Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sigara içmeyi düşünüyorum

Bone

Öne çıkan mesajlar

canım sıkıldığında ağzıma birşeyler tıkma isteği geliyor.
canım sıkıldıkça gidip birşeyler tıkınıyorum, kahve, çay, kola, biskivi, çikolata, sandviç vs...

düşünüyorum da, yemek yerine sigara içsem daha ucuza patlardı.
sigara içmeyi düşünüyorum.
tabii sadece düşünce.
Sosyal ağlarda paylaş

abi aynı hissiyat bende de var ya. hafif hafif içmeye başladım zaten de buna başka bi çare bulmak lazım. babama bakıyorum adam sigarayı bırakçam dedi ve bıraktı. artık (son 12 yıldan bahsediyorum) paso meyve falan yiyor. nasıl becerdi bilmiyorum. çay kahve içiyor durmadan. ve hala aynı hızda.

harbiden bu ihtiyaç nasıl giderilir?
Sosyal ağlarda paylaş

spor yapın bol bol meyve tüketin sakız çiğneyin (sigara bırakmayı düşünenler icin özel sakızlar var) bilgisayar başında ve özellikle evde isen spor yapmak özellikle cok faydalı olur arkadaşlarınızla haftada 1-2 kez halı saha da maç yapın yada hergün basketboll oynamaya felan gidin stres atın sigara içmeye başlamanın özentilikten başka bir sebebide can sıkıntısıdır o yüzden paso bilgisayar başında oyun oynayarak msn de chat vs yaparak zaman harcamayın kitap okuyun sinamaya gidin dışarda arkadaşlarınızla gezin biraz hava alın kültürünüzü geliştirin :D sigara yemekten daha ucuz sakın demeyin sizin hayatınız var birde burda

(tv8 de 3-4 yıl önce bi herif solemiştide aklımda kalmıstı birgün baslamayı düşünürsem diye)
Sosyal ağlarda paylaş

sigarayı bırakmıs biri olaraktan soyluyorum.

devamlı olarak duman kokmak istiyorsan
derin nefes almayı sevmiyorsan
ictigin ortam koktugu icin cogu insanın rahatsız olmasını istiyorsan
saglıgını apacık yok etmek istiyorsan
sarı sarı dısler
oksuruk
seviyorsan

sigaradan iyisi yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Tavsiyeler:

- git içki iç içki şişesi al sok ağzına
- en yakındaki fast food restoranına dal, zafiyet geçirene kadar tıkın(burger,mc,kfc ne bulursan ... ).
- o tablet, draje bok püsür sakızlardan 1 tane yerine 3 tane al sok ağzına çiğne, ye ... başka ne fantazi geliyorsa artık aklına ...
- git birinin kolunu ısır ...
-en olmadı git bi tane dildo al onu sok ağzına ...

AMA SAKIN SİGARA İÇME !!!
Sosyal ağlarda paylaş

ya ben sigarayı bırakayım diye pipo içmeye başladım pipo bağımlısı oldum günde 8-10 kere dolduruorm yarım saat içiorm kafayı yicem sigaradan saman tadı gelior dumanı fln çok rahatsız gelior okulda içmek zorunda olduğum halde (-cnm istior ondan)

amaaan salla pipo en iyisi al şöyle bi kaptan black cherry tüttür oh keyif
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...