Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 E2 dede başladı hadi bakalım konuşun nasıl bilirdiniz dexteri. Beni henüz diğer dizlier kadar sarmadı gerçi daha sadece 2-3 bölüm izledim ama bakalım. Gerçi konu güzel bir konu gibi görünsede aslında bildiğiniz piskolojik/polisiye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 bütün sezonu izledim. hatta usa'da çıktıktan sonra 2.bölümde ben yakaladım.. Oldukça başarılı, konu örgüsü iyi özellikle sezon finalindeki son sahne (diğer dizilerin sezon finallerine göre) çok farklı. Ama spoiler yok! Zip! [Ağıza fermuar çekme efekti] 2.sezonun da gelicek. Ancak dizinin açılış jeneriği gördüklerimin en iyisi. Adam alt tarafı kahvaltı yapıp evden dışarı çıkıyor ve her şey kanla, cinayetle özdeşleştirilmiş durumda. Akıllıca be ^_^ Sadece o kadar çok ispanyolca konuşma var ki, bir nokadan sonra çözüyorsunuz ispanyolcayı. Bu bakımdan Dexter eğitici bir dizi sayılır, sanırım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 sezon 2 için tarih belirlendimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 süper bir dizi, ilk sezon bitti ikinci sezonu bekliyoruz ayrıca ailecek hastasıyız dexter'in. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 jenerik ftw =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 jenerik ftw gerçekten. bir güzellik yapiyim buyrun burdan çekebilirsini jenerik müziğini; tıkla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 2. sezon için 2007 ekim diyolar. inanılmaz başarılı bir dizi gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mart 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2007 ooo amma bekletiyorlar oyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 ben şimdi indiriyorum 1. sezonun hepsini. (torrent ftw) okuduğum tanıtımlara göre çok güzel bir dizi gibi gözüküyor. sabaha bitmiş olur herhalde download. bu arada ikinci sezon ile ilgili bazı ipuçları: said: dexter bildiğiniz gibi, son dönem dizilerinin en başarılı olanlarındandı. showtime'da yayınlanan dizinin ilk sezonunun ardından, 2. sezon'u olacağı da kesinleşmişti. 2.sezon'a henüz pek uzak da olsak, yavaş yavaş bilgiler çıkmaya başlıyor ortaya. E! kanalından Kristin'in yaptığı röportaj ile, yeni bir kaç şey öğreniyoruz diziye dair. Buyrun bilgiler; * ikinci sezon, 30 eylül'de başlayacak; * ilk sezon karşımıza çıkan tüm karakterler, 2.sezon'da da yine bizlerle. oyuncu kaybı yok. ayrıca oyunculara hayranların tepkileri de çok eğlenceliymiş. batista'ya karısını soranlar'dan tutun da doakes'u tehtid edenlere kadar... kaynak: 22dakika.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 30 eylül 2007 'de yayınlanıcak olan Season 2 Episode 1 internete dvdrip kalitesinde bugün itibari ile sızdı... saldırın... çektim, çok güzel dexter'ı tekrar görmek ortamlarda... [ Mesaj 19 Temmuz 2007, Perşembe - 23:04 tarihinde, kertenkel tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 link verebilir misin pm den Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 isohunt da mevcut bende su anda basladim dl ye bakalim yarin aksam izlerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 ilk sezonu izlemiştim aylar önce. 2. sezon ilk 2 bölümü çıktı buldum dvdrip olarak. yarın indirir izlerim heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 ilk sezon 4. bolumdeyim, e-2 den takip ediyorum. dizi mantigina tamamen karsi olan bana bile izletiyor kendini. pek sukela ilerlemekte hikaye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 hehe aklıma geldi söyliyim istedim, jenerik müziğini telefona alarm yaptım çok deli oluyor :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 ben telefona melodi yapmistim cok super oluyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 anaaa jacabo yasiyonmu yaf.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 gercekten guzelmis bu dizi. gayet olmus bir dizi. dizilerde nefret ettigim yapaylik yok. sevdim ben bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 ikinci sezonun 2. episode'unu izledim de dün, ilk sezondan daha heyecanlı gidiyor... preair'ın gözünü yiyeyim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 bütün sezonu bana verebilicek bir hayırsever var mı?:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 anaa 2nci sezonu gelmis lam super :) altyazilari icin bi ozel mesaj atar misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Çok güzel diziymiş, latino crap'i bir kenara atarsa daha da güzelleşir. İlk sezon finaline hayran kaldım. İkinci sezon da güzel başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 dizi miamide geçiyor latino crapi bir kenara bırakması gerçekçi olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 ne kadar zaman önce izlerim belki diye hiç bi fikrim yokken indirmiştim, duruyordu bölümleri. şuan kaçıncı sezon, kaçıncı bölümde? (acaba ne kadarı var bende?) heveslendim şimdi, gece başlasammıki buna.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar