Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Manga: Naruto (bol spoiler içerir)

Mum_Chamber

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Jiraiya olabilir ama bence başta gösterdiği içini görmediğimiz tabut. Orada Jiraiya olmadığı ortada. Yondaime filan olmaz zaten, eski Hokage'ler de olmaz. Hepsi Shinigami'de.

Madara'nın kardeşi olabilir, Sage of the Six Paths diyeceğim ama abartı olur. Gerçi Kishi bu.
Sosyal ağlarda paylaş

Bana kalırsa son tabutu savaşa katmak için değil madarayı bir nevi tehtid etmek için çıkarttı. Ama Jiraiya minato falan yemez şu andaki madara karşısında. Başka birisi muhtemelen madaranın bedeni.

Bu arada düşündüm de kakashi bile olabilir ha rassengan yapan, sonuçta yapabiliyor o da :D

Geçenlerde anime forumunda aklıma gelmiştide yazmıştım, minatonun kyubiyi mühürlemesi bence 3.nünkü gibi değil. 3. bahsettiğine göre ruhları hapsolur ve sonsuz bir savaşa tutuşurmuş mühürlenen ve mühürleyen. Amma velakin minatonun yaptığı mühürden sonra orta ana baba tilki hepsi durmakta. Şeklen dead demon seal ama işlevsel olarak o değil bana göre.

Biryerlerden minato çıkacak diye korkmaktayım :(
Sosyal ağlarda paylaş

GERGE said:

Jiraiya olabilir ama bence başta gösterdiği içini görmediğimiz tabut. Orada Jiraiya olmadığı ortada. Yondaime filan olmaz zaten, eski Hokage'ler de olmaz. Hepsi Shinigami'de.

Madara'nın kardeşi olabilir, Sage of the Six Paths diyeceğim ama abartı olur. Gerçi Kishi bu.

Combat başlamadn önce söylemiştim ki bence de madaranın kardeşi. Madaranın tasmasını tutabilmesi için biri var o tabutta. Jiraya yada yellowflash olsa madara o kadar tırsmaz sallamaz hatta kabutoyu. Onun için kardeşi diyorum ben yada madaranın kendi bedeni.
Sosyal ağlarda paylaş

kardeşiyle ilgili herşeyi bilmediğimize %99 eminim çünkü çok üstünkörü ve sadece tek taraflı anlatıldı ne olduğu. o anlatılanların da gerçeklik ihtimali itaçi'nin gerçekten kötü adam olma ihtimaliyle aynı. kardeşinden tırstıracak illa birşey vardır gizli.
Sosyal ağlarda paylaş

553

arkadaş göz deseni kalmadı her ayrı moduna şaringanın be, ne kadar motif varsa kullandı mangaka.

çok kolay yenildi be muu, anime'de o kadar hızlı bitmese bari. gereksiz sasucke savaşı 50 bölüm sürer şimdi pff.

yok bayağı jutsu var da naruto en kabız karakter, yan karakterlerin bile daha çok cutsusu var.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...