mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Dun ucakta aklima geldi Dexter bu bolumde yakalanicakmis. Gelecek sezon Dexter: Harrison'un yolu diye devam ediceklermis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 dex çok büyük aptallık etti. debra suyun içine hapları kendisi koydu kesin. suçu sarışına atabilmek için kafayı yedi sonunda. dex de mal oldu güzelim kızı ziyan etti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 spo hanna mekkey için hepimiz üzüldük tabi de debrayı da severiz sonuç olarak. asıl soru eski lutenit laguğerta dexterın şu saatten sonra kurtuluşu laguğertanın ölümüne bakar onu da deb engeller illaaki ama dex, deb in hanna mekkeye kurduğu tuzağı farketip ikisini beraber kesebilir dizi çok acaipleşti lostun son sezonu gibi değil tabi güzel bir acaiplik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Offf yarın sezon finali dimi ya :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 bu kadar aptal bir sezon finali olamaz ya.show gozumde oldu direk bir daha izlicegimi sanmadim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 ben 5. sezondayım da. demin ekşi sözlüğe girdim andavalın biri bilmem kimin bilmem kimi öldürmesi diye başlık açmış hangi sezonda olduğunu entrysine yazmış. NE KADAR ANDAVALLAR VAR YA. sabah sabah rage geçiriyorum. o entryi atan kişi burayı görüyorsa sormak istiyorum: ne geçti lan eline? altın mı verdiler? gümüş mü verdiler? adına cami mi yaptırdılar? ne oldu yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 knox said: bu kadar aptal bir sezon finali olamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=PaE7RVu5Mac final için söylenebilecek tek şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 o kadar mı kötü ya =/ akşamı iple çekiyodum eve gitmek için ama hevesim kaçtı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 cliffhanger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 bok gibiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 berrbat sezona berrrrrbat son. bok gibiydi sezonda sonda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 son sezon deniyordu noldu 8. sezon olucakmış galiba.belki o yüzden değiştirdiler final bölümünü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 8 olacağı bayadır belliydi diye biliyorum. bu arada bölüm o kadar da fena değildi. Bu sezonun gidişatına göre beklenen bir son bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Bir geçen sezonun sonuna bak birde bu sezonun sonuna bak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 dexi öldürsünler hannah diye dizi yapıp devam etsinler LÜTFEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 abartmayın lan o kadar da kotu degıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 isaaclı bölümler o kadar iyiydi ki dizi direk düşüşe geçti o öldükten sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 sezon iyidi de final meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 abi yvonne dizide devam etsin de ne olursa olsun. en son bi çiçek bıraktı gerçi ama devamında bir şey olur mu bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Jaegerjaquez said: sezon iyidi de final meh +1 baya başarısızdı ya final edit: http://i.imgur.com/vmdNP.jpg ahahahah edit2: http://insidetv.ew.com/2012/12/17/dexter-finale-8-interview/ senarist ile röportaj final üstüne. baya spoilerlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 edit diye alıntı yapmışım asdfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 4. sezonu izliyorum şuan. ilk iki sezona bayldım, 3. bk gibiydi bu da kötü gidiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Oha debra . Kiz hala gozumde emily rose. 1 2 3 4 5 6 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar