Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Manga: Naruto (bol spoiler içerir)

Mum_Chamber

Öne çıkan mesajlar

e zaten oroçi'yi öldüremediğini hepimiz biliyoruz, yeni birşey değil ki? abisiyle kapışırken çıktı ya tekrar, bu sefer kılıcıyla mühürledi itaçi. mühürlü demek ölmüş demek değil zaten. oroçi'nin o ikisinden biri olmasına gerek yok yani.

ama herşeyi bilen kişi derken hangisini kastetti orası ilginç işte.
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi birincisi madarayla tobi alakasız adamlar.
kabutonun madarayı summonladığına eminiz, çünkü adam aynı heykellerdeki gibi kılıkta. sharinganı var ve sharinganı rinnegana çevirmiş. ateş topu atabiliyor, susanoo çağırabiliyor.
birisi (misal orochimaru) gözüne sharingan takıp kılık değiştirse bile, pat diye rinnegana ve susanoo'ya geçmesi o kadar kolay değil.
ayrıca kabutonun madarayı edo tensei olarak çağırdığını, kendini sürekli madara olarak tanıtan tobi'nin "o ye! foyam ortaya çıktı!" şeklinde şaşırdığını da gördük.
tobi'yle madara aynı kişi değiller, aynı karede karşılıklı gördük ve aynı savaşın farklı yerlerinde savaştılar.
madaranın edo tensei ile çağrıldığına da eminiz, bir kere ağır yara aldı ve edo tensei sayesinde rejenere oldu.
orochimarunun tobiyle aynı kişi olmadığının da delilleri var. örneğin akatsuki'de tobi varken orochimaru girmiş sonra orochimaru geri çıkmış. orochimaru akatsuki hakkında bilgi kullanmak için kabuto'yu ajan olarak sokmuş. tobi madara adı altında dünyayı yoketmeye çalışırken, orochimaru kendi çapında jutsu arttırmakla uğraşıyor. orochimaru'nun çocuk olduğunu ve hiruzen sarutobi tarafından eğitildiğini görüyoruz. orochimaru sasuke'yi görünce "oh yeah! benim de sharinganım olcak" diye iştah kabartıyor, tobi ise çok önceden sharingana sahip zaten. orochimarunun yaralandığında ve öldüğünde vücudunun nasıl olduğunu gördük, tobi ölecek kadar yaralanınca vücudu hamur gibi eridi. orochimaru zaten edo tensei yapmayı biliyor, tobi ise kabutoya "bunu nasıl yapıyorsun ki, kesin bir açık noktası vardır bence" diye soruyor. orochimaru "ölüyor" ve dnasını kabuto emiyor.

tl;dr: orochimaru tobi değil, madara da değil. tobi de madara değil.
Sosyal ağlarda paylaş

ben önceden kabuto'nun summonladığını madara'nın kardeşi sanıyordum, şimdi tobi'yi madara'nın kardeşi sanıyorum heh. o kardeş o hikayede sırf figüran olarak geçmeyecek muhtemelen, özellikle itaçi ile sasucke de kardeş teması ve uçiha hikayesi üzerinden işlenirken. tobi "abimi kullanıp attı haşirama, öcünü alıcamm" filan gibi bir motivasyonunu gösterecek muhtemelen.

diye tahminlerim var..
Sosyal ağlarda paylaş

Mehh kardeşi olsa veya öyle bir öç olayı düşünse tobi madarayı görünce şaşırmaz sevinir. Hatta o kalktığında yanında bulunur.

Madaranın çıkışı
http://img.burak.cc/u/54bb1c_3.JPG

http://img.burak.cc/u/9b30e5_1.JPG

http://img.burak.cc/u/518b78_2.JPG

Madara sürekli olarak bir plandan bahsediyor, hatta kabutoya vücudum hakkındakileri nasıl öğrendin, uchiha kayıtlarını nasıl bulup okuyabildin diye soruyor arada. Anlaşılan çoooook önceden yazılmış bir plan var.

Madara Nagatoyu nasıl bilebilir ? Tobi, Nagatoya rinneganı ben verdiydim zaten mıhıhı diyerek ne demek istemiştir... Bu ikisi arasında bağlantı var bi şekil ama nedir nedir.

Cevap nedir peki !

http://images.wikia.com/naruto/images/e/e8/Orochimaru2.jpg

Sosyal ağlarda paylaş

GERGE said:

Süperdi. Suigetsu'nun aha şimdi şıçtık bakışı çok iyiydi =) Ne olacak ama tam anlayamadım. Time travel?

Ayrıca Orochimaru hepsini alır şimdi.

Şu uchihaların tapınağı vardı galiba oraya gidebilir sanırım,nede olsa göz güçlendikçe okuma oranı artıyordu galiba

Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici

Jiraiya gelmez. Onun karakterine uymaz böyle ölümden dönmek, öyküye de uymaz, ölümündeki drama da. Zaten bir yerde üçü arasında ölümü kabullenip sonsuza dek yaşamak için uğraşmayan tek Jiraiya yazıyordu. Tabii, en güçlüleri de Jiraiya, Pain bile eğer neler yapabildiğimi bilseydi asla yenemezdim onu diyor:

Orochimaru'nun olay beklenebilir, en baştan beri ben ölümsüzüm diyip duruyor zaten. Beni diriltenin sen olmasını beklemezdim dediğinde zaten bir sürü back-up planı hazırladığı anlaşılıyor. Yani sırf beden değiştirmeye bağlı olmadığını bekliyordum Orochimaru'nun ölümsüzlüğünün. O olmazsa başkası diriltecekti. Hiç olmazsa Anko'dan kendi kendine çıkardı bir şekilde.

Sosyal ağlarda paylaş

593

oroçi'yi bile bu şekilde döndüreceğini sanmıyordum, jiraiya gelmez herhalde ya. ne bir neden var ne bir imkan yani.

oroçi de şaşırttı yani, öyle uysal uysal. kesin bir hesabı vardır ama. onun satırlarını okurken kendi sesiyle okudum içimden ehu.

İKİMAŞOOYO, SASÜKE-KÜN.

Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...