aquila Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 birlikte izleyelim mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 olur. 1-2-3 diyince ayni anda baslatalim hihi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 yea ben torrent indiremiyorum artik, anca yarin dandik dizi sitelerinden izlerim =/. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 ben de indirmiyorum 6-7 aydir torrenkten de, 1 sene önce cektigin seyden de yakaliyo herifler üf. rapidshare en iyisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 aha az önce bitirdim ilk sezonu. off cok pis yerde bitti ama yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 yeni bölümü çekiyorum bağalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Güzel bölümdü :) 5. sezonda oldu diyorum bu bölümden sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Longshanks said: yeni bölümü çekiyorum bağalım ahaha çok iyiydi bölüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 ne güzel ne muhteşem bi bölümdü yaw. hakkaten sezon 5 geri döndü adeta. eski dostları tekrar görmek güzel oldu. Hani gidişatı yapısı falan tam anlamıyla çok iyiydi. Bundan sonra böyle devam (tu) Konuyu da çok güzel bağladılar eğer şu bölümde ortaya çıkacak şeyler ana hikayeyi şekillendirecekse. Bi de şu melek olayını ayağa düşürmesinler daha epik olarak kalsın cass falan onlar, gerisi muhteşem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 baya güzel bölümdü. neden öldürmediler ki şeytanı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Bu bölümü birde Jensen reyiz çekmiş, haberiniz olsun sadfdsa kral ötesi bölümdü birde evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 bence o kadar güzel bi bölüm diildi ya ne sevmişsnz bu kadar,neyi yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 güzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Rewendor said: ne güzel ne muhteşem bi bölümdü yaw. hakkaten sezon 5 geri döndü adeta. eski dostları tekrar görmek güzel oldu. Hani gidişatı yapısı falan tam anlamıyla çok iyiydi. Bundan sonra böyle devam (tu) Konuyu da çok güzel bağladılar eğer şu bölümde ortaya çıkacak şeyler ana hikayeyi şekillendirecekse. Bi de şu melek olayını ayağa düşürmesinler daha epik olarak kalsın cass falan onlar, gerisi muhteşem. Aynen katılıyorum. Cass, Crowley den sonra o şakacı elemanı istiyorum ben bir de. Adam aşırı sempatikti ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 smarthan said: baya güzel bölümdü. neden öldürmediler ki şeytanı ? baya iyiydi 4h-men'de yardim etti baya heralde o yuzden oldurmediler gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 crowley, adamim! hep aklima bu sahne geliyo da kopuyorum. http://www.youtube.com/watch?v=NWRRhFZboyk o deil de king of hell? ne ara oldu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 bi sene geçmiş olayların ardından, o ara olmuştur heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 o da mümkün, evet. daha same falan noldugu ortaya cikmadi, ilerleyen bölümlerde anlicaz heralde. he bi de bu crowley king of hell olduysa bile, farkli bisiler yapcak gibin. delikanli ve testisli bir demon vesselam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 çakırın ölümü hakkında cehennemde zaman daha yavaş geçiyo malum, orayı ele geçirecek kadar çok zaman geçmiştir aradaki 1 senede orada, zaten crowley hariç tüm büyük playerlar gitti. Lucifer yok, azazeli kestiler, 4 horsemenden 3ü gitti, death zaten bunlarla uğraşacak adam değil, çocuk deamon gitti e güçlü ve bilindik bi crowley kaldı şimdilik piyasada, ele geçirmesi sürpriz değil yani. Yanlız bu arada Samuel ve elemanlarına noldu belli değil, 2 bölümdür yoklar piyasada. bi telefon aldılar kayboldular. Crowley yardım etti diye de öldürmemiş olabilirler, Sam'in içine bişi kaçtığı için de öldürmemiş olabilir, dikkat ettiyseniz deane kalsa ölecekken sam engelledi. Yanlız konu bayağı bir dağılıyor gibi, sonra lost gibi toparlayamadan bırakmasınlar da, bir yanda melekler arası iç savaş ve artifactler, bir yanda hala kayıp olan tanrı, bir tarafta hala haber alamadığımız lucifer ve michael, öbür yanda sebepsiz geri gelen sam ve samuel, ayrıca sapıtmış canavarlar ve hatta bunlara ek cehennemde crowley krallığı, hatta üstüne samuelin kaçırdığı hatun cin ve gelen telefon falan. hepsini güzel bağlarlar umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Bu arada dikkatimi çekti de şu dizideki her karakter muhteşem ha. Castiel, Bobby, Crowley, Azazel, neydi o ingiliz hırsız hatun, Ruby... hele o ingiliz hatun bi geri dönseydi yaw, iyiydi o :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 bu ruby geri gelsin http://mytvaddiction.files.wordpress.com/2009/12/ruby.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 vaniLLe said: http://www.youtube.com/watch?v=NWRRhFZboyk off bi bu sahne birde csi:miami ile dalga geçtikleri sahne fovirilerim. izlemeyenler için spoiler içerir uyarmadı demeyin http://www.youtube.com/watch?v=3K4yioL2ngI&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 aquila said: bu ruby geri gelsin http://mytvaddiction.files.wordpress.com/2009/12/ruby.jpg diğeri de olur ama bu tercihimiz tabii :) ondan önce ingiliz hırsız gelsin geri ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 ingiliz hirsiz hangisiydi ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 hatta http://fandomania.com/wp-content/uploads/2009/08/spn-bela.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar