Bone Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 yok first hokageyle çatıştığı rinnegansız ve first hokagenin genleri olmadan hali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reyna Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Sarutobi bir numara gerisi yalan ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Bone said: kaldı ki bir uchiha klanını yoketti kendisi. uchiha katliamı tam olarak açıklanmadan bunu deme yahu... tobi yalancının önde gideni.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyntron Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 tobi zetsu ların evrim geçirmiş hali madaranın şekline bürünmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Açıklanacak çok şey var daha. Şu animeyi daha ilk zamanlardan bu yana her hafta duzenli izleyenlere helal olsun büyük sabır. Haftada 20 dk ve fillere giriyor falan. Edit= Pardon anime başlığı sandım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krology Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Lyntron said: tobi zetsu ların evrim geçirmiş hali madaranın şekline bürünmüş Bu kadar kesinlik nerden geliyor sorabilir miyim ? Bir kaç yerde benzetmeler görmekten? Bir kaynaktaki bir şahısın verdiği spoilerlere tutkuyla bağlanmaktan ? Laf olsun diye ortaya bir iddia atıp kesin gibi konuşma arzusundan ? http://i2.kym-cdn.com/entries/icons/original/000/006/026/futuramafry.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyntron Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 ortaya saçma olduğunu düşünerek bişiy attım herhangi bi yerde rastlamadım bu düşünceye sahip olan birine fakat çok ciddiye almana şaştım doğrusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyntron Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 üç mesaj olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyntron Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 çift mesaj olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krology Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Lyntron said: ortaya saçma olduğunu düşünerek bişiy attım herhangi bi yerde rastlamadım bu düşünceye sahip olan birine fakat çok ciddiye almana şaştım doğrusu C-c-c-c-ombo breaker! Her neyse ciddiye alma sebebim orada kesin olduğunu belirten bir cümle kurmuş olman ve bence tabirini kullanmadın, sanırım şu günlerde oynayacak pek oyun bulamadığımdan hırsımı buralardan çıkarıyorum(evet zevk alıyorum bundan). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 memeli kızlar ne güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 memeli derken hinata mı diyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 naruxhina beyler sakura yalan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 naruhina demişken http://i.imgur.com/hN5Nb.jpg bu arada seriye romance hiç koymuyorlar, biraz romance lazım. bi de aklımdaki bi soru, uzumaki/senju ile uchiha clanlarından birer kişi evlense nasıl olurdu? aynı anda hem göz hem beden olayı. acaba nagato böyle biri miydi? bi de naruto ile hinata evlense çocukları nasıl olurdu merak etmiyor değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dergul Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Bone said: naruhina demişken http://i.imgur.com/hN5Nb.jpg bu arada seriye romance hiç koymuyorlar, biraz romance lazım. bi de aklımdaki bi soru, uzumaki/senju ile uchiha clanlarından birer kişi evlense nasıl olurdu? aynı anda hem göz hem beden olayı. acaba nagato böyle biri miydi? bi de naruto ile hinata evlense çocukları nasıl olurdu merak etmiyor değilim. nagato, başka bir klandandı. onun özel bir durumu vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 nagatonun uzumaki klanında olduğu şu sahne yüzünden söyleniyor http://www.mangareader.net/93-57473-16/naruto/chapter-510.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 naruto & sakura'nın canonluğu kesinleşti annesini tanıttığında kişi, hinata gençliğini haracamasın peşinde koşup boş yere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krology Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Ohannes ::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 577 ahanda itachi kabutoyu buldu ama işler fena karışacak arkada saske belirdi...madarayı summonlıcak sanırım.tsunade yaralandı, 5 kage nin madarayı alamıcağını gördük tekrardan.tahminim kabuto summonlıcak ve beklenen uchihaların kapışmasını göreceğiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 of çok iyi gidiyor ama 577 kişi tsunade'yi illa öldürecek galiba tam nihayet aksiyona girdi derken. :( madara'yı mokuton olmasa gene alacaklardı ama fazla güçlü çıktı cidden. kabuçimaru da nihayet ekşın yapacak gibi ama sasucke ne yapacak dur bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 plot armor güzel şey, umarım tsunade de vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Kabutonun dediğine göre şimdi beni öldürsenizde bozulmayacak olayıyla, 2 madara ölür. Savaş sonunda itachi ve tsunadenin yavuklusu sonsuza kadar mutlu yaşarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 O değilde Kabuto vs Itachi and Sasuke olucak gibime geliyor. Nerdgasm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Bence Itachi vs Sasuke + Kabuchimaru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Sonra bahçıvan hepsine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar