Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 yapılmadı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 sanırım şöyle bir durum var onla ilgili. akatsuki'nin bir ara "köylerden mercenary" olarak toplandığını, köylerin istediği işleri yaptığını felan söylemişlerdi. o sırada orochimaru da dahil olmuş. orjinal üyelerden yani. şimdiye kadar gördüğümüz mangalarda, direk olarak belirtildiği bir yer yoktu hatırladığım kadarıyla, ama akatsuki'nin "bozulmaya" başladığı sırada orochimaru'nun akatsuki'den ayrılıp root'a geri dönmesi olası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
borsalino Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 manganın yayınlanma günü değişti mi acep? çarşambaları çıkmıyor muydu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 golden week'te çıkmayacaktı ama 2-3 gün sonra çıkmıştı. acaba bu haftanın bölümü mü sızmıştı da o yüzden mi yok şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krology Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 df said: golden week'te çıkmayacaktı ama 2-3 gün sonra çıkmıştı. acaba bu haftanın bölümü mü sızmıştı da o yüzden mi yok şimdi. bende öyle düşünmüştüm,büyük ihtimal öyle.2 Hafta sonrasının bölümü çıkartıldı.Yani 1. hafta kaynadı 2. boş 3. boş olacak büyük ihtimal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 her sene ayni oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Mubarek sanki monalisa ciziyo . 2 gidim bisi cizecek alt tarafi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Evet toplamda sen de 5 ben diyim 10 dk sürüyor.Zaten sonra bloguna upload ediyor bizde okuyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 samaella bakuman izlemiosun galiba hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Yok bakumani takip etmiyorum ama naruto cizmek 30 dakkasini alir en fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 evet bakuman izlesen 30dk'de çizer demezdin. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 kushi için söylüyorum bre aaaaaaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Bone said: sanırım şöyle bir durum var onla ilgili. akatsuki'nin bir ara "köylerden mercenary" olarak toplandığını, köylerin istediği işleri yaptığını felan söylemişlerdi. o sırada orochimaru da dahil olmuş. orjinal üyelerden yani. şimdiye kadar gördüğümüz mangalarda, direk olarak belirtildiği bir yer yoktu hatırladığım kadarıyla, ama akatsuki'nin "bozulmaya" başladığı sırada orochimaru'nun akatsuki'den ayrılıp root'a geri dönmesi olası.orochi ztn itachi için giriyor akatsuki ye.itachi bunu pataklayınca ayrılıyor akatsukiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 yamato ölmedi dmi ya, ben mangada hatırlamiom öle bişey çünkü yamatoyu kullanarak clonelamışlardı di mi Zetsu ları , ama öldünü gösteren bişey yok? hatırlatsanıza ne olmuştu yamatoya hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 bence oradan 1. hokage de çıkacak gibime geliyor. Çünkü "yes he is alive" diye birşey dediğini hatırlıyorum tobinin. Saske kabutoyu öldürür edo tensei bozulmaz, madara ve itachi hayatta kalır. Naruto tobiyi haklar demon dalgasını bozar 1. hokage dirilir. Sonra ver allah ver :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 kendisi canlı değil ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Kabuto Orochimaru'yu geçtim diyor, öyleyse en aşağı epic olmuş adam. Bir True Resurrection'a bakar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 http://www.mangareader.net/93-57917-9/naruto/chapter-512.html şu sahneden bahsediyorsunuz siz. first hokageyle veya true resurrectionla alakası yok. sadece doku örneğinden yaratılan bir klon kendisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 bir önceki sayfasında it still lives diyor ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krology Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 samaella said: bir önceki sayfasında it still lives diyor ama 1. hokagenin hücreleri bilinçsiz yaşıyor zombi gibi düşün içgüdüsüyle hareket eder büyük ihtimal serbest kalırsa anı falan yok o sayede kişiliği öldüğünden edo tensei ile bi ara çağırıldı,çağırıldığında gücünün düşünülenden az olmasının sebebide bu vucüdunun kullanılır durumda olmasıdır büyük ihtimal(yani dokunun) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 samaella said: bir önceki sayfasında it still lives diyor ama ...well, not quite that dramatic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krology Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Bu arada mangalar çıkıyor mu haberi olan var mı bu hafta ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 valla bilmiyorum, çıkabilir de çıkmayabilirde, görcez yarın. mangastream'de halen golden week yazısı duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krology Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 BURADA BİTER Mİ LAAAAAAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Valla burada bitsin bayıldım cidden. Dövüştükleri yok konuşuyorlar boyna. Diğer savaşlara atlasın artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar