Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Supernatural (2005) - The CW

Dragonfire

Öne çıkan mesajlar

• 5 hafta sonra ...
Yorumlamadan ızlıyorum bayadır yoksa ciddi açıklar var irili ufaklı yani yanlış anlama olmasın açık yada ciddi hata aramıyor gözlerim ama hata yapmaya başladılar.İnsan ölüyor misal bu bölüm yerde altın ip yahu hiç mi olay araştırma ekibi yokda o ip orada öyle kalıyor gibi ufak ufak şeyler yukardaki arkadaş gibi melek işlerine bile girmiyorum madem time travel var bütün seasonlar hikaye olur zamanı geldiğinde
Sosyal ağlarda paylaş

Nomak said:

Yorumlamadan ızlıyorum bayadır yoksa ciddi açıklar var irili ufaklı yani yanlış anlama olmasın açık yada ciddi hata aramıyor gözlerim ama hata yapmaya başladılar.İnsan ölüyor misal bu bölüm yerde altın ip yahu hiç mi olay araştırma ekibi yokda o ip orada öyle kalıyor gibi ufak ufak şeyler yukardaki arkadaş gibi melek işlerine bile girmiyorum madem time travel var bütün seasonlar hikaye olur zamanı geldiğinde

Doğru diyorsun. Time travel varsa Rafael de kullanması gerek. Mattlarımı yok adamın..
Sosyal ağlarda paylaş

bugün eve gelen arkadaş sayesinde 2. kez izlemek zorunda kaldım diziyi, mantık hatalarını vs. ciddiye almadan izlemek gerektiğini yıllarca buffy / angel izleyerek anladığımdan öyle izledim.

tek eğlendiren kısmı

titanik ve celine dion muhabbetinde bayaa güldüm

o iblis mi melek mi ne idüğü belirsiz adamı takdir ettim :D

Sosyal ağlarda paylaş

quixef said:

Kesinlikle beğendim bölümü.

Çünki

Castiel in "melek" olmadığını göstermeye başladılar, buradan ekmek çıkabilir ilerde senaristlere, izleyelim görelim.

Castiel

Castiel tanrının ta kendisi, Pluto dediydi dersiniz.

Bölüm hakkında

Bölüm benim hoşuma gitti. Arkadaşlarında dediği gibi ince detaylara (altın ipi olay yerinin bulamaması gibi) takılmamak gerek.

Sosyal ağlarda paylaş

Pluton said:

quixef said:

Kesinlikle beğendim bölümü.

Çünki

Castiel in "melek" olmadığını göstermeye başladılar, buradan ekmek çıkabilir ilerde senaristlere, izleyelim görelim.

Castiel

Castiel tanrının ta kendisi, Pluto dediydi dersiniz.

Bölüm hakkında

Bölüm benim hoşuma gitti. Arkadaşlarında dediği gibi ince detaylara (altın ipi olay yerinin bulamaması gibi) takılmamak gerek.

Beni bir tek sen anladın, ama sen de yanlış anladın

Abi "melek" değil derken Castiel başka bir varlık türü demek istemedim, onun da kendi hesapları var, Fate in suçlamalarına bir şey diyemedi, Balthazar ı hakikaten 50.000 soul üretmek için geri göndermiş gibi görünüyor, e bu da hiç "melek"çe bir hareket değil.

Sosyal ağlarda paylaş

Zamanda yolculuğu bu şekilde kullanmaya başlarsan konuyu hiç bir şekilde toparlayamazsın. O zaman neden michael zamanda yolculuk yapmadı da bu olanları önlemedi neden lucifer gitmedi ya da diğerleri gitmiyor diye sorarlar adama. bir de neden önemsiz bir yerde tarihi değiştirmek varken mesela ta ademle havvaya gidersin oradan bir olayı değiştirip tüm dünyayı değiştirmek varken neden titanic diye sorarlar adama. bir yere bağlamadın mı konuyu kopup gidiyor. bir önceki paralel evren gerçek dünya muhabbeti de gayet saçma ve iğrenç bir bölümdü benim için. ahh hadi gerçek dünyadaki yaşamımız hakkında bir bölüm çekelim producer'ı öldürelim hey hey. bana ciddiyetsiz geliyor. bunlar bir önceki sezona kadar olurdu ama ondan sonra bana boş geliyorlar.

Sosyal ağlarda paylaş

son bolum fena degildi aslinda ama cok dallandi budaklandi bu sezon nereye gidecek

soul dramasi mi geliyor
castiel ortaligi karistiriyor mu
eve noldu yahu
hatta o kadar alpha toplandi bi ara falan
bide lisa var arada portluyor falan cok fazla sey birikti hic birinide baglamadilar henuz bi yere
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...