nereden bulabilirim..?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 www.foreverdivx.net www.divxplanet.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 [spo]Film gerçekten mükemmeldi bence.. Ne diyebilirim ki... Belki birazcık daha antrenman ve maç sahnesi olsa daha da güzel olurdu tabii. Ama bu da yeterliydi. Bir yerde okumuştum bir yorum vardı ABD'de bir dergide. "Stallone yeni bir Rocky filmi çekeceğini söylediğinde herkes bunun bir şaka olduğunu söyleyip eğleniyordu. Ancak şu anda hiçkimse gülmüyor" diye. Çok düşük beklentilerle gittim çocukluğumda hep TVde izlediğim Rocky'nin son filmini izlemeye. Hani spiker diyor ya "Ben bu adamı izleyerek büyüdüm ama hiç bir maçını anlatacağımı tahmin edemezdim" diye, ben de bu adamı izleyerek büyüdüm ama hiç bir filmine sinemada gideceğimi tahmin edemezdim. Ama gerek ilerleyen yaşı, gerek kadronun dağılması gerekse Rocky 5'teki büyük hayal kırıklığı büyük bir dezavantajdı film için. Ama diyorum ya, çocukluğumdan kalma bir hevesle gittim, eğer film boyunca sadece hareketsizce duran bir çuval patates göstereceklerini bilsem yine giderdim o filme. "Off bu zamanda ne rockysi yaa" derken arkadan giren Eye of the Tigerla başlayan fragman bi anda kıpır kıpır etmişti içimi daha (filmde bu şarkıyı atlamaları çok büyük ayıp olmuş). Ve gittim nihayet. Başlarda farklı bir sesle üstelik de ingilizce konuşan Rocky'i yadırgasam, Adrian'sızlığa alışamasam ve değişmiş dünyayı garipsesem de... Film bittiğinde "Vay be.. " dedim, bir seri bundan daha iyi bitemezdi. Gerçekten çok güzeldi. Sanırım tıpkı Rocky gibi Stallone'in de içinde bir canavar varmış, ve o canavarı dışarı çıkartmak için sonunda fırsatı bulmuş. Eski filmlere göndermeler, eski film görüntüleri ve müziklerinin yanısıra yepyeni değişmiş bir dünya, ve bu dünyada kendine yer bulmaya tutunmaya çalışan ne yapacağını bilmez yaşlı Rocky, hala eski günlerin özleminde ve anılarla yaşıyor, geçmişten bugüne geçişi yapamıyor. Pek çok şey değişmiş ve o ayak uyduramamış. Ve sonunda nihayet bir fırsat çıkıyor karşısına, ve o da bunu kaçırmıyor. Film daha gerçekçi ve yine Rocky'nin gelmiş geçmiş en büyük dövüşçü olduğunu gösteriyor yenilgiye rağmen. Herşeyi geçtim, şu son roundda arkada "Overture" çalarken iki boksörün de gardlarını düşürmüş birbirlerine yumruklar indirdiği sahne belki de sinemada şu ana kadar izlediğim en gaza getirici, en uçurucu sahneydi. Hala aklıma geliyor 1 hafta sonra bile... Sonda yenilgi, ne bileyim, daha iyi olmuş gibi. Ama yine de insan söylemeden edemiyor, simülasyondaki gibi maç 13 rounda uzasa Rocky kazanırdı bee :)[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordVithar Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Bir Rambo finalide gelicek galiba http://www.imdb.com/title/tt0462499/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 rockyleri 1,2,3 diye dizdi Rocky Balboa diye bitirdi rambolarıda dizdi John Rambo diye bitiriyo 1-insan bir değişiklik yapar yahu 2-noldu bu adamın parası mı bitti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 para için değildir, iki efsaneyede noktayı koymak istiyor herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 birde şu var: http://www.youtube.com/watch?v=CJ5T_g3lQpI Bence orjinal son daha güzeldi ama bu da fena degilmis =) [ Mesaj 11 Nisan 2007, Çarşamba - 12:25 tarihinde, Dennis tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 bence filmdeki gibi bitmesi daha iyi olmuş. ama buda fena diil tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 2 türlü son olması en güzeli olmuş bence... Hem filmde sinemada gösterilen sonuyla daha gerçekçi ve daha karizmatik, her şeye rağmen en büyük olduğunu ispatlayan bir Rocky izliyoruz, hem de burada iyice abartılmış ama kalbimizde hep kazanmasını istediğimiz Rocky'i buluyoruz ;) Birinci son bence daha güzeldi, ama ben bu 2.yi isterim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 oturdum 1 haftada 6 filmi izledim, son filmi daha önce izlememiştim izleyemeyen varsa yardırsın bence bakmayın burdaki olumsuz yorumlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=tn7kaOQvEfM rocky iyidir ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 son film patato. rambo'ya inanılmz bi film çekti. rocky'e meh. bi tane michael jordanlı devam filmi gelecekti o ne oldu asıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar