Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 kingpin said: o zaman sana günde 3 öğün smallville tavsiye ediyorum. uçmak nasıl olur gözden nası ışın atılır bilimum superman efektleri nasıl film kalitesinde yapılır izle sonra heroes izlemezsin.. Smallville asla izlenmemesi gereken bi dizi ya aman izlemeyen kaçsın kendini kurtarsın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Parkman yanindaki zencinin üstünde Universal T-shirtü var. Afrikada dağda nasil bulduysa artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 sadece uçmaya dayalı olan bir diziyle heroes u karşılaştırıyorsunuz aman diyim. herkesi aklı başında insanlar olarak bilirm :D smallville ne ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 2. tane afrika var aslında; birinci ikinci ikincisine gidersen herşeyi bulman mümkündür :) eleman yürüyor zaten paso, gitmiştir bi ara işte, hem belki bulundukları yere yakın şehir vardır bilmiyoruz tam :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 DeBuffAndHeal said: Parkman yanindaki zencinin üstünde Universal T-shirtü var. Afrikada dağda nasil bulduysa artik. adamın cep telefonu var ayrıca psikoloji kitapları okuyor. t-shirt yanında bunların bence biraz basit kalıyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenqe Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 o deilde syların kaşlarımı kalınlaşmış gelecekte banamı öle geldi yoksa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Greeny said: smallville izleyip, heroes u bırakacaksam zaten kapasınlar internetimi tv mi hiçbirşey izlemiym. smallville diosun abi yapma gözünü seviym. Rewendor said: kingpin said: o zaman sana günde 3 öğün smallville tavsiye ediyorum. uçmak nasıl olur gözden nası ışın atılır bilimum superman efektleri nasıl film kalitesinde yapılır izle sonra heroes izlemezsin.. Smallville asla izlenmemesi gereken bi dizi ya aman izlemeyen kaçsın kendini kurtarsın :) valla ben bu önerimi heroes dizisindeki efektlerin başarısızlığına alternatif olarak verdim ancak forumun genelinde okuduğumuzu anlama namına bi özellik olmadığından dolayı böyle sonuçlar çıkıyor :P kaldı ki senaryodaki cozurtlamalar bakımından da smallville heroes'tan üstün bir dizidir. zevk ve renk meselesi tabi. isteyen izler isteyen izlemez ama efektlerin film kalitesinde olduğunu inkar etmesin kimse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 OHA! wtf baba petrelli en kotu adam, yattigi yerden baba parkmanla iletisiyo, baba parkmanda milleti linderman gpsterip kandiriyo, nathanla daphneyi kandiriyo yani. daphne dream team topluyo, yeni herolar cok iyiymis. portal adama yazik oldu, acaba portallarin cikisi varmi. vay babaan kemuune. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 akila öyle bi saatte şunu yazdın ki, bakmadan edemiyorum. sırf bakmamak için yatıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 bakma zaten abi, cok fena. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 adamımsın sylar OHa diyebiliyorum sadece, dizi 4. bölümde topladı kendini. harika bi bölümdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 yeni dizi basladi, o da iyi gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 aquila said: OHA! evet anahtar kelime bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Bu 4. sezon beni kanser ediyor, öyle sinirleniyorum ki izlerken. Ne kadar hıyar adamlar bunlar ya, ne kadar tahmin edilebilir aptallıkları var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 abi dizi losta döndü ya.. her yerden yeni bi soru çıkıo artık kafayı yicem.. kafam o kadar karıştıki artık.. şerefsizlerin yeni taktiği bu olsa gerek.. kafa karıştırıyolar her yerden yeni materyal ekliyolar.. bardak taştı artık ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 ayrıca parkman baba parkman'ı hapsetmemişmiydi? nası çıktı o adam ordan? bi de puppetmaster çok iyiydi.. bayıldım. TAM anlamıyla puppetmaster yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 of o guc bende olcak valla dsfdsf ya Sylar'in aldigi ilk guclerden biri otu boku duyma degil miydi abicim bu senaristler yazdiklarini mi bilmiyor anlamiyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Penthesilea said: of o guc bende olcak valla dsfdsf ya Sylar'in aldigi ilk guclerden biri otu boku duyma degil miydi abicim bu senaristler yazdiklarini mi bilmiyor anlamiyorum ben 2.sezon sonu kaybetti ya güçleri... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 5. bölüm güzeldi. bu sefer efekt olayınıda toparlamışlar, ,izlerken rahatsız etmiyordu. adam oluyorlar yavaş yavaş anlaşılan. bu arada arkadaş dizide iyi adam kalmadı ya. herkez ayrı bi kötü. herkez birileri tarafından manipüle ediliyor. içlerinde en iyisi gene sylar en azından adamın ruhunda var hayvanlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 3x05 Lol güzel bölümdü. Daphne kalbimde yer ediyosun! Tahminler doğru çıktı, en baş villain direk baba Petrelli'ymiş. Oha Hiro, oha! Herhalde bi bildiği var, ya yeri geldiğinde Ando'yu zamanda geri götürcek ya da Adam'ı bulup kanını Ando'ya verecek diye ümit ediyorum. Ayrıca burdan Mohinder'a bi çift lafım var. Lan sen ne şerefsiz, ne haystiyetsiz adammışsın. Edit: Şu Sylar'ı serinin başından beri severdim, haklıymışım. Kerata... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Hiro Ando'ya saplamadan önce zamanı durdurup gömleğinin içine bir sürü ketçap yerleştirmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 karı koca kavgasına dönmesin olay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Güzel bölümdü. Sonda önceki bölümlerdeki kafa karıştıran şeyleri açıklayıp iyi toparladılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 spoiler... hironun gelecekte gördüü şey tam olarak şu olabilirmi: ando iyi, hiro kötü... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 iyi kotu diye bisey yok, herkes kendine calisiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar