Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Team Fortress 2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Artariel said:

biri baa spyın şu eternal pıçağından versin acayip sevdim

ben de fazladan var takas yapabilirz scout veya pyro itemi ile.
ama o bıçağın mantığını anlamadım. kılık değiştremiyosun, anca invis yaklasman lazım birine o da invisken birine bıcak sallayamıyosun (galiba?) invisten cıkıcaksın sonra saldırcaksın derken adam seni farkediyor invisten cıkana kadar. ya da ben yapamıyom :D
Mesaj tarihi:
NolaxThensbane said:

Bana neden hiç item çıkmıyor

Cikar. eskiden cikmiyordu hic asil, tamamiyle random'du. Artik her hafta 8-10 item geliyor minimum. Sanirim carsambalari resetleniyor, biraz daha oyna dusmeye baslar.
Mesaj tarihi:
DoGMeaT said:

abi yeni başladım bende

inanılmaz noobum,neyse sadece medic oynayıp gizliyorum biraz

nerelerde oynuosunuz nası bulcam sizi

hiç arkadasım yok cok yalnızım :(

öyle bir diyorsunuz ki medic noob işi dermiş gibi.

bugün deli etti medicler yine beni. kitlenmiş heavynin arkasına ayrılmıyo bağırıyorsun mediiiiiiiic diye tıkladıgı yok.

medic iyi oynayan adam oyunu yönlendirir, sonucu değiştirir
Mesaj tarihi:
Loxias said:

DoGMeaT said:

abi yeni başladım bende

inanılmaz noobum,neyse sadece medic oynayıp gizliyorum biraz

nerelerde oynuosunuz nası bulcam sizi

hiç arkadasım yok cok yalnızım :(

öyle bir diyorsunuz ki medic noob işi dermiş gibi.

bugün deli etti medicler yine beni. kitlenmiş heavynin arkasına ayrılmıyo bağırıyorsun mediiiiiiiic diye tıkladıgı yok.

medic iyi oynayan adam oyunu yönlendirir, sonucu değiştirir

YAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA. Bak gene rage geldi. Cidden her seyi gormezden geliyorum da bunlari gorunce "YA TEK KISIYI HEALLEMEK NEYIN KAFASI OF NAPIOSUNUZ SIZ" seklinde rage quit atiyorum.

Medic oynamak ilk basta cok mantikli. Aim yok, haritalari takip ederek ogreniosun vs. ama adamlar onu bile beceremiyo. Iyi medic olmalarini bekleyen yok ama alti ustu kafasinda kirmizi olani healle iste. Yok onu da yapmiyorlar. Gidiyor tek kisiyi healliyor.
Mesaj tarihi:
uberi paylastirabiliyosunuz bu arada. sürekli swap yaparsanız targeti belli sürelerle hepisnde über oluyor. geçtiğinde hemen gene swap. böle 2-3kişiyi überli tutabilirsiniz. aklınızda olsun.
Mesaj tarihi:
3 çeşit über var. daha dorusu medic charge.
übercharge:
en yavaş dolan bu. über açınca bir süreliğine sen ve über açtığın kişi ölümsüz oluyor. kurşun murşun işlemiyor. medic'i sentry çok az itiyor (zıplamazsa). sentry önüne geçiyor ölümsüz medic arkasındaki überli adam da bitiriyor misal.
kritzkrieg:
bu überden biraz daha kolay dolar. ölümsüzlük olmaz charge açınca ama krit açtığın adamın her vuruşu krit olur. demo veya soldiera açmak daha mantıklı.
quickfix:
bu da en "sikko" charge diyebiliriz. bana göre öyle yani en azından. medic'e etkisini tam bilmesem de açtığın adamın hpsini çok hızlı bir şekilde dolduruyor. ama silahla ilgili en tırt özellik adama heal atarken overlayamıyorsun hpyi.

ps. over: max hp'nin üstüne çekmek adamın hpsini. zamanla düşer bu ekstra hp. rocketjump sticky jump yapacak adamlara basmak mübahtır.

ps 2: über en kolay setup time'da dolar. tur başlamadan önceki (def/atk) maplerindeki 60 saniyelik bölümde. bir diğer hızlı doldurma yönetimi de hpsi az adamlara heal ataraktır. adamlar kasıtlı olarak hp düşürürlerse charge doldurmanı istiyorlar demektir. tabi can az yahut çok setupda bir etkisi olmaz.

ps 3: übersaw: medic'in vazgeçilmez melee silahı. başarılı yakın bir vuruşta %25 über doldurursun.

ok kib bye
Mesaj tarihi:
geçen xkafedeyim , baktım medic yok heavyler bağırıyor , krit aldım geldim %100 oldu adamın kıçından ayrılmadım geleni healledim gönderdim en son kriti bastım heavy açtı sandvich yedi.

-Vasgort has left the server (Disconnected by user)
Mesaj tarihi:
işte biri koruyo biri critleyio biri süper hızlı heallıyo. farkı bilmiyosa normal uberdir bence. heal etmeye devam ediceksin adamı parlak mavi/kırmızı olcak ztn.
Mesaj tarihi:
NolaxThensbane said:

über dolunca atıyorsun ok de diğerleri nasıl atılıyor?Ayrıca über actıgımda gayet ölümsüz falan değilim önümdekiyle heavy bildiğin param parça oldu birkaç kere, bir yerde yanlıs yapıyorum ama nerde
oha ya... paragraf paragraf anlattım... dolunca über 2. slottaki silahın elinde olacak ve sağ tuş basacaksın. o sırada zaten GESUNDHEIT diye bağırır karakter. zaten etrafındaki renkler neyim de değişir. çakarsın davayı. sağ alt köşedeki über barı %100den geriye doğru boşalır.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...