Bone Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 canım sıkıldığında ağzıma birşeyler tıkma isteği geliyor. canım sıkıldıkça gidip birşeyler tıkınıyorum, kahve, çay, kola, biskivi, çikolata, sandviç vs... düşünüyorum da, yemek yerine sigara içsem daha ucuza patlardı. sigara içmeyi düşünüyorum. tabii sadece düşünce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 daha ucuza gelmez bi kere de, ağzına bişeyler tıkasın geliyor demek hmm.. düşünmek lazım burda 1 dakka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 bunu yazdığına göre sigarayı biliyorsun :) çok istiyorsan afiyet olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 iyi kalite şeker var pm den ulaşabilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 Leblebi dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 bence de leblebi falan deme bulaşma ben bırakmaya kasıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 düşündüğünü gerçekleştir.belki seversin.keyf olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 Abi bu community feeling olayinin an itibariyle bokunu cikarmis bulunuyorsun : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 abi aynı hissiyat bende de var ya. hafif hafif içmeye başladım zaten de buna başka bi çare bulmak lazım. babama bakıyorum adam sigarayı bırakçam dedi ve bıraktı. artık (son 12 yıldan bahsediyorum) paso meyve falan yiyor. nasıl becerdi bilmiyorum. çay kahve içiyor durmadan. ve hala aynı hızda. harbiden bu ihtiyaç nasıl giderilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 spor yapın bol bol meyve tüketin sakız çiğneyin (sigara bırakmayı düşünenler icin özel sakızlar var) bilgisayar başında ve özellikle evde isen spor yapmak özellikle cok faydalı olur arkadaşlarınızla haftada 1-2 kez halı saha da maç yapın yada hergün basketboll oynamaya felan gidin stres atın sigara içmeye başlamanın özentilikten başka bir sebebide can sıkıntısıdır o yüzden paso bilgisayar başında oyun oynayarak msn de chat vs yaparak zaman harcamayın kitap okuyun sinamaya gidin dışarda arkadaşlarınızla gezin biraz hava alın kültürünüzü geliştirin :D sigara yemekten daha ucuz sakın demeyin sizin hayatınız var birde burda (tv8 de 3-4 yıl önce bi herif solemiştide aklımda kalmıstı birgün baslamayı düşünürsem diye) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 sigarayı bırakmıs biri olaraktan soyluyorum. devamlı olarak duman kokmak istiyorsan derin nefes almayı sevmiyorsan ictigin ortam koktugu icin cogu insanın rahatsız olmasını istiyorsan saglıgını apacık yok etmek istiyorsan sarı sarı dısler oksuruk seviyorsan sigaradan iyisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 Senin canın aşırı şekilde sıkılmış bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deeper Mesaj tarihi: Mart 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2007 Tavsiyeler: - git içki iç içki şişesi al sok ağzına - en yakındaki fast food restoranına dal, zafiyet geçirene kadar tıkın(burger,mc,kfc ne bulursan ... ). - o tablet, draje bok püsür sakızlardan 1 tane yerine 3 tane al sok ağzına çiğne, ye ... başka ne fantazi geliyorsa artık aklına ... - git birinin kolunu ısır ... -en olmadı git bi tane dildo al onu sok ağzına ... AMA SAKIN SİGARA İÇME !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mart 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2007 sigara icmek yerine dildoya oral seks yapmak.hangisi daha saglıksız acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Mart 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2007 olm sigaraya başlarsan ankaraya geldiğinde döverim seni =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TREMO Mesaj tarihi: Mart 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2007 said: sigara icmek yerine dildoya oral seks yapmak.hangisi daha saglıksız acaba. Dildoya diş macunu sürersen, sağlığına yararlı bile olur valla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2007 her eline geceni agzina tikma Bonec. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deeper Mesaj tarihi: Mart 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2007 said: sigara icmek yerine dildoya oral seks yapmak.hangisi daha saglıksız acaba dildoyla oral seks yapmanın mübalağa olduğu algılandığı ya da algılanmadığı vakitlerde sigara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mart 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2007 said: Penthesilea 01 March 2007, Thursday - 22:21 tarihinde demiş ki: Abi bu community feeling olayinin an itibariyle bokunu cikarmis bulunuyorsun : ) lol doğru söze ne hacet :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 dü$ünüyorsan yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 ya ben sigarayı bırakayım diye pipo içmeye başladım pipo bağımlısı oldum günde 8-10 kere dolduruorm yarım saat içiorm kafayı yicem sigaradan saman tadı gelior dumanı fln çok rahatsız gelior okulda içmek zorunda olduğum halde (-cnm istior ondan) amaaan salla pipo en iyisi al şöyle bi kaptan black cherry tüttür oh keyif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 said: canım sıkıldığında ağzıma birşeyler tıkma isteği geliyor. yalancı meme tavsiyemdir :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 gercegi olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 iç iyi gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 ben anneme sigara içmeyi düşünüyorum desem cevabı kesinlikle "bok iç" olurdu ha ben içiyorum o bilmiyo o da ayrı mesele. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar