Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Team Fortress 2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Kanser ettiler lan gene öf. Ben servera girdim 5-1 kazanıyor takım, gene engineer olup defansa çakıldım ama o kadar az adam geliyor ve gelenler de o kadar kazma ki, sentry 35-36 oldu artık :p Durum 9-1 olunca (10'da bitiyor) "bu ne dengesiz takımlar" falan demeye başladı iki kişi, yok 45 dakkadır 10 vs. 6 oynuyorlarmış, fak mi'ymiş falan. Auto balance diye bir şeyden haberin var mı destekli salla diyorum COOL STARRY BRA moduna giriyor falan, öyle böyle değil ya. Scout'a geçip son bayrağı çalınca hepten küfür kafirler başladı :p

Proof of purchase için filter falan var mı, dikkat etmedim ben? Salak avlarız falan diyorum ama sinirimi bozmaya başladı bu Kınayt'çılar CS'ciler artık hepten yav.
Mesaj tarihi:
abi cok komikti bugun, goldrushda dustbolda defanstayız 10 kişilik takımını 4-5'i spy.. nasıl bı defanssa artık. rakip ölümüne heavy zaten tarıya tarıya geziyolar yatıyo bütün spylar.
Mesaj tarihi:
abi turk serverlari cok fenaymis. nereye girsem tek medic oluyorum her denyo e spamliyor pocket healer icin. guzel us serverlari var onlarda da 200+ ms oluyo cok zorluyor.

bi de patiden bi kisiyle oynayamadim lan neredesiniz.
Mesaj tarihi:
11 45 gibi başlıyacağım ben more people for steam pls.

Son olarak bugün bir demo gördüm EPIC balta arkasına 2 adet medic mapi dilimledi herif.Nereden gelme bu epic Collector editionmı
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...