Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Şey , şu spoilerların tagini ,içeriğinin bölümüne göre yazsanız mesela ? Düne kadar ben bilmiyodum öyle bir ihtimal olduğunu çünkü , dün bakmış olsaydım o ihtimali öğrenicektim , kızıcaktım . Birazcık duyarlı olalım ula . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 cnbc-e de en son hangi sezonun hangi bölümünü izledik ? yeter bıktım beklemekten inecek hepsi ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 baltar Son cylonun Baltar olma ihtimalinin kanıtı D'Anna sahnesi değil oradaki başka adam özür dilediği 3.sezon finali içerir Colonel Tigh dimi? //abi su baltarla ilgili olayi aciga yazmayin -penth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 ombak iii annatmışın gerçekten six in de hayali gaius görmeside bir o akdar ilgnç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_LURTZ_ Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 son cylon kim olcak acaba nisana kadar bekle işin yoksa şimdi bi bölümde cylonun teki "adama da cylon" demişti ama hangisi olduğunu söylememişti.bence lee cylon çıkçak ama o da saçma olur gibi geliyo babası falan var sonuçta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 açmıyorum o zaman spoları son 5 bölüm zaten, birinde oha diyecez demek ki aslında model6'in de hayali olarak gaiusu görmesi olarak sanmıştım oha diyeceğim olayı; daha önceki cevaplardan yola çıkarak. ama olmadığına sevindim bir de bilmediğin bişeyin olmasını beklemek spoiler dan daha beter aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Pardon abi spoiler yerine quote a tıklamışım umarım birilerinin hayatı kaymamıştır. Bu spoiler feci spoiler içerir sezon finalini görmeyen açmasın. Aşağıdakiler benim Kim cylon kim değil tahminlerim Lee son Cylon olmak için çok zayıf bir karakter. Bence ya Adama, Ya Roslin, Ya Baltar, Ya Adar yada Starbuck. Adama olabilirmi? Valla çok çok zor ama adam insan olamaycak kadar karizma. Birde Cylon-İnsan savaşını başlatmak için bir sebep verdi BS Valkyre olayında. Roslin olabilir. Sonuçta son beş Cylon ile ilgili kehanet insan dini metinlerinde vardı. Roslin ile ilgili bir kehanette var. Oradan bağlantılı. Roslin'in geçmişi ile ilgili fazla bilgimiz yok buda bir etken. Baltar zaten sayfanın başında yazdım. Starbuck a aşık olan cylon ona senin bir kaderin var işte herşey sana bağlı falan dedi. Ailesi falan yok. Jüpiter'in gözünü daha savaştan önce evinin duvarına çizmiş. Caprica'ya Apollo'nun okunu almaya gittiğinde. Müzede number six onu bekliyordu. Gelceğini biliyordu ama onu aslında engellemek istemediler o yüzden ortalığı centurion ile dolduracaklarına sadece kendisi karşıladı. Tabii 3. sezon finalide ayrı bir olay. Başkan Adar dizide çok az yer aldı ama bu dizideki hemen hemen her aşk bir CYlon insan aşkı gibi. Roslin ile aşk yaşadıklarını biliyoruz. Birde öldüğünü hiç görmedik. Onun dışında Lee, Dee, Gaeta falan onlar son cylon olmak için çok zayıf karakterler ama sonuçta Roslin'in asistanı gibi salak bir karakter son 5 cylondan biri olabildiğine göre buda olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 forgiver ben ona da oha demistim. ama final en oha ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 baltar Baltar Cylon olsa şimendiferdeki virüs onuda öldürürdü en azından etkilerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 penth, o olay daha çok beni güldürdü aslında bir de 2. sezondaydı, tereddütte kaldım acaba bu muydu diye ama harbiden kötü bişey bu, bişeyin olmasını beklemek, bi daha böyle kendi açımdan spoilerdan beter, ilerde cevabını öğrenirsin cevaplı sorular sormuycam :) sabredip izliycem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 çöz beni arapsaçı çalıyor lan bu cylonlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 ahahaha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dereque Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Sezon 3 finaldeki şarkıyı bulan gören indiren varmı acaba? İstiyorum o şarkıyı arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_LURTZ_ Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 şarkının adı all along the watchtower'dı. cover galiba bt4 mü ne öyle bi grup emin değilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Evet, aslinda Bob Dylan'in sarkisi ama dizideki BT4 coveri, hatta arasinda malum sahsin o efsane repligi falan var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Bear McCreary - All Along the Watchtower o şarkı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dereque Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 evet saolun. buldum şarkıyı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Anam 4.sezona ilişkin çok pis bir söylenti var: Centuryonlar Humanoid modellere isyan edecekmiş, Adama Centuryonlar Humanoid modellere isyan edemeycek şekilde tasarlanmış ironiye bak falan diyordu ya. Aynen insanlara isyan ettikleri gibi Humanoid modellere karşıda ayaklancaklarmış. D'Anna'yı da kutudan çıkaracaklarmış. Söylenti ama ciddi deliller varmış falan. Galactica gen tr de yazıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 abi pati bsg olarak para toplayıp şu senaristlere yollayalım bıraksınlar grevi yok olmadı o parayla bi kiralık tutalım sıradan başlasın grev bitene kadar indirsin senaristleri 3.sezon finali nedir abi öyle son 3 bölümü razoru peş peşe izledim gecenin köründe kalpten gidicektim melodi hala kulaklarımda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Battlestar Galactica Season 4 Promo Battlestar Galactica Season 4 Promo (v1) Battlestar Galactica Season 4 Promo (v2) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Season 4 promo Oha Tigh Adama'nın kafaya dayıyor silahı yok artık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 3. sezon finalini şimdi izledim. Başka bişey yazmak istemiyorum şu anda. Ayrı kafalardayım gerçekten tansiyonum falan düştü sanırım. Ayıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Aman Tanrım! o ne vidyolar öyle o ne promolar öyle inanılmaz gaza geldim tüm sezonları indirip tekrardan izlemek istiyorum çılgınca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Bölüm Kuralları said: Bölüm içerisinde hiçbir şekilde illegal paylaşımlar yapılmayacaktır.Paylaşımları elbette engelleyemeyiz ama oluşacak bir durumda sitemizi mağdur durumda bırakmamak için siz forum sakinlerini hoşgörüye davet ediyoruz. Bu yasakla birlikte artık bölümde,telif hakkı bulunan her türlü film,dizi,dosya paylaşımı yasaklanmıştır.Yani artık dizi/film topiclerindeki torrent,ftp vb. paylaşımlarına göz yumulmayacaktır,gerekli cezalar verilecektir. Arayıpta bulamayanlar olursa yardım için özel mesajları kullanabilirler,buna tabii ki karışamayız.Ama diğer türlü asla affedilmeyecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 son video da martta gelio yazıo süper! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar