Xaenin Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 aquila said: lan kulaga giren bisey var, neden kimse kulaklari kapatalim demiyo. pacemakeri olan adam neden elektrik veriyosun, sol koldan hem de. evet, direk beyne vermeleri daha da iyi oldu. Aynen, tak kulağa bandı bitti gitti ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Bildiğin saçmalıktı son bölüm , kulaklarına bant yapıştırmak pamuk tıkamak falan için alim olmaya gerek yok.napıcaklarını şaşırdılar iyice. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 meh bir bos bolum daha :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 süper bölümdü. böyle bölümler olunca daha çok izleyesim geliyor supernatural ı. budur yani supernatural. balthazar'da daha fazla görünsün. titanic muhabbeti ve one way or another şarkısı süperdi haha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Kesinlikle beğendim bölümü. Çünki Castiel in "melek" olmadığını göstermeye başladılar, buradan ekmek çıkabilir ilerde senaristlere, izleyelim görelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Yorumlamadan ızlıyorum bayadır yoksa ciddi açıklar var irili ufaklı yani yanlış anlama olmasın açık yada ciddi hata aramıyor gözlerim ama hata yapmaya başladılar.İnsan ölüyor misal bu bölüm yerde altın ip yahu hiç mi olay araştırma ekibi yokda o ip orada öyle kalıyor gibi ufak ufak şeyler yukardaki arkadaş gibi melek işlerine bile girmiyorum madem time travel var bütün seasonlar hikaye olur zamanı geldiğinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Nomak said: Yorumlamadan ızlıyorum bayadır yoksa ciddi açıklar var irili ufaklı yani yanlış anlama olmasın açık yada ciddi hata aramıyor gözlerim ama hata yapmaya başladılar.İnsan ölüyor misal bu bölüm yerde altın ip yahu hiç mi olay araştırma ekibi yokda o ip orada öyle kalıyor gibi ufak ufak şeyler yukardaki arkadaş gibi melek işlerine bile girmiyorum madem time travel var bütün seasonlar hikaye olur zamanı geldiğinde Doğru diyorsun. Time travel varsa Rafael de kullanması gerek. Mattlarımı yok adamın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 bugün eve gelen arkadaş sayesinde 2. kez izlemek zorunda kaldım diziyi, mantık hatalarını vs. ciddiye almadan izlemek gerektiğini yıllarca buffy / angel izleyerek anladığımdan öyle izledim. tek eğlendiren kısmı titanik ve celine dion muhabbetinde bayaa güldüm o iblis mi melek mi ne idüğü belirsiz adamı takdir ettim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 ahah iyiydi. tirsa tirsa gezdikleri yerde one way or another calmasi, uyandiklarinda my heart will go on, gene gondermeler filan sadf. bi de bu cennette soyle boyle durumlar olayini gostersele bi bolum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 başında sıktıkları, filler bölüm mü acaba diye düşündürdükleri kadar sonunda topladılar. cass-isyan-özgürlük sorgulatan çok güzel bir bölümdü bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Ben ilk titanici dean bilmeyince oha öküz dedim sonra olay açıklıga kavustu hehe guzel bölümdü özellikle ikisinin bişiler olmasını bekleyerek sokakta yürümeleri kısmı güzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Absolut said: Ben ilk titanici dean bilmeyince oha öküz dedim sonra olay açıklıga kavustu hehe guzel bölümdü özellikle ikisinin bişiler olmasını bekleyerek sokakta yürümeleri kısmı güzeldi. (tu) Katılıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Beğenmedim bölümü tamam güzel bir kaç sahne var ama bir önceki sezondan sonra gönül daha epik şeyler arıyor. Evet eskiden böyle çok bölüm vardı ama işte bir önceki sezonu görünce ıhh diyorum :D Beklentimizi yükselttiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 ahaha dumura uğrattı resmen bu bölüm jo ve anası (ellendı galiba adı) dizide görünce noluyoruz lan bobla evlilik falan 1 ayda diziyi unuttum heralde dedim , üzerine titanic muhabbeti geçince çözdüm olayı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 quixef said: Kesinlikle beğendim bölümü. Çünki Castiel in "melek" olmadığını göstermeye başladılar, buradan ekmek çıkabilir ilerde senaristlere, izleyelim görelim. Castiel Castiel tanrının ta kendisi, Pluto dediydi dersiniz. Bölüm hakkında Bölüm benim hoşuma gitti. Arkadaşlarında dediği gibi ince detaylara (altın ipi olay yerinin bulamaması gibi) takılmamak gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Pluton said: quixef said: Kesinlikle beğendim bölümü. Çünki Castiel in "melek" olmadığını göstermeye başladılar, buradan ekmek çıkabilir ilerde senaristlere, izleyelim görelim. Castiel Castiel tanrının ta kendisi, Pluto dediydi dersiniz. Bölüm hakkında Bölüm benim hoşuma gitti. Arkadaşlarında dediği gibi ince detaylara (altın ipi olay yerinin bulamaması gibi) takılmamak gerek. Beni bir tek sen anladın, ama sen de yanlış anladın Abi "melek" değil derken Castiel başka bir varlık türü demek istemedim, onun da kendi hesapları var, Fate in suçlamalarına bir şey diyemedi, Balthazar ı hakikaten 50.000 soul üretmek için geri göndermiş gibi görünüyor, e bu da hiç "melek"çe bir hareket değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Abi çok çok saçmalıyorlar. Fringe'i izlemeyi bıraktım bu da ö yönde gidiyor. Mantıklı bir açıklaması yok o olayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 AHAHAHAHAHHAH ay pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Supernatural uzun süredir ciddi dizi olma iddiasında değil ki, nasıl saçmaladıklarını anlamadım tam olarak. Daha geçen bölümünde adamlar dizi seti "boyutuna" geçiş yaptı, senaristi öldürdü falan hala rererörö. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 güzeldi ya. yem olarak yürüdükleri sahne ve çalan şarkı iyiydi hakkaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 One way or another I'm gonna get ya' da iyiydi ama. titanik esprisini de iyi sikistirmislar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 selin diyon yerinde olsam üzülürdüm lan ben. acımasızdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Zamanda yolculuğu bu şekilde kullanmaya başlarsan konuyu hiç bir şekilde toparlayamazsın. O zaman neden michael zamanda yolculuk yapmadı da bu olanları önlemedi neden lucifer gitmedi ya da diğerleri gitmiyor diye sorarlar adama. bir de neden önemsiz bir yerde tarihi değiştirmek varken mesela ta ademle havvaya gidersin oradan bir olayı değiştirip tüm dünyayı değiştirmek varken neden titanic diye sorarlar adama. bir yere bağlamadın mı konuyu kopup gidiyor. bir önceki paralel evren gerçek dünya muhabbeti de gayet saçma ve iğrenç bir bölümdü benim için. ahh hadi gerçek dünyadaki yaşamımız hakkında bir bölüm çekelim producer'ı öldürelim hey hey. bana ciddiyetsiz geliyor. bunlar bir önceki sezona kadar olurdu ama ondan sonra bana boş geliyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 son bolum fena degildi aslinda ama cok dallandi budaklandi bu sezon nereye gidecek soul dramasi mi geliyor castiel ortaligi karistiriyor mu eve noldu yahu hatta o kadar alpha toplandi bi ara falan bide lisa var arada portluyor falan cok fazla sey birikti hic birinide baglamadilar henuz bi yere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 ahaha çok iyiydi son bölüm. I'm clint eastwood and this is texas ranger afadfafa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar