Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Heroes

SoulCube

Öne çıkan mesajlar

kingpin said:

o zaman sana günde 3 öğün smallville tavsiye ediyorum. uçmak nasıl olur gözden nası ışın atılır bilimum superman efektleri nasıl film kalitesinde yapılır izle sonra heroes izlemezsin..

Smallville asla izlenmemesi gereken bi dizi ya aman izlemeyen kaçsın kendini kurtarsın :)
Sosyal ağlarda paylaş

Greeny said:
smallville izleyip, heroes u bırakacaksam zaten kapasınlar internetimi tv mi hiçbirşey izlemiym. smallville diosun abi yapma gözünü seviym.

Rewendor said:
kingpin said:

o zaman sana günde 3 öğün smallville tavsiye ediyorum. uçmak nasıl olur gözden nası ışın atılır bilimum superman efektleri nasıl film kalitesinde yapılır izle sonra heroes izlemezsin..

Smallville asla izlenmemesi gereken bi dizi ya aman izlemeyen kaçsın kendini kurtarsın :)

valla ben bu önerimi heroes dizisindeki efektlerin başarısızlığına alternatif olarak verdim ancak forumun genelinde okuduğumuzu anlama namına bi özellik olmadığından dolayı böyle sonuçlar çıkıyor :P kaldı ki senaryodaki cozurtlamalar bakımından da smallville heroes'tan üstün bir dizidir. zevk ve renk meselesi tabi. isteyen izler isteyen izlemez ama efektlerin film kalitesinde olduğunu inkar etmesin kimse.
Sosyal ağlarda paylaş

OHA!

wtf

baba petrelli en kotu adam, yattigi yerden baba parkmanla iletisiyo, baba parkmanda milleti linderman gpsterip kandiriyo, nathanla daphneyi kandiriyo yani. daphne dream team topluyo, yeni herolar cok iyiymis. portal adama yazik oldu, acaba portallarin cikisi varmi. vay babaan kemuune.

Sosyal ağlarda paylaş

5. bölüm güzeldi. bu sefer efekt olayınıda toparlamışlar, ,izlerken rahatsız etmiyordu. adam oluyorlar yavaş yavaş anlaşılan.

bu arada arkadaş dizide iyi adam kalmadı ya. herkez ayrı bi kötü. herkez birileri tarafından manipüle ediliyor. içlerinde en iyisi gene sylar en azından adamın ruhunda var hayvanlık.

Sosyal ağlarda paylaş

3x05

Lol güzel bölümdü. Daphne kalbimde yer ediyosun!
Tahminler doğru çıktı, en baş villain direk baba Petrelli'ymiş.
Oha Hiro, oha! Herhalde bi bildiği var, ya yeri geldiğinde Ando'yu zamanda geri götürcek ya da Adam'ı bulup kanını Ando'ya verecek diye ümit ediyorum.

Ayrıca burdan Mohinder'a bi çift lafım var. Lan sen ne şerefsiz, ne haystiyetsiz adammışsın.

Edit: Şu Sylar'ı serinin başından beri severdim, haklıymışım. Kerata...

Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...