Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Manga: Naruto (bol spoiler içerir)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
hayır teleportation jutsu gibi bi jutsu olmadan nası yendirtecek ki.

zaten ya yenisemyicekler ya da naruto bi anda yondaime gibi hop tam beni tuttugun sırada arkandan rasengan caktım dicek.
Mesaj tarihi:
Tobi rinnegan ve sharinganı hiç kullanmıyor bu arada. Hani şu vurma olayını çözseler bile adam immune all çekip shinra tensei çaksa veya genjutsu çaksa da olay biter zaten.
Mesaj tarihi:
oh güzel, kafa çalıştırma kısımları başladı. ama bunu çözseler bile tobi onların öğrendiğini farkettiği için gene kolay olmayacak. hadi bakalım. :)
Mesaj tarihi:
samaella said:

Kakashi ya adamsın !

4. sayfada olan biteni anlamadım. Uchiha kaenjin ne yahu ?

uchiha olmayanlarin penetre edemeyecegi bir bariyer cikacak derim, sasukenin olayda rol oynayabilmesi adina
Mesaj tarihi:
bu manga işi kötü ya. ayda bir tatile giriyorlar. zaten 16 sayfa çiziyorlar 2-3 sayfası hikayeyi ilerletiyor. bi de 4 sayı sonra 1-2 sayı tatile giriyorlar, bekle babam bekle... bir yıl geçiyor ufak bir konuyu öğrenmek için...
Mesaj tarihi:
Hollanda da tatiller bolge bolge ve benim isimi gorecek olan firma yine tatilde.

Ya adamlarin cizecegi 472926494 tane dovus ve mesele var ama her biri 10 bolum surse bitmez bu manga. Tek endisem salak birer dovus hamlesi ile bitirip sacma bir aciklama yapacaklar sonrada oldu bittiye getirecekler.
Mesaj tarihi:

597

valla naruto'dan ziyade tobi sayesinde nincalar birleşti, en sonunda galiba "ninca dünyasını birleştirmek için böyle dünya savaşı başlattım" derse şaşmayacağım. :)

evet obito'nun gözü gibi ama obito mu bakalım. daha sürpriz birşey beklerim hani.

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...