Brigand Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Tamam ondan koydum şimdi işte yavaş yavaş çekiyor. Seedlemiyorlar pek onları büyük boyutlu diye. Zaten benim bütün arşivimdeki diziler öyle 350mblik diziler. Daha aşağısını dvdye çekmeye acıyorum gibi birşey. Ayrıca rapidshare almak aklımdan gelmiyo değil ama sorun parası değil. Sorun herkesin rapidshare alıyor olması. Herkes torrent kullansa mesela mis gibi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 herkes torrent kullaniyor ama private trackerlari kullaniyor. biraz uyelik kovalamak lazim, mesela suan bi trackerda battlestar in gelmis gecmis tum film ve dizi bolumlerinin hdtv xvid 720p blueray vs tum surumlerini pack seklinde koymuslar. ama uye olmasi zor iste, kovalamak lazim. kovaladiktan sonra upload kasmak lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 www.sharebus.com'dan rapidshare accountun varsa super bi sekilde cekebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 2. Sezonu da yarıladım geliyorum . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onurdolar Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 4.sezon ne zaman başlıyor? yada başladımı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Aralikta mi ocakta mi ne, Razor cikti iste yeni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onurdolar Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 çok pis 4.sezon spoilerları okudum gaza geldim o sebepten. www.galactica.gen.tr said: Centurionların aptal tost makinaları olmaktan çıkmaları herşeyi ters yüz edecek.Yeni sezonda humanoid saylon modellerinin centrionların zeka gelişimlerini kasten engellediklerini, onların ortada akılsız makineler gibi dolaşmalarını istediklerini göreceğiz. Fakat bişeyler ters gidecek ve centurionlar onları kıstlayan cihazlardan kurtulup kendileri için düşünmeye başlayacaklar. Bu humanoid(insansı) saylonlar için kötü haber .Çünkü saylonlar son beşlinin koloni filosundA yaşadığını düşündükleri için geçen sezon finalinde ortaya çıkan dörtlüye zarar vermemek amacıyla koloni filosuna saldırmayı reddedecekler.Haberin kaynağınıa göre bu savaş sırasında bazı saylonları kaybedeceğiz.Ve bu saylonlar centurion değiller.Yani bazı insansı saylon modelleri ortadan kalkacak hem de kalıcı olarak…İnsansı saylonlar beşlinin bulunduğu filoya olan saldırılar devam ederse, düşünce olarak 2 ye ayrılacaklar ve bu sırada 3 ayrı model aynı anda yok edilecek.Her bir kopyaya aynı anda saldırıp diriliş yetenekleri de yok edilecek. Diğer bir habere göre Bsg setini ziyaret eden muhabirler çok amaçlı setin bi yemek bölümü olarak dizayn edildiğini, odada çok gösterişli kristal yemek masaları olduğunu söylediler.Ayrıca odanın duvarları ve sütunlarının mermi delikleriyle delik deşik olduğu söylentiler arasında. www.galactica.gen.tr said: Sci-Fi sitesinden yayınlanan habere göre 4. sezonda tekrar bizlerle olacak. Verilen bilgiye göre cylon kardeşleri gibi düşünmeyen ve bu yüzden “paketlenen” D’anna modeli Vanceuor’de tekrar yaratılırken görülecek. Büyük süprizler içeren 4. sezon bizi çok etkileyecek gibi duruyor. illa birileri önceden yazmıştır ama okumayan varsa diye şeyettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 LAaaan uhuhuhuh istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 müthiş bi sezon beklio bizi heycanlandım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 gecenlerde cok vahsi bir teori okudum ve muthis guzel yazmis uyduran adam. Sizinle paylasirdim ama diziyi bok etmiyim, dogru cikarsa cunku cok cok efsanevi bir son gormus olacagiz ve hic bir sekilde sizin icin bozmiyim olayi. ama 4. sezon cok bomba olacak emin olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Razor isminide guzel baglamislar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 2. sezonu da bitirdim . 3. yü almadım yanıma artık okula gidince yetişicem . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
«dodo» Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 bi ara cnbc-e de denk gelmişti öyle biraz bakınmıştım. tabi ortalarda bir bölüm olduğu için hiçbişi anlamamıştım. bu kadar övgü üstüne bende çekip izliyim bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Şu 2 saatlik gösterimin altyazısını bulan varmı DP de yok henüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 türkçe çıkmadı daha ing var bende msn'den yolliim ing istiyosan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 ingilizceyi buraya da koyar mısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Saol ing bende de var DP dede koymuşlar zaten :) Turkcesi lazım oturup cevirmekle ugrasamam simdi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 MrLevie said: Allah altyazı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 jonq said: Saol ing bende de var DP dede koymuşlar zaten :) Turkcesi lazım oturup cevirmekle ugrasamam simdi :) sen çeviri meviri yağçağına,dizi izliceğine çevrimiçi olda 2 kelam konuşalım=) adam kendini diziye verdi arazi oldu ya=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
«dodo» Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 torrentde bulamadım doğru düzgün paket halinde sezonları. Bazı bölümleri eksik bazı rarları eksik filan çok uğraştırcak. acaba bir pati biraz zahmete giripte bana dvdye yazıp kargoyla yollayabilir mi ? müteşekkir kalırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Husker Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 "President Laura Roslin: If you're a Cylon, I'd like to know. Commander William Adama: If I'm a Cylon, you're really screwed." President Laura Roslin: I don't know why I have to keep telling you this, but the war is over. Commander William Adama: It hasn't begun yet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Husker Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Sezonun yarısı tehlikedeymiş yazarlar grevi yüzünden. İnşallah dizinin sonu olmaz valla ağlarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 öf akılları yeni mi yerine geliyor bu senaristlerin ya. fitil etmek zorunlar mı bizi? bilimum güzel diziler yarıda kaldı bunlar yüzünden ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Battlestar Galactica's executive producer Ronald D. Moore has accepted that the show may never resume filming following the current writers' strike in America. In a posting on his blog after production on the acclaimed show's final season shut down, Moore stated: “I refuse to believe that we won’t finish, that we won’t be back to film our final stories, but I know and accept there is that possibility.” Currently, only 13 episodes have been filmed with nine yet to be completed. Moore added: “I am ready to put the rest of the story on the table and take the risk that I’ll never be able to tell it, in support of this strike. Like Adama says, you make your choices and then you live with them.” (Source - www.digitalspy.co.uk - Thursday, November 22 2007) barneynin dediği gibi... NOOOOOOOOOOOOOOO!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Husker Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Her emekçi hakkını alsın ama bu ne ya?!?!? Verin şunların parasını be... BSG'siz hayat memesiz Nadide sultan gibi olur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar