Longshanks Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 gemiye hoşgeldin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 7.sezon çıkmaz bu sezon biter bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 6*5 Sam adisin sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 bu sam serrosunu 1. bolumden beri gozum tutmuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 tam dayaklık. Dean, boby, castiel, samuel, crowley bir odaya alıp ışığı kapatıp dövsünler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Isigi kapatmasinlarki nereye vuracaklarini daha iyi gorsunlerr Bu sezon veya olutsa sonrakinde buyuk ihtimal dean vs sam olucak butun muhabbet. Sam koto yolu dean iyi yolu secicek.l Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 şerefsizin yüzünde nasıl bir gülümseme nasıl bir ifade vardı yaw, kafasına odunu geçiresim geldi resmen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 nasıl oldu bu noktaya geldi olaylar ki. ilk bölümlerde sam daha normal senin benim gibi elemandı. dean daha avcı daha böle kötü yola gitse gidermiş gibiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 6. sezon bunu anlatıcaklar işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Bu arada ilerleyen bölümlerde Crowley ne yapacak oda önemli. King of Hell olduktan sonra, Sam Dean ve Bobbyden o son ayarı yedikten sonra, boş oturacak bi adam (deamon mı demeliyim yoksa) değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Bir gariplik var samde. kafesten çıkan lucifer olabilir mi diye düşünmeye başladım. gülümsedi herif... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 öyle saçma bişi olursa söverim yazara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apple Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 castiel anlardı ozaman buyuk ihtimal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Hell Dean cehennemden çıkmak için işkence yapmıştı ordaki ruhlara ve hatırladıkça kendini kötü hissediyodu,Sam ise ısrarla cehennemden nasıl çıktığını anlatmıyo,bi haltlar yemiş cehennemde ve hoşuna gitmiş büyük ihtimal,ruhu iyice sakatlandı bence,ondan bu tavırları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 spoiler kafesten çıkan lucifer olabilir mi diye düşünmeye başladım. bono kahkahayı bastı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 bence karşımızdaki sam + lucifer karışımı bişey... Ama lucifer'ın ne kadar akıllı olduğunu düşününde (adam baş şeytan lan sdfasd) sadece lucifer olma olasılığıda mantıklı geliyore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 aynen bende öyle düşünüyorum şu anda ama önceki sayfada da dediğim gibi öyle olursa bana göre içine etmişlerdir dizinin. daha mantıklı açıklama bulsunlar yau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 bence sam yani tamamen luciferden kurtulmus bi sekilde orda dean'inde monster olarak bi sure yasamasini istedi baya bi sezon trollendi ruyalarda demonlar tarafından kardesi tarafindan farkli bi gozle bakildi flm yani cure'de varmis ztn o gulumseme bence biraz oyle geldi ne hissettigimi anlar gibin* :<<<<<<< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 deansame giydirilcekler giydirilmiş zaten de dean tam artiz oldu. ne o 600 yıllık vampirin başını ayak altına alıp poz vermeler. ayrıca yuvadaki bayılma ve sonrasındaki deani avlama gösterisi anlamsız geldi şimdilik. madem sevgili 600 yıllık vampir bey deanden önce uyanmış. atıverseydi kafese. dean o "bayılma" ve "olaylar bizden daha büyük muhabbeti"ni anladı yakında çıkar ağzından baklası. supernatural fizik motoru6 sezondur ilk kez kafalar havada uçuştu? hayırdır? ben mi yanlış hatırladım acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 S06E06 You Can't Handle The Truth http://www.youtube.com/watch?v=q51htzQVCws ohs, yarin izleriz artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 melekler ve insanları geçtim; şeytanların oyunculuğu süper. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Sam haketti cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Noluyor yahu. Sam hiç bişi hissetmiyor ? Melekler bilmiyor ? Hiç birşey işlemiyor. ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 6x06 ya bence sam hala insan, daha dogrusu ele gecirilmis degil ama asagıda neler olduysa bizi insan yapan parcalarımız gitmis. duygular vs. ya da tanrının dedigi gibi gercekten de insan degil. asagıda degisime ugradı filan. ama possesslendigini dusunmuyorum. ayrıca haketti cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 süper bölümdü komple, e05 kadar dandik degildi. tanrica midir artik ne seyimse, öle dediyse bi bildigi vardir. kalkip hala yalan sölüyo zirtapoz, o yüzden haketti! (türk mantigiyla yorum yapmak..) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar