screwy Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 abi hem korkunc hem de bi okadar da sevimli bu topic orta okulda not kasma demek de cok acayipmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 of karne falan çok ezik, transcriptle gelin bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 performans raporuna gectik panpa, transkriptte kalmadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 bilanço verelim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 vay be bundan 14 yıl önceki karnemde kimya 1 gelmişti. ailecek baya bi hareketli günler yaşamıştık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 hahahah bu ne böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Mortis said: sana abi tavsiyesi Orta okulda kasmayın bırak 2 ile geç yani kırığın olmasın ama 2 ile geç deymez kasmana hayatı yaşa yani sonra liseye gelince kasarsın ortalama ve üni için. Orta okulun hiç bir önemi yok Üni de[hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Altımı sıçtım ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 BabacumMostors said: bütün bir dönem boyuncaki yoğun uyku çalışmalarım için okul bana teşekkür etti ort: 4.38[hline]"...In the end we will remember not the word of our enemies, but the silence of our friends" Martin Luther King Jr. ICQ:84232487 espiriler yakıyor teşekkür orjinal mesajda boldlu sdfdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 topicdeki muhteşemliğin %10'u patide yok son 2 yıldır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Xaenin said: Mortis said: sana abi tavsiyesi Orta okulda kasmayın bırak 2 ile geç yani kırığın olmasın ama 2 ile geç deymez kasmana hayatı yaşa yani sonra liseye gelince kasarsın ortalama ve üni için. Orta okulun hiç bir önemi yok Üni de[hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Altımı sıçtım ya. ahahahah fear is my ally aga! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Tori said: BabacumMostors said: bütün bir dönem boyuncaki yoğun uyku çalışmalarım için okul bana teşekkür etti ort: 4.38[hline]"...In the end we will remember not the word of our enemies, but the silence of our friends" Martin Luther King Jr. ICQ:84232487 espiriler yakıyor teşekkür orjinal mesajda boldlu sdfdfs Ne espirisi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Vay be ne günler geçmiş. Bok var gibi büyüdük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Cuce said: Xaenin said: Mortis said: sana abi tavsiyesi Orta okulda kasmayın bırak 2 ile geç yani kırığın olmasın ama 2 ile geç deymez kasmana hayatı yaşa yani sonra liseye gelince kasarsın ortalama ve üni için. Orta okulun hiç bir önemi yok Üni de[hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Altımı sıçtım ya. ahahahah fear is my ally aga! aahah bi de bazıları italic bazılarının puntosu küçük falan kendi çapımda bir tasarım yapmışım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Xaenin said: Altımı sıçtım ya. ne meraklisin sen de hemen birakmaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 baş vermiştir zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 unideydim o zamanlar şükür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 fenn said: VashTheStampede said: Matematik hocamızın oturduğum sıraya karşı siniri var(sanrıım ehr derste hatalarını yüzüne vurduğumuz için)duvar kenarında oturan kimse matematik ve geometri(aynı hoca)den kanaat alamadı.Ben 43 den 1 aldım matematikten geometride 40 dan 1 geldi(cam kenarıdnaki adamalrdan biri 35 den(her iki derside)35 aldığı halde karnesine 2 geldi)Birde uzay geometrisi 40 dan 1 geldi diğer notlar 3 den yukarı gidiyorlar(3 olanda felsefe allahım ne ilginç bir ders o yarısında uyumadıysam neyim)Lise 3 ne zor be kardeşim.Üniveristeyemi hazırlanacam dersmi çalışıcam karıştırdım[hline]My girl my girl Dont lie me Tell me where did you Sleep last night Şikayet şikayet. Ben 1 aldım demiyor da. yazılıları 60,60,60 al bakalım hoca nasıl bırakabiliyor. ( 3 yazılı, 1 sözlüye göre) Şu yazıldığı sırada askerde olmam çok ilginç olmuş :P 2003 yazıyor 2003! Ergen power! Yalnız gerçekten kanaat notu diye bir şeyin olmadığı sıralardan geliyordum aksi söylenemez. Dersin içine ediyoruz diye hiç sevmiyorlardı o yıllarda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 adamın hatalarını yüzüne vurabilecek kadar matematik bilip 40 almak lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 abi uplayıp durmayın şunu lütfen iş güç sahibi adamım ben yarın şunları önüme çıkarsalar kariyerim biter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 senko said: kimin ortalması iyi lam benimki 3,69 edep 3 din5 tiarh 5 coğ 4 mat 4 bio 4 fizik 3 kimya 4 sağlık 5 ing 3 resim 3 mzk 4 beden 4 teşekkür aldım allahım ben teşiekkür alacak adammıydım ya!! gecen döenm 4,85 alan adam bu sebne 3,69 uff ing i düzeltemiycem :([hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu [email protected] a yolladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Fin said: adamın hatalarını yüzüne vurabilecek kadar matematik bilip 40 almak lel Ben daha çok "ehuaehah yalnış söylemiş mal eheuah" diye gülüp kendi de bilmeyenlerden oluyordum :P Hala sevmem arkadaş matematiği. Olmuyor işte. Ama cidden bu forumun eski yazıları hep gelecekte karşımıza çıksa kariyer bitiren türden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Xaenin said: Mortis said: sana abi tavsiyesi Orta okulda kasmayın bırak 2 ile geç yani kırığın olmasın ama 2 ile geç deymez kasmana hayatı yaşa yani sonra liseye gelince kasarsın ortalama ve üni için. Orta okulun hiç bir önemi yok Üni de[hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Altımı sıçtım ya. of müthişmiş bu lan. ortaokullu bir çocuğun hayatını yaşadığını düşündüm de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 seLam geNçler NasıLsıNız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Bunları yok etmek lazım. Çok acı lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 paticiğin en sevimli topiği bu olsa gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar