samaella Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Merak ettim ama naruto da olabilir sanki o. Elleri pırçıllı hedef mumya dayıymış gibi duruyor veya öyle gösteriliyor. Eahhhh.. Itachi kabutoya ayarı verir 1vs1 de ama kabuto tabi gene nereden kimi çıkartacak bilinmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Jiraiya olabilir ama bence başta gösterdiği içini görmediğimiz tabut. Orada Jiraiya olmadığı ortada. Yondaime filan olmaz zaten, eski Hokage'ler de olmaz. Hepsi Shinigami'de. Madara'nın kardeşi olabilir, Sage of the Six Paths diyeceğim ama abartı olur. Gerçi Kishi bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 garaa nın tanıdığı biri olacak, dolayısıyla, jira olabilir, naruto olabilir. Ama naruto olsa sonunda falan derdi garaa, tepkisi şaşırmış olmazdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Bana kalırsa son tabutu savaşa katmak için değil madarayı bir nevi tehtid etmek için çıkarttı. Ama Jiraiya minato falan yemez şu andaki madara karşısında. Başka birisi muhtemelen madaranın bedeni. Bu arada düşündüm de kakashi bile olabilir ha rassengan yapan, sonuçta yapabiliyor o da :D Geçenlerde anime forumunda aklıma gelmiştide yazmıştım, minatonun kyubiyi mühürlemesi bence 3.nünkü gibi değil. 3. bahsettiğine göre ruhları hapsolur ve sonsuz bir savaşa tutuşurmuş mühürlenen ve mühürleyen. Amma velakin minatonun yaptığı mühürden sonra orta ana baba tilki hepsi durmakta. Şeklen dead demon seal ama işlevsel olarak o değil bana göre. Biryerlerden minato çıkacak diye korkmaktayım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 itachi yargılamış sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onetimebaby Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 itachi for hokage. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 yuh itachi cidden hayvani güçlü lan.koca hokageler kurtulamıyor teknikten adam tek göz kırpmasıyla kurtuldu asdfjsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 GERGE said: Jiraiya olabilir ama bence başta gösterdiği içini görmediğimiz tabut. Orada Jiraiya olmadığı ortada. Yondaime filan olmaz zaten, eski Hokage'ler de olmaz. Hepsi Shinigami'de. Madara'nın kardeşi olabilir, Sage of the Six Paths diyeceğim ama abartı olur. Gerçi Kishi bu. Combat başlamadn önce söylemiştim ki bence de madaranın kardeşi. Madaranın tasmasını tutabilmesi için biri var o tabutta. Jiraya yada yellowflash olsa madara o kadar tırsmaz sallamaz hatta kabutoyu. Onun için kardeşi diyorum ben yada madaranın kendi bedeni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 jiraiya filan olmaz, madara'yı tırtıracak biri değil. minato bile "MANYAK HERİFİN TEKİSİN SEN" dedirtecek bir ölçekte değil, madara çok daha güçsüzken kapıştı onunla. kendi, kardeşi veya sage of six paths ihtimalleri var sadece bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 lise askiymis madaranin. gelen kimse rasenganla geliyo, naruto degilse pek fazla olasilik yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 %1500 naruto, "bakın üç kageyi birden dövdü artık bu kadar güçlü" dedirtmesi lazım kişi'nin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 ellerden bir narutoluk var bencede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 eli zaten ninetails hali gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Naruto olmadı Kakashi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 yanlız 3. nün torunuda rosengan kullanabiliyordu belkide odur :P.gerçi eller pek çocuk eli değil gibi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 hmmm ama onu buraya getirmişlermidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Madaranın kardeşi olsa niye tırssın. Madarada Rinnegan+Eternal Mangekyou var, kardeşte default mangekyou Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 6'th path için kardeşine ihtiyacı var. Büyük ihtimalle kardeş daha sonra çıkacak ve madaradan daha badass olacak madarada yolda ölür :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 kardeşiyle ilgili herşeyi bilmediğimize %99 eminim çünkü çok üstünkörü ve sadece tek taraflı anlatıldı ne olduğu. o anlatılanların da gerçeklik ihtimali itaçi'nin gerçekten kötü adam olma ihtimaliyle aynı. kardeşinden tırstıracak illa birşey vardır gizli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 allahım nasıl bir fakir bu adam jutsu bulma konusunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 553 arkadaş göz deseni kalmadı her ayrı moduna şaringanın be, ne kadar motif varsa kullandı mangaka. çok kolay yenildi be muu, anime'de o kadar hızlı bitmese bari. gereksiz sasucke savaşı 50 bölüm sürer şimdi pff. yok bayağı jutsu var da naruto en kabız karakter, yan karakterlerin bile daha çok cutsusu var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Rasengan Galaxy'yi bekliyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Yazar cooook sıkılmis anlasilan. Bitse de gitsek modunda dan dun olduruyor herkesi. Bu yil biter herhalde naruto tumuyle... O degil de bi kakashi vardi noldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Kakashi içimizde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Manganın sonu: Madara ayı mangekyou sharingan yapacak. Naruto aya rasengan atacak iluzyon bozulacak ay 3 e bölünecek lunitari solinari nuitari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar