screwy Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 narutonun rasengan spami gibi, bir varım bir yokum bayıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 rasenganın aksine yeri doldurulamaz bir jutsu ama. bende olsa ben kapamadan gezerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 hayır teleportation jutsu gibi bi jutsu olmadan nası yendirtecek ki. zaten ya yenisemyicekler ya da naruto bi anda yondaime gibi hop tam beni tuttugun sırada arkandan rasengan caktım dicek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 onu bu bölüm denediler ama yemedi, aynı numarayı iki kere yiyecek ninja yok gibi zaten heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 ıkıncak sıkıncak baarıcak 9 kuyrukla muhabbet edicek vurucak alıcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Tobi rinnegan ve sharinganı hiç kullanmıyor bu arada. Hani şu vurma olayını çözseler bile adam immune all çekip shinra tensei çaksa veya genjutsu çaksa da olay biter zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 off bu bölüm animede çok iyi olcak lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Kakashi ya adamsın ! 4. sayfada olan biteni anlamadım. Uchiha kaenjin ne yahu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Kakashi koydu çocuğu ama olayı bu kadar değildir kesin Tobi'nin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 iyiydi bu bölüm. araya başka bi olayı sokmamalarına da şaşırdım. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 samaella said: Kakashi ya adamsın ! 4. sayfada olan biteni anlamadım. Uchiha kaenjin ne yahu ? Defensif jutsu işte bariyer çaktı direk önüne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 oh güzel, kafa çalıştırma kısımları başladı. ama bunu çözseler bile tobi onların öğrendiğini farkettiği için gene kolay olmayacak. hadi bakalım. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Mnagastream'den bekliyorum ben. Siz de bekleyin bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 samaella said: Kakashi ya adamsın ! 4. sayfada olan biteni anlamadım. Uchiha kaenjin ne yahu ? uchiha olmayanlarin penetre edemeyecegi bir bariyer cikacak derim, sasukenin olayda rol oynayabilmesi adina Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir.Enis Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 yine mi tatil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 hea japonyada tatilmiş bu hafta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Bi hollanda bi japonya bu kadar tatilmi olur yahu? Bide Türklere derler çok yatıyorlar diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 hollanda'da ne tatili var lan? ben esek gibi calisiyorum, bana mi haber vermiyorlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 bu manga işi kötü ya. ayda bir tatile giriyorlar. zaten 16 sayfa çiziyorlar 2-3 sayfası hikayeyi ilerletiyor. bi de 4 sayı sonra 1-2 sayı tatile giriyorlar, bekle babam bekle... bir yıl geçiyor ufak bir konuyu öğrenmek için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Hollanda da tatiller bolge bolge ve benim isimi gorecek olan firma yine tatilde. Ya adamlarin cizecegi 472926494 tane dovus ve mesele var ama her biri 10 bolum surse bitmez bu manga. Tek endisem salak birer dovus hamlesi ile bitirip sacma bir aciklama yapacaklar sonrada oldu bittiye getirecekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Dragonfire said: Hollanda da tatiller bolge bolge ve benim isimi gorecek olan firma yine tatilde. ehehe yemisler seni. bence adamlar kendileri tatile cikmislar, sana bolgesel tatil diye ayak yapiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 597 obito %90 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Obitonun gözunu hacilayip kannabi koprusunde kahraman olmus iste. Kakashi fail gözü almis :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 çok ohannes bir bölümdü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 597 valla naruto'dan ziyade tobi sayesinde nincalar birleşti, en sonunda galiba "ninca dünyasını birleştirmek için böyle dünya savaşı başlattım" derse şaşmayacağım. :) evet obito'nun gözü gibi ama obito mu bakalım. daha sürpriz birşey beklerim hani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar