senko Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 abii... :( ne desem bilemiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Sen sus karnen konuşsun sdflsşdkfşlsl :D Bu arada şu an ingilizce gurusu olan patilerin karnelerinde ingilizce hep 3 / 2 ahahaha . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 hırs yapmışlar liseden sonra =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Ben birlerimi yazmamışım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 antenna theory: 25-50 microprocessors: allah büyük com2: kıyamet günü eta 26 saat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 copry said: AHAHAHA senko said: kimin ortalması iyi lam benimki 3,69 edep 3 din5 tiarh 5 coğ 4 mat 4 bio 4 fizik 3 kimya 4 sağlık 5 ing 3 resim 3 mzk 4 beden 4 teşekkür aldım allahım ben teşiekkür alacak adammıydım ya!! gecen döenm 4,85 alan adam bu sebne 3,69 uff ing i düzeltemiycem :([hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu Ohşşş yerimmmmm ^_____^ HAHAHAH Yetersiz senko mortis canıms <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 din: 5 allah gabletsin kardeş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 abi uplamayın şunu rica ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Hiç ' tiarh ' dersim olmadı . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 senko sağlık dersinden hatırladıkların var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 din dersi kalksın diyenleri anlamıyorum. bazılarının tek 5 gelen dersi o. hiç mi onların psikolojisini düşünmüyorlar =) =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Benim tek birimdi 10. sınıfta, hiç mi benim piSikolojim düşünülmüyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 ahahahah efsane lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Mortis said: sana abi tavsiyesi Orta okulda kasmayın bırak 2 ile geç yani kırığın olmasın ama 2 ile geç deymez kasmana hayatı yaşa yani sonra liseye gelince kasarsın ortalama ve üni için. Orta okulun hiç bir önemi yok Üni de[hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! AHAHAHAH Liseden ortaokula tavsiye :D Üniversite -> lise, yüksek lisans-> lisans tavsiye hep aynı formatta lan :D çok kasma rahatına bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 senko said: abi uplamayın şunu rica ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 AHAHAHAHAHAHAAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 "sana abi tavsiyesi" yazmışım ya hahah çooooooook tatlıymışım o zamanlar hueauheahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 çok tatlı yaa eskiden herşey çok şirinmiş, biz büyüdük ve kirlendi dünya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Mortis said: "sana abi tavsiyesi" yazmışım ya hahah çooooooook tatlıymışım o zamanlar hueauheahu asıl "ortaokulda hayatını yaşa" nasıl bir tavsiye ben ona çok takıldım :D ahahahah ortaokulda hayat yaşamak çok şirin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 NeoStyle said: senko sağlık dersinden hatırladıkların var mı vajina resmi göstermişlerdi o derste çok heyecanlanmıştım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 mortis tam bir afacanmış ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 ortaokulda hayatini yasa dedigi iste brit mezara falan ugra, arada bucs a git falan heralde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Mortis said: "sana abi tavsiyesi" yazmışım ya hahah çooooooook tatlıymışım o zamanlar hueauheahu Hala öylesin bebeyims hagfsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Ardeth said: Mortis said: sana abi tavsiyesi Orta okulda kasmayın bırak 2 ile geç yani kırığın olmasın ama 2 ile geç deymez kasmana hayatı yaşa yani sonra liseye gelince kasarsın ortalama ve üni için. Orta okulun hiç bir önemi yok Üni de[hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! AHAHAHAH Liseden ortaokula tavsiye :D Üniversite -> lise, yüksek lisans-> lisans tavsiye hep aynı formatta lan :D çok kasma rahatına bak ben daha bitirmeden yuksek lisans icin kasmayin cok, ogrenciligin bu son doneminin keyfini cikarin diyorum, doktora duzeyinde literature review binince artik hissetmiyorum filan aciyi, ozelde tezsiz yapin laylaylom tezli bulasmayin kekekekeke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 hic yapmayin, tezli de tezsiz de, sanayide bi ustanin yaninda cirak olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar