ad3m Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Bu arada pain gene o gözleri olan tailedları emen bokumu summonlamaya kasıyor yoksa yeni bişimi acep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Hahah benzetme çok iyi(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 ad3m said: Bu arada pain gene o gözleri olan tailedları emen bokumu summonlamaya kasıyor yoksa yeni bişimi acep. Diğer summon ları yapan kızın summon ından bahsediyorsan, diğerlerini summon ladı sanırım mekana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 adam kavgaya gitmeden dereden gurbaa toplamis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cellobello Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Painin summonladığı şey repair bot. Ne kadar dikkatli okuyosunuz veya anlıyosunuz bilmemde summonladıktan sonra kakashiyle olan olaylar sırasında yokedilen roketatarlı paini içine koydu yenisi çıktı. Belki jiariyanın ilk başta öldürdüğü 3 painide böyle geri çevirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 bir tek repair amaclı degil o, sen ne kadar dikkatli okuyorsun bilemeyecem de =), pein'in insanları sorgularken kullandıgı atraksiyon da oydu, her ise yarıyor sanırım ehueh, pein'in olmazsa olmazı =)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Hakkaten rasengan atıyormuş naruto,yumruk geçirdi sanıyordum.Olsun öyle de alır böyle de alır sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 o summonladigi yaratik hakkında, önceden sorguladığı adamların ruhlarını aldığını düşünerek, o ruhları o 6 paine bişey olduğunda onların iyileşmelerinde felan kullanıyor olabilir. (Ha ruhmu degilmi bilmiyorum tabi, şimdilik öyle adlandırdım, başka bişi olabilir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cellobello Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Söylemiyo olmam bilmedeiğimi veya farketmediğimi göstermez emin ol. Dikkatim ortada her söylenene cevap verecek olsam siz mangayı niye okuyosunuz derim birazda kendiniz anlayın bişeyleri. Kishimiyimki ben? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Cellobello said: birazda kendiniz anlayın bişeyleri kishi değilsin ama, şu sözünle kendini yetkili merci saydığını söyleyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Cellobello said: summonladıktan sonra kakashiyle olan olaylar sırasında yokedilen roketatarlı paini içine koydu yenisi çıktı. cok samimi soruyorum, bunu gercekten bir tek kendin anladigini mi dusundun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Ukalalığı sevmiyorum ben de.Doğrusunu biliyorsan söyle ama ne diye millete anlamıyorsun ,bilmiyorsun, hepiniz geri zekalısınız diye yükleniyorsun. Zaten okuyanın izleyenin kafası dolu.Kafayı boşaltmak , rahatlamak için izliyor.Ben 6 yaşından beri naruto okuyorum tavrı hiç kimseye bişey kazandırmaz. Gereksiz gerginlik çıkarırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cellobello Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Yüklenme meselesi deil o kadar komik ve saçma şeyler söylüyorlarki, bi yere kadar tutabiliyosun kendini. Yetkili merci olmakla alakalı bir şey deil, fix olarak cevap veren birileri varken zaten bişey dememe gerek yok eklenecek bişeyde yoksa. İyi biliyorsan sende söyle konuş arkadaşım. Bu ortam bunun için yokmu, bana bişeyler söyleyeceğine sende bişeyler ekleki okuyanlarada bi katkı olsun. Polemiğe gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 yalnız biz klon diyorduk, ceset diyorduk ama bunlar robot mu acaba? yoksa sadece bir tek bu rasengan yiyen mi robottu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 kaç tanesi robot bilmiyoruz sam. ama jiraiya'nın paketleyip konoha'ya gönderdiği robot olmasa gerek. zihnine falan giriyorlardı ya.. cellobello, sen de saçmasapan olayları kişiselleştirmesen daha mutlu olursun. hadi herkes salak, okuduğunu anlamıyorum diyelim.. (senin açından en iyimser senaryo bu olsa gerek) yine de bunun seni kızdırmasına izin verme. gerenk yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 ya aslında sam'in dediginden sonra aklıma soyle geldi, hepsinin fix ozelligi var ya, biri summon'cı, biri damage absorb ediyor, asıl pain force kullanıyor zaten bildigin falan... bu elemanın ozelligi de kukla olmasıdır belki sasori tadında, ama o jiraiya'nın oldurdugunun yerine gelenin de ceset oldugu ogrendik, zatne jiraiya hepsiyle kapısmıstım daha once demisti icinden, o yuzden hepsinin kukla olması daha olası, kuklacılar yakından chakra thread'lerle kontrol ediyolardı, bu ise daha uzaktan piercing hesabı transmitter'larla kontrol ediyordur =)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aykutdmn Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Naruto 431 Spoiler Gerçek olduğu daha onaylanmadı... NARUTO 431 - Spoiler Naruto ve Pain birbirlerine bakarken bölüm başlar Naruto: hadi yapalım şunu Pain: tamam o zaman Jinchuuriki.Pain sumon larının arasında durmaktadır (bunlar; vahşi köpekler, bir böcek, bir kuş, bir ejderha ve bir panda.) Tüm kurbağalar savaşa hazırlanır. Tsuande ve Anbu şok olmuşlardır. Naruto: Gamaken, Gamabunta ve Gamakichi şimdi!!!bütün kurbağalar diğer summonların üzerine yağ saçarlar kuş hariç. Gamaken: bir tanesini ıskaladım nişancılığım kötü. Gamabunta: kapa çeneni 4 tanesi yeterli. Naruto: Sage arts! Katon: vahşiateş tekniği! Narutonun ağzından çok güçlü bir ateş dalgası yayılır ve tüm summon ları yakarak kömüre çevirir ve ardında koyu bir duman bırakır Pa Toad kuşa bir ruzgar tekniği kullanarak kuşa saldırır. Kuş beyaz dumanlar bırakarak infilak eder Naruto dumanların içindeki rakibine odaklanır ve bir anda ışık hızıyla ortadan kaybolur. Rakip dumanın içinde dönerek yere çakılır. God Pain: tahmin ettiğimden daha güçlüymüşsün. Naruto: *düşünüyor bu herif benim kage bunshin jutsu ma benziyor. Hepsi onun yerine geçiyor. Ama gerçek değiller. biliyorum* Naruto kage bunshin el işareti yaparak sırıtır. Konohalı tüm yaralı vatandaşlar Narutoya umut ışığı olarak bakarlar. ....bölüm biter. Alıntı : http://www.narutoturk.com/forum/index.php?f=19&t=18&rb_v=viewtopic&start=1700#p9673 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elazulruby Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 OKumadım spoileri ama yarın mı çıkıyor 431? LAN??? kfg süper bi yere bastı parmağını.Abi kukla dedin ya aklıma direkt sasori geldi seninki gibi.Tamam o adam öldü belki cart curt ama öldükten sonra Zetsu ve Tobi bunun cesedini almaya gelmişlerdi hatta "demek Sasori'nin gerçek vucüdu buymuş"demişlerdi.ACABA?YOKSA? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 431 haftaya cıkıcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Abi kardeşim masadan düştü naruto'nun karizması karşısında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 son kısım mantıklı geldi spoilerdeki ama başları fasafiso gibi göründü bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 bianda bişeyi unuttuğumu farkettim çok eskilerden. kardeşim okurken gördüm. bu kabuto orochimarunun vücudunu alıyodu yavaştan yavaştan. ilk sasukeyi sonra seni öldürücem dediydi narutoya. noldu o öldümü kaldımı geri geldimi noldu hatırlayan varmı? unutmuşum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Yok, tekrar çıkmadı ortaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 hea iyi madem kaçırdım sandım çok korktum =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 kishi de unutmuştur onu yau :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar