samaella Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 bone genjutsu etkisi altında. Kafasına vurun veya verin çatarayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 güzel bölümdü bence.orochimaru yeter bi kere.keşke biyerden fırlasada tekrar dahil olsa hikayeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 orochimaru heyecanlandırmadı değil hani heheh. belki "kabuto benim hücrelerimi almışsın ama ben senin bedenini ele geçiriyorum" diyip geri dönebilir felan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Orochi bir şekil dönecek zaten gözler Jiraiya'yı arıyor ffs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Oroçhi ve sennen hakuşaku zamanın çok ötesindeydi be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Öldürdüğü adamları dirilttiği zaman da Jiraiya yoktu gerçi orada not düşmüştü ama başta hepimiz orochinin 3. tabutun içerisinden yondaimenin çıkmayışını sandaimenin durdurduğuna bağlamıştık falan.Bana tekrar benzer mantıkla döndürecek gibi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 kabuto belirtmişti mangada, "jiraiya'nın cesedini bulamadım, suyun dibine gömüldü" diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Nottan kasıt oydu Bone evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Tabi madarayı ve neredeyse dünyadaki tüm elite ninjaları bulup onu bulamamak ta ne kadar gerçekçi tartışılır :p Bence dediğim gibi yondamienin dönüşü gibi sürpriz olcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 hee işte ben de onu demiştim daha önce. adam her ninjayı buluyo bi jiraiya'yı bulamıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 karada ölmüşlerse kemiğinin parçası bile yeter. kaldı ki hepsi savaşta filan ölmüş de cesedi kaybolmuş değil, mezarı var çoğunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 jiraiyanin oldugunden bile 100% emin degiliz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Pain'in canlandırma gücü vardı sırf eski ustasına gücünü kanıtlamak için ölmüş olsa bile canlandırmış olabilir Jiraiya'yı. Tabi bunu ölmeden önce Naruto'ya söylerdi o yüzden böyle bir ihtimal kalmıyor. Tabi yine bir umut dönecek Jiraiya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Madarayı nasıl bulabilmişler onu bir anlasak önce o bile yeterli aslında. Jiraiyanın kıl tüy gibi şeylerini orochi zamanında almıştır inşallah. Yani asuma, chiyo, tsunadenin abidik aşkı, zabuzanın falan dna sını almışlar da jiraiyanın mı almaamışlar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir.Enis Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 abidik gubidik haftaları mı geldi bu japonların manga yok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 golden week. Çük festivalinde tatil olmuyo dimi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dergul Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 yeni bölüm çıktı. http://mangastream.com/read/naruto/21137610/1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 gelecek sayıda da kabuto olsun lütfen. en azından 3 sayı sage eğitimine ayırsınlar. çok merak ediyorum, sage eğitimini de görmüş olalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 584 oroçimaru, sasori, sound tipleri filan kabuto'nun gölgede kalan hikayesini de görmüş olduk. güzel bölümdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Bir Tobi'nin geçmişi kaldı sanırım artık. Bu arada aklıma geldi, Tobi Sasuke ile ilk karşılaştığında Sasuke'ye yüzünü gösterecekti. Sasuke'nin de resimlerden olsun, o dev heykelden olsun Madara'nın nasıl göründüğünü biliyor olması gerekiyor. Ne iş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Su seride kalan son karakter kabutoydu onuda oldururlerse bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krology Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 biri bana bu bölümde tam olarak ne oldu açıklayabilir mi ? (sarcasm değil ciddi ciddi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 @Krology Orochimaru uzun süredir Kabuto'ya ilgi duyuyormuş. Onu takip edip durmuş. En sonunda Mother dedikleri kişiyle Kabuto savaşıp Mother ölünce Orochimaru ortaya çıkıp Kabuto'yla konuşmaya karar veriyor. Kabuto neden "Mother"ın onu tanımadığına anlam veremiyor. Orochimaru da onu kendi saklanma evine çağırıp durumu izah ediyor. Kabuto, tam olarak hangi köye bağlı olduğunu unutacak kadar ajanlıkta deneyim elde etmiş. A köyünün bilgilerini B köyüyle paylaşıyor, C köyünün bilgilerini D köyüyle paylaşıyor felan. Ancak Leaf village'den gelme kendisi. Oradaki üst düzey yetkililer tarafından bizzat görevlendirildiği için, Leaf village hakkında gereğinden fazla bilgiye sahip. Root böyle bir şeyi istemiyor, çünkü kendisi hakkında özel bilgilerin diğer köylere sızmasından endişe ediyor. Kabuto'yu ajanlıktan atıp köye geri çağırsa bile, Kabuto'nun kanına işlemiş dalavere, bilgi toplama ve diğer köylerle iletişim halinde olma olayı. Dediğim gibi Root bir şekilde önemli bilgilerin diğer köylerin eline geçmesinden endişeleniyor. Bunun çözümü olarak direk Kabuto'yu öldürmek olduğu hükmüne varıyor. Kabuto, Mother'ın çalıştığı enstitüye sürekli para akışı karşılığında ajan olarak çalıştırılmaya başlanmıştı. Ancak Mother, Kabuto'nun ajanlıktan alınıp geri enstitüye çağrılmasını istemiş. Danzou ise, "madem böyle istiyorsun, o zaman öldürmeni istediğim birisi var, bunun karşılığında Kabuto'yu geri çağırırım" demiş. Mother da Kabuto'nun geri dönmesi için Danzou'nun dediğini yapmaya gitmiş. Ancak Danzou, Kabuto büyüdükçe farklı bir kişinin fotoğrafını Mother'a gönderiyormuş. Mother, "Kabuto" diye farklı bir kişinin yüzünü görmeye alışmış. Mother, Kabuto'yu "bambaşka bir kişi" olarak görüp öldürmeye gitmiş felan. Orochimaru bunları açıklıyor orda. Orochimaru, "hayatta kalanı öldürmeye gönderildim, ama senin yeteneklerin çok iyi, gel birlik olalım" diyor Kabuto'ya. Kabuto'yla benzer bir durumda olduğunu, kendisinin tam olarak hangi amaçta olması gerektiğini bilmediğini ve kendini unuttuğunu söylüyor. Bu yüzden kendi istediği şekle girip kendi istediği gibi olmak için araştırmalara başladığını ifade ediyor. Etraftaki teknikleri ve bilgileri toplayıp kendi mükemmel haline varmayı hedeflediğini söylüyor. Root, bir köydeki potansiyeli ve benliği baskılayıp organizasyon yaratmaya çalışıyormuş. Orochimaru ise tam tersini yaparak kişinin benliğini açığa çıkartacak bir organizasyon içinde bulunduğunu anlatıyor. Hani Chuunin exam sırasında Sound ninjaları saldırmıştı ya, işte o organizasyon bu. Daha sonra Orochimaru, Kabuto'yu yanına alıp eğitmeye başlıyor. bir yandan da ajan yeteneklerini kullanarak Akatsuki'den bilgi topluyor. Akatsuki, Kabuto'yu kullanarak Orochimaru'nun bilgilerini elde ettiğini sanarken, aslında tam tersi oluyor. Akatsuki Kabuto'ya güvenmeye başlıyor, Orochimaru da bu güveni kullanarak Akatsuki'nin içine sızmış oluyor. Orochimaru'nun Sound ninjalarını toplayıp deneyler yaptığını gösteriyor, ama sonrasında Sasuke tarafından öldürülüyor. Kabuto ise, ölen Orochimaru'nun bedenini öğütüp, onun vücudunu kendisiyle birleştiriyor. Şimdiki gördüğümüz "pullu" yapıya kavuşmaya başlıyor. Ama Orochimaru'nun bedenini elde etmesine rağmen, tam olarak "kendi benliğini" elde edememiş olmaktan yakınıyor. genelde dialoglar üstünden gittim ama bazı sahneleri de açıklamaya çalıştım. yardımcı olmuştur umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krology Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Bone said: @Krology Orochimaru uzun süredir Kabuto'ya ilgi duyuyormuş. Onu takip edip durmuş. En sonunda Mother dedikleri kişiyle Kabuto savaşıp Mother ölünce Orochimaru ortaya çıkıp Kabuto'yla konuşmaya karar veriyor. Kabuto neden "Mother"ın onu tanımadığına anlam veremiyor. Orochimaru da onu kendi saklanma evine çağırıp durumu izah ediyor. Kabuto, tam olarak hangi köye bağlı olduğunu unutacak kadar ajanlıkta deneyim elde etmiş. A köyünün bilgilerini B köyüyle paylaşıyor, C köyünün bilgilerini D köyüyle paylaşıyor felan. Ancak Leaf village'den gelme kendisi. Oradaki üst düzey yetkililer tarafından bizzat görevlendirildiği için, Leaf village hakkında gereğinden fazla bilgiye sahip. Root böyle bir şeyi istemiyor, çünkü kendisi hakkında özel bilgilerin diğer köylere sızmasından endişe ediyor. Kabuto'yu ajanlıktan atıp köye geri çağırsa bile, Kabuto'nun kanına işlemiş dalavere, bilgi toplama ve diğer köylerle iletişim halinde olma olayı. Dediğim gibi Root bir şekilde önemli bilgilerin diğer köylerin eline geçmesinden endişeleniyor. Bunun çözümü olarak direk Kabuto'yu öldürmek olduğu hükmüne varıyor. Kabuto, Mother'ın çalıştığı enstitüye sürekli para akışı karşılığında ajan olarak çalıştırılmaya başlanmıştı. Ancak Mother, Kabuto'nun ajanlıktan alınıp geri enstitüye çağrılmasını istemiş. Danzou ise, "madem böyle istiyorsun, o zaman öldürmeni istediğim birisi var, bunun karşılığında Kabuto'yu geri çağırırım" demiş. Mother da Kabuto'nun geri dönmesi için Danzou'nun dediğini yapmaya gitmiş. Ancak Danzou, Kabuto büyüdükçe farklı bir kişinin fotoğrafını Mother'a gönderiyormuş. Mother, "Kabuto" diye farklı bir kişinin yüzünü görmeye alışmış. Mother, Kabuto'yu "bambaşka bir kişi" olarak görüp öldürmeye gitmiş felan. Orochimaru bunları açıklıyor orda. Orochimaru, "hayatta kalanı öldürmeye gönderildim, ama senin yeteneklerin çok iyi, gel birlik olalım" diyor Kabuto'ya. Kabuto'yla benzer bir durumda olduğunu, kendisinin tam olarak hangi amaçta olması gerektiğini bilmediğini ve kendini unuttuğunu söylüyor. Bu yüzden kendi istediği şekle girip kendi istediği gibi olmak için araştırmalara başladığını ifade ediyor. Etraftaki teknikleri ve bilgileri toplayıp kendi mükemmel haline varmayı hedeflediğini söylüyor. Root, bir köydeki potansiyeli ve benliği baskılayıp organizasyon yaratmaya çalışıyormuş. Orochimaru ise tam tersini yaparak kişinin benliğini açığa çıkartacak bir organizasyon içinde bulunduğunu anlatıyor. Hani Chuunin exam sırasında Sound ninjaları saldırmıştı ya, işte o organizasyon bu. Daha sonra Orochimaru, Kabuto'yu yanına alıp eğitmeye başlıyor. bir yandan da ajan yeteneklerini kullanarak Akatsuki'den bilgi topluyor. Akatsuki, Kabuto'yu kullanarak Orochimaru'nun bilgilerini elde ettiğini sanarken, aslında tam tersi oluyor. Akatsuki Kabuto'ya güvenmeye başlıyor, Orochimaru da bu güveni kullanarak Akatsuki'nin içine sızmış oluyor. Orochimaru'nun Sound ninjalarını toplayıp deneyler yaptığını gösteriyor, ama sonrasında Sasuke tarafından öldürülüyor. Kabuto ise, ölen Orochimaru'nun bedenini öğütüp, onun vücudunu kendisiyle birleştiriyor. Şimdiki gördüğümüz "pullu" yapıya kavuşmaya başlıyor. Ama Orochimaru'nun bedenini elde etmesine rağmen, tam olarak "kendi benliğini" elde edememiş olmaktan yakınıyor. genelde dialoglar üstünden gittim ama bazı sahneleri de açıklamaya çalıştım. yardımcı olmuştur umarım. Dolu bir bölümmüş,ingilizcem fena değildir normalde ama bu sayıda biraz kafam karışmıştı, sağol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Soru Sasori kısmını çözemedim.Kabuto Sasori'nin fake spyımı yoksa 2 limi oynuyordu? Güzel gidiyor, devam böyle(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar