aquila Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 [spo]tekrar oynattim simdi, zamani yavaslatiyo, dikkatli dinlerseniz bi cicucicu gibi bi ses cikiyo, yaninda adam da bi agir hareket ediyo, tabi sonra tele yapip indiriyo diyebiliriz, yoksa zamani durdurunca yere dusmez. oyle olsa hiro durdurunca kaldigi yerden harekete devam ediyodu hersey.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 eet aslında ufak bi mantık hatası yapmışım bu konuda.tam açıklaması üstteki. çünkü o sahneyi tekrar izleyip söyledim bende . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 ne sahneymiş be yine bizim dediğimiz çıktı ama sallayan yok :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 ilk ben dedim. ayrıca uyusanıza!!11 of. [ Mesaj 22 February 2007, Thursday - 07:37 tarihinde, Sly-One tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 hayır ilk ben dedim ahah 3. sayfa :p yeni kalktım zaten :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 farkli saat dilimlerinin insanlariyiz sly, bu iliski yurumez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 yatmıyorum yatamıyorum benim heroesum geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 hero beybi sddfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 yatmam lazım, bu gece pub crawl var ayıptır söylemesi, yagacağım bütün ülke insanlarına. nereden geldiğimi anlayamayacaklar, time stop atıp öbür bara koşacağım, "you lieaaad to meaağğğ" diye bağırıp kaçacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 bende yatiyim bari biraz daha vakit var derse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 -------------------------------------------------------------------------------- - Heroes Client Patch 2.0.7 (2007-02-13) -------------------------------------------------------------------------------- The latest patch notes can always be found at http://www.heroespaticik.com/en/patchnotes/ General - The amount of haste granted by Nathan Petrelli has been increased by about 50%. - Peter Petrelli's skillz now bind on equip. - Spectators can no longer will be sad if someone dies. - When sharing a secret,it will be no longer secret.Because secret is not secret if 2 people knows ^^ PvP - Battlegrounds - If Syler kills any hero then they will no longer can resurrect. - if someone says a lie to Peter then Peter will make them to evaporate. Raids and Dungeons - Linderman's Cavern added to game. Bug Fixes - Fixed some errors with heroes - Fixed several display issues with the hollowman final scoreboard. PETER - Each rank of "Talentsteal"now reduces your damage coefficient by 2%. - "Annoying" no longer triggers the global cooldown. - "Restoration" now absorbs magical damage as well as physical damage. NATHAN -Nathan gave us some hint about " Lost" -"Be CooL" no longer triggers the global cooldown. SIMONE - Simone is no longer can ressurrected by any class. CLAIRE - She will be oppose to her father properly. ISACC -Went to dark side Mohinder Suresh -will be one of the best sucker u ever seen. MATT -Will properly to lose weight SYLER -Reduced some skillz -Improved seduce skill by %42 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 -"Be CooL" no longer triggers the global cooldown. Bu güzel heh . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 [spo] said: Peterin mermiyi durdurması hironun gücünü alması sayesinde oldu yani şöyleki hiro zamanı slow motion yapabiliyordu(bkz:müzeden kılıç çalma).Yani şöyleki mermileri iyice yavaşlatıp 0 km. hıza getirince doğal olarak mermiler sabit bir şekilde yere düştü.Kısacası telekinesi deil zamanla oynadı. Şu çok yanlış yanlız. Şöyle diyim. Zamanı yavaşlatınca hız düşmez. Sadece sen fazla hızlanmış olursun o akışa göre. Yoksa o mermiler yine aynı hızdalardı. Bir de şu var: Hani illa aksini iddia edenlere. Hız = mesafe bölü zaman. Gidilen mesafe yavaşlıyor, çünkü zaman yavaşlıyor. Hız da mesafe/zaman olarak yine sabit kalıyor. Yani zamanı yavaşlatarak mermileri düşüremezsiniz. Zaten dediğim gibi kartlar da kaldıkları yerden hızlarına devam ediyorlardı. Orada telekinesi ya da başka bir şey daha yaptı mutlaka. said: Ayrıca bir ihtimal Peter abimiz zamanı geri alıp Zenci hatunu kurtarabilir isterse keza hironun cafede çalışan kıza yaptığı gibi. Hani yapsa güzel olur kurtarsın kızı işte niye ölsün ki :P Kurtaramaz. Hiro da kurtaramadı. Ölenleri geri getiremiyolar. Hiro da kızı sylardan kurtardı bu sefer kan pıhtısı yüzünden öldü kız. Ne değişti ki? Kendi de söylüyo olmuş şeyleri değiştiremiyorum diye. Yani o anda kurtarsa gelirken taksi çarpacak yine ölecek kadın. said: tamamda moruk örneklerimi gördün yani aynı olay müzede hiro ile arkadasına da oldu hiro pire gibi sağda solda koşarken arkadaşı slow motion dolanıyodu.Yani zamanın yavaşlamasından onlarda etkilendi. ^^ E evet kurşunlar da slow motion oldu ama sonra o etki döndüğünde herkes aynı şekilde yürümeye konuşmaya devam etti, kurşunlar da eski hızlarına geri dönerler. Ki zaten hızları değişmiyor. Sabit hızdalar. Zaman yavaşlayınca gittikleri mesafe de yavaşlıyor hızları aynı kalıyor. Zaman normale dönünce gittikleri mesafe de normale dönecek. Çünkü yavaşlamaları ya da durmaları mümkün değil. [/spo] [ Mesaj 22 February 2007, Thursday - 12:35 tarihinde, Rewendor tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 [spo]Mermileri telekinesisle indirdiği çok açık, çünkü hatırlarsanız DL ve Micah ın olduğu bir patlama sahnesi vardı ıssız bi yolda. Orda durdurduğu zaman herşey sabit kalmıştı. Bölümü hatırlayamadım ama, otel odasında Nathanın bi kaçamağı olmak üzereydi orda omzu yokmuydu, hatırlayamadım tam.[/spo] [ Mesaj 22 February 2007, Thursday - 15:34 tarihinde, Messor tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 [spo]@rewendor: hiro bir kitle için zamanı durdurmayı başarıyor diye bir olay yok bence. peter geçmişe gelip zamanı durduruyor. çünkü hiro'yle yan yana geldi. nasıl görünmez adamla aynı güce sahip birisi onu görüyorsa, zamanı durdurabilen iki kişi zaman durmuşken harekete edebiliyor. @zaman durdurmacılar: peter orada zamanla iş yapmıyor. zaten özellikle soulcube'ün söylediği çok saçma zaman orada slow motion oluyor hızı 0 km olmaz ki. zaman bu nesne değil. zaman slow mo olunca her şey oluyor bitince devam ediyor, diğer insanlar için her şey aynı. ayrıca karşıdaki adamlar duruyor çünkü onlar bizimkileri ısılarıyla takip ediyorlardı, havada durunca saplandı sandılar. sonra baktılar ki yere düştü koşutular oraya doğru, tabi gittiklerini anladılar. ayrıca şu da var şu ana kadar isaac'ın çizdiklerinde yanlış olmadı, sonuçta bir cheerleader öldü. bakalım 17 de noulcak.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 abi mantık hatası yapmışım dedim ya sorry :) üstüme gelmeyin görünmez olurum löl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 [spo] said: @rewendor: hiro bir kitle için zamanı durdurmayı başarıyor diye bir olay yok bence. peter geçmişe gelip zamanı durduruyor. çünkü hiro'yle yan yana geldi. nasıl görünmez adamla aynı güce sahip birisi onu görüyorsa, zamanı durdurabilen iki kişi zaman durmuşken harekete edebiliyor. Yanlız mesela son bölümde kadının tabancası sırasında da sadece kurşun için geri aldı zamanı. Yoksa geri aldığında tabancada patlamazdı kurşun tekrar fırlar öldürürdü Hiro'yu. Bir de Peter'in de o yeteneği kullanabilmesi kendisini hironun donduramayacağı anlamına gelmez ki.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Muhteşem 42 dakika, ancak seyredebildim ama evet, kesinlikle sezonun en iyi birkaç bölümünden biri. Hatta gözden geçirince evet, en iyi bölümü diyebilirim. [spo]Matt, Bennett ten gerçekten bir şeyler alabilecek mi şimdi, dizi "audience satisfaction" denen şeyin dibine girmeye cesaret edebilir mi, merak edilesi açıkçası. Emokid Peter, imba Peter oldu tek bölümde, helal dedim açıkçası. Sylar'ın seslere karşı bir zaafı olacağını sanmıyorum açıkçası, bir önceki gücünü aldığındaki baş ağrısı ve alışma dönemini yaşadığını düşünüyorum, çünkü kontrol edebiliyor çok rahat bir şekilde güçlerini, bunun bir sorun çıkartacağına inanmıyorum. Wireless ı da bağlayamadım bir yere, ilginç olmuş.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 [spo]Yanlız ben hala Sylar o beyinleri napıp da gücü kendine geçiriyo onu çözemedim. Kendi beynini açıp ameliyat ederek yapıştırmıyo heralde. Yese yine olmaz.. Acaba hani oradaki yapıyı inceleyip ona göre kendi beyninde benzer bir yapı oluşturma yeteneği falan mı var ki...[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 [spo]Evet iste bence Sylar'in ozelligi de o. Saatci zaten eleman. Gen projesiyle buldu bunu Mohinder, ama tabi adamin efektif bi gucu olmadigindan bisi sergileyemedi.[/spo] [ Mesaj 23 February 2007, Friday - 03:47 tarihinde, Penthesilea tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 [spo]Penth'e katılıyorum. Saatçi ve sistemlerin işleyişini takip etmeyi, hatayı ve nasıl işlediğini öğrenmeyi iyi biliyor. Bunun sebebi de ona ait olan özel bir gücü olabilir diye düşünüyorum. Beyinleri inceleyip işleyişinden birşeyler çıkarıyordur muhtemelen. Nedense Sylar bir yere kadar bu kötü haline devam edip sonra iyilere katılacakmış gibi geldi birden bire. Linderman'ı fln düşünüyordum, sanırım o yüzden :) acaba ilerde birlik olup linderman'a karşı mücadele ederler mi :P (nerden çıkardıysam..) Bir de bu patlama olayı ilk sezon sonuna kadar sürecek gibi, heroes toplam kaç sezon olacak belli mi? bilen var mı?[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 en az 2 olacak gibi de, sylar iyi olmaz, adam öldürmekten zevk alıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 [spo]muhendis iste adam, bakiyo bi ozelligim yok calip cirpayim sagdan soldan belki bisey kapar adam olurum karakteri.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 [spo]ulan ben sana ne desem asdfg şimdi aklını alıo mu başkalarının almıo mu neticeye bak olm peter gibi edit değil ayrıca, çalışarak adam oluo asdf[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 [spo]bak ama isletmeciler ne kadar karizma, kagit ticareti yapan adam bi gizem, linderman desen ayri, hironun babasi da bi bolum kim lan o? dedirtti. sylar'a kac parasin soyle diycek sonunda galiba linderman.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar