Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Battlestar Galactica (2004) - Syfy

Zegna

Öne çıkan mesajlar

açmıyorum o zaman spoları
son 5 bölüm zaten, birinde oha diyecez demek ki

aslında model6'in de hayali olarak gaiusu görmesi olarak sanmıştım oha diyeceğim olayı; daha önceki cevaplardan yola çıkarak.
ama olmadığına sevindim
bir de bilmediğin bişeyin olmasını beklemek spoiler dan daha beter aslında

Sosyal ağlarda paylaş

Pardon abi spoiler yerine quote a tıklamışım umarım birilerinin hayatı kaymamıştır. Bu spoiler feci spoiler içerir sezon finalini görmeyen açmasın. Aşağıdakiler benim Kim cylon kim değil tahminlerim

Lee son Cylon olmak için çok zayıf bir karakter. Bence ya Adama, Ya Roslin, Ya Baltar, Ya Adar yada Starbuck.

Adama olabilirmi? Valla çok çok zor ama adam insan olamaycak kadar karizma. Birde Cylon-İnsan savaşını başlatmak için bir sebep verdi BS Valkyre olayında.

Roslin olabilir. Sonuçta son beş Cylon ile ilgili kehanet insan dini metinlerinde vardı. Roslin ile ilgili bir kehanette var. Oradan bağlantılı. Roslin'in geçmişi ile ilgili fazla bilgimiz yok buda bir etken.

Baltar zaten sayfanın başında yazdım.

Starbuck a aşık olan cylon ona senin bir kaderin var işte herşey sana bağlı falan dedi. Ailesi falan yok. Jüpiter'in gözünü daha savaştan önce evinin duvarına çizmiş. Caprica'ya Apollo'nun okunu almaya gittiğinde. Müzede number six onu bekliyordu. Gelceğini biliyordu ama onu aslında engellemek istemediler o yüzden ortalığı centurion ile dolduracaklarına sadece kendisi karşıladı. Tabii 3. sezon finalide ayrı bir olay.

Başkan Adar dizide çok az yer aldı ama bu dizideki hemen hemen her aşk bir CYlon insan aşkı gibi. Roslin ile aşk yaşadıklarını biliyoruz. Birde öldüğünü hiç görmedik.

Onun dışında Lee, Dee, Gaeta falan onlar son cylon olmak için çok zayıf karakterler ama sonuçta Roslin'in asistanı gibi salak bir karakter son 5 cylondan biri olabildiğine göre buda olabilir

Sosyal ağlarda paylaş

Anam 4.sezona ilişkin çok pis bir söylenti var:

Centuryonlar Humanoid modellere isyan edecekmiş, Adama Centuryonlar Humanoid modellere isyan edemeycek şekilde tasarlanmış ironiye bak falan diyordu ya. Aynen insanlara isyan ettikleri gibi Humanoid modellere karşıda ayaklancaklarmış. D'Anna'yı da kutudan çıkaracaklarmış. Söylenti ama ciddi deliller varmış falan. Galactica gen tr de yazıyor

Sosyal ağlarda paylaş

abi pati bsg olarak para toplayıp şu senaristlere yollayalım bıraksınlar grevi yok olmadı o parayla bi kiralık tutalım sıradan başlasın grev bitene kadar indirsin senaristleri

3.sezon finali nedir abi öyle son 3 bölümü razoru peş peşe izledim gecenin köründe kalpten gidicektim

melodi hala kulaklarımda
Sosyal ağlarda paylaş

Bölüm Kuralları said:
Bölüm içerisinde hiçbir şekilde illegal paylaşımlar yapılmayacaktır.Paylaşımları elbette engelleyemeyiz ama oluşacak bir durumda sitemizi mağdur durumda bırakmamak için siz forum sakinlerini hoşgörüye davet ediyoruz.

Bu yasakla birlikte artık bölümde,telif hakkı bulunan her türlü film,dizi,dosya paylaşımı yasaklanmıştır.Yani artık dizi/film topiclerindeki torrent,ftp vb. paylaşımlarına göz yumulmayacaktır,gerekli cezalar verilecektir.

Arayıpta bulamayanlar olursa yardım için özel mesajları kullanabilirler,buna tabii ki karışamayız.Ama diğer türlü asla affedilmeyecektir.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...