Bone Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 senko said: gayet guzel bir oyun hemde.
mardox Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Artariel said: biri baa spyın şu eternal pıçağından versin acayip sevdim ben de fazladan var takas yapabilirz scout veya pyro itemi ile. ama o bıçağın mantığını anlamadım. kılık değiştremiyosun, anca invis yaklasman lazım birine o da invisken birine bıcak sallayamıyosun (galiba?) invisten cıkıcaksın sonra saldırcaksın derken adam seni farkediyor invisten cıkana kadar. ya da ben yapamıyom :D
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 abi yeni başladım bende inanılmaz noobum,neyse sadece medic oynayıp gizliyorum biraz nerelerde oynuosunuz nası bulcam sizi hiç arkadasım yok cok yalnızım :(
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 @Xunn ahah çok iyiymiş yalnız
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Bana neden hiç item çıkmıyor
OsManiaC Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 sene 2011 halen sene x klişesiyle csye laf edebilenler var. Utanıp sıkılma dert değil. Sorsak cs den iyi ne var diye CoD der bu kişiler.
Deacon Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 NolaxThensbane said: Bana neden hiç item çıkmıyor Cikar. eskiden cikmiyordu hic asil, tamamiyle random'du. Artik her hafta 8-10 item geliyor minimum. Sanirim carsambalari resetleniyor, biraz daha oyna dusmeye baslar.
Loxias Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 DoGMeaT said: abi yeni başladım bende inanılmaz noobum,neyse sadece medic oynayıp gizliyorum biraz nerelerde oynuosunuz nası bulcam sizi hiç arkadasım yok cok yalnızım :( öyle bir diyorsunuz ki medic noob işi dermiş gibi. bugün deli etti medicler yine beni. kitlenmiş heavynin arkasına ayrılmıyo bağırıyorsun mediiiiiiiic diye tıkladıgı yok. medic iyi oynayan adam oyunu yönlendirir, sonucu değiştirir
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 ama noobken medic oynamak daha iyi. en azından biraz da olsa faydası oluyor takıma sdf
Deacon Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Loxias said: DoGMeaT said: abi yeni başladım bende inanılmaz noobum,neyse sadece medic oynayıp gizliyorum biraz nerelerde oynuosunuz nası bulcam sizi hiç arkadasım yok cok yalnızım :( öyle bir diyorsunuz ki medic noob işi dermiş gibi. bugün deli etti medicler yine beni. kitlenmiş heavynin arkasına ayrılmıyo bağırıyorsun mediiiiiiiic diye tıkladıgı yok. medic iyi oynayan adam oyunu yönlendirir, sonucu değiştirir YAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA. Bak gene rage geldi. Cidden her seyi gormezden geliyorum da bunlari gorunce "YA TEK KISIYI HEALLEMEK NEYIN KAFASI OF NAPIOSUNUZ SIZ" seklinde rage quit atiyorum. Medic oynamak ilk basta cok mantikli. Aim yok, haritalari takip ederek ogreniosun vs. ama adamlar onu bile beceremiyo. Iyi medic olmalarini bekleyen yok ama alti ustu kafasinda kirmizi olani healle iste. Yok onu da yapmiyorlar. Gidiyor tek kisiyi healliyor.
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 sakin ol şampiyon bende über açtıktan sonra dalmayan heavye uyuz oluyorum
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Ben de charge 90ken 10sn daha beklemek yerine labada lubada girişen ya da stickylerin üstüne üstüne giden ve ateş etmeye gerek bile görmeyen heavye uyuz oluyorum.
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 bende bütün nadelrimi rocketlerimi atmışken spamlamışken uber basıp hadi gir diyen mediğe kıl oluyorum
Creus Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 uberi paylastirabiliyosunuz bu arada. sürekli swap yaparsanız targeti belli sürelerle hepisnde über oluyor. geçtiğinde hemen gene swap. böle 2-3kişiyi überli tutabilirsiniz. aklınızda olsun.
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Arada faillayinca ölen hw çok kızıyor ama :-P
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 su uber nedir ne değildir tam anlatsanıza
Cystein Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 3 çeşit über var. daha dorusu medic charge. übercharge: en yavaş dolan bu. über açınca bir süreliğine sen ve über açtığın kişi ölümsüz oluyor. kurşun murşun işlemiyor. medic'i sentry çok az itiyor (zıplamazsa). sentry önüne geçiyor ölümsüz medic arkasındaki überli adam da bitiriyor misal. kritzkrieg: bu überden biraz daha kolay dolar. ölümsüzlük olmaz charge açınca ama krit açtığın adamın her vuruşu krit olur. demo veya soldiera açmak daha mantıklı. quickfix: bu da en "sikko" charge diyebiliriz. bana göre öyle yani en azından. medic'e etkisini tam bilmesem de açtığın adamın hpsini çok hızlı bir şekilde dolduruyor. ama silahla ilgili en tırt özellik adama heal atarken overlayamıyorsun hpyi. ps. over: max hp'nin üstüne çekmek adamın hpsini. zamanla düşer bu ekstra hp. rocketjump sticky jump yapacak adamlara basmak mübahtır. ps 2: über en kolay setup time'da dolar. tur başlamadan önceki (def/atk) maplerindeki 60 saniyelik bölümde. bir diğer hızlı doldurma yönetimi de hpsi az adamlara heal ataraktır. adamlar kasıtlı olarak hp düşürürlerse charge doldurmanı istiyorlar demektir. tabi can az yahut çok setupda bir etkisi olmaz. ps 3: übersaw: medic'in vazgeçilmez melee silahı. başarılı yakın bir vuruşta %25 über doldurursun. ok kib bye
Cystein Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 ha bi de quickfix en kolay dolan charge. tırtlığından ötürü olsa gerek :D
Vasgort Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 geçen xkafedeyim , baktım medic yok heavyler bağırıyor , krit aldım geldim %100 oldu adamın kıçından ayrılmadım geleni healledim gönderdim en son kriti bastım heavy açtı sandvich yedi. -Vasgort has left the server (Disconnected by user)
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 über dolunca atıyorsun ok de diğerleri nasıl atılıyor?Ayrıca über actıgımda gayet ölümsüz falan değilim önümdekiyle heavy bildiğin param parça oldu birkaç kere, bir yerde yanlıs yapıyorum ama nerde
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Medigunın hangisi? Medigunlardan bi tanesinde uberi doldurduğunda heal attığın adam sürekli critlemeye başlıyor mesela, koruma namına bişey yok.
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 işte biri koruyo biri critleyio biri süper hızlı heallıyo. farkı bilmiyosa normal uberdir bence. heal etmeye devam ediceksin adamı parlak mavi/kırmızı olcak ztn.
Vasgort Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 o değilde quickfix'in uberinin etkisindeyken hayat bambaşka görünüyor X(
Cystein Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 NolaxThensbane said: über dolunca atıyorsun ok de diğerleri nasıl atılıyor?Ayrıca über actıgımda gayet ölümsüz falan değilim önümdekiyle heavy bildiğin param parça oldu birkaç kere, bir yerde yanlıs yapıyorum ama nerdeoha ya... paragraf paragraf anlattım... dolunca über 2. slottaki silahın elinde olacak ve sağ tuş basacaksın. o sırada zaten GESUNDHEIT diye bağırır karakter. zaten etrafındaki renkler neyim de değişir. çakarsın davayı. sağ alt köşedeki über barı %100den geriye doğru boşalır.
Öne çıkan mesajlar