A-R-E-S Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 18. bölümü yeni izledim,bence izlemeyen arkadaşlar hemen çabuk karar vermesin dizi hakkında... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 fantastik bir dizi yahu ne bekliyorsunuz ki ne kadar gerçekçilik bekliyorsunuz lost adası bile bu kadar fantastiklerle dolu yok geleceği gören kadın yok jackın dövmelerini yapan çinli kadın yok görünmeyen adalar.. daha adranili yaşamaya çalışın yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 lost güzel diziydi, bokunu çıkardılar bu sebeple heroes her şekilde lostu yer bitirir alır cebine koyar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 ilk iki bölümü izledim, bunu indirmeliyim dedim, 15e kadar indirdim daha 5e kadar izledim, şuan piskopata bağlamış durumdayım 6ıncı bölümü izlemek istiyorum ama evde biri tuvalete falan kalkarsa nanayı yerim buyüzden dişimi fırçalayıp yatcam =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 lost cok güzel 2 sezon sundu, 3. sezon biraz yavan ilerliyor hakkaten. ama lost la heroes u kıyaslamak icin henuz cok erken diye düşünüyorum (heroesun daha ilk sezonun ortasinda olmasindan dolayı). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 http://www.imdb.com/name/nm1705051/ kardeşimle balık hafızası oyunu oynuyordum, bu hanım kızımızı ikimizde hatırlayamadık hatırlayan var mıdır, rolü neydi filan 3 ve 4. bölümde gözükmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 hatırlarsa biri hatırlar burdan :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Sylar'in kafasina bahar temizligi yaptigi hatun bu, liseli ponpon hani : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 claire in ponpon arkadaşı olsa gerek evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 evet o kiskanc :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 ya o ponponun adı jackie ydi nasıl bir kız ismiyse lori trammel diye geçiyor imdb listte hem bunun yüzü daha güzel hddin kablolarını takıp bakmaya üşeniyorum bir de çok az göründüyse bulamam diye. buldum [spo] hani claire ı uyaran bir kız vardı, tecavüz etmeye çalışan bir çocuğa karşı, işte o kız http://www.imdb.com/title/tt0813715/episodes#year-2006 4. bölüm özetinden[/spo] [ Mesaj 18 March 2007, Sunday - 16:55 tarihinde, forgiver tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 23 nisana kadare bölüm yokmuş ha öeh yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 oo biz cnbc-e den takip edioz hiç okimiim ben yazdıklarınızı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 SenariouS bende böle bişey duydum geçende ,1 haftadır torentlerde de 19.bölüm çıkmadı,emin misin 23 nisan'a kadar olmayacağına? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 evet yok, biz onceki sayfalarda konustuk uzun uzun konu hakkinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Off bi aydan fazla beklemek çok zor ya... Şimdi cdleri falan arklara veriorum hep onların yerinde olmak isterdim her bölümü izlemeden önce bi heyecan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilth Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 House derim baska bise demem :D, ama heroesu da izliyorum tabiki ama Dr. House kadar karizmatik bi kisilik yok bu ing/us dizilerinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Bugun ilk bolumuyle basladim. Zaten bu dizi bi garip insanlari falanda garip. Download ederkende bi garip oldu. Torrent %90 dayken butun bolumler bitmisti.Dosya icerigine bakiyorum hicbir bolum tam indirilmis gozukmuyor 100 - 50mb eksik vardi. Sonra bi baktim butun bolumler aciliyor izleniyor sonuna kadar. Ondan bi tirstim. Diziyi izledim yalniz ilk bolumde ilk su dikkatimi cekti. [spo]O gozluklu Adam taksiye biniyor.Taksinin oldugu yer New York Peter hintlinin taksisinden indikten sonra gozluklu adam biniyor. Orada hintli bunu anlayinca kacip gidiyor. Daha sonra o ponpon kizi goruyoruz.Ponpon kiz Odessa Texas da. Evine gidiyor. Aksam babasi geliyor.Babasi o gozluklu eleman bu adam New York tan Texas a mi gelmistir nedir?[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovrld Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Dizi fantastik bir dizi, onu da açıklarlar heralde yakında. Onu bırak daha neler göreceksin. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 gerci haklisin benim soru biraz sacma olmu$ o kadar ozel karakterin arasinda gercekcilik ariyorum. eheheh simdi anladim olayi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Biraz fesat bir screenshot =) Cnbc de tekrar izlerken dikkatimi çekti hehehe [spo][/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Ando'nun bakışlar korkuttu beni bi an:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 black jet diye bir sistem var :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 valla Mr. Bennet ve diğer karakterlerin zaman mekan içerisinde konumları bazen biraz sıkıntılı olabiliyor. şöyle ki, bir bölümde hede sabah saatlerinde X'te iken yine aynı gün içerisinde Y(ki X'e göre dünyanın diğer tarafı olsun)'de hödöyü izliyoruz sabah saatlerinde.. orada akşam olması gerekli ama değil.. bi de bazı sahnelerde akşam üstü olması lazım, bize anlatılan olay örügüsüne göre bööle.. ama camdan dışarıda güneş parlıyor sıcak sıcak.. tam ööle vakti. Ancak bunun üst seviyesi Prison break'te var valla. tel. gelir "mahone sana türiye'de ihtiyacımız var" Ztttt! mahone 2sa sonra Tr'dee tel gelir"mahone alaskada balık sürüleri skofiyıld'a yardım ederken görülmüş.. sorguya çek ve hepsini öldür!" Zttt! mahon 1sa sonra alaskada.. ne jetmiş be! her neyse aklıma takılan şey bu heroes'un başında gördüğümüz güneş tutulmasını ilerleyen bölümlerde de olayla ilişkilendirecekler mi acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 dizi boyunca zaman kesintisiz veya devamlı gitmiyor ki. bazen günlerce anlatıp başka bi mekan için geçmiş günden tekrar başlayabiliyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar