sir Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 antimodes'a katılıyorum. kaldı ki eşcinseller nasıl rahatsız ediyolar ki, toplumdaki her eşcinseli bi bakışta ayırt edebilir misiniz?sokakta elele yürüyüp öpüşen erkeklere ne sıklıkta raslıyosunuz? yani zaten kendilerini rahatça ifade edemiyolar toplumda.. evet türban çığırtkanlığı süper olmuş, "türban takmayanlardan rahatsız olanlar" oldukça "türban takanlar"ın üniverstelere sokulmaması lazım, anket bunu gösteriyo işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 siyah olsun kızıl olsun mavi olsun turuncu olsun, ırkcılık yapmıyorum evlenmeden insanlar ayn ıevde otursun, istedikleri hayvanı beslesinler. ama eşcinselliğe bende karşıyım. ne kadar atgözlüğü, geri bakışlık derseniz diyin. 2 tane kucak kucak eve giren kaslı erkeğe hoşgörüyle bakmam ben asla. sürekli oturdugumuz bi cafe var. bu tv deki orçunla bi tip daha var erkeklerden hoşlananlar. gene başka erkeklerle geliyorlar sırf el hareketlerini, konuşma tarzlarını görmek bile rahatsız edıyor benı. kalkıp napıosunuz lan demem asla ama çok rahatsız edıo beni. [ Mesaj 17 Mart 2006, Cuma - 21:10 tarihinde, Voys tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zephyros Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 said: khalad pati § 17 Mart 2006, Cuma - 20:11 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- Eşcinseller,türbanlılar ve açık saçık giyinen bayanlardan hoşlanmıyorum. Diğerleri insanların kendi seçimleridir ibadet etmek,küpe takmak v.s başkalarını bağlamaz. -------------------------------------------------------------------------------- löörrrnnnn tü nöööww dı dark sayd uunnn du forrrsss!!!!! Hoslanmasak da katlanmak zorundayız sonucta insanlar kommensal yasıyorsa eğer bunlarında yan etkilerini cekmek zorunda (yoksa değil mi)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 said: JsH pati § 17 Mart 2006, Cuma - 20:04 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- İsteyen istediği gibi yaşasın-toplum kuralları ihlal edilmediği sürece. Size bindiğim bir otobüste gördüğüm bir manzarayı anlatayım. Bu anlatacağımı şahsen görmüşümdür, yani birinden duyma falan değildir. Paşamız kız arkadaşıyla belediye otobüsünün en arkasında orta bölüme oturmuştu. Kız arkadaşıyla sarılmalar falan, tamam sarılsın Maşallah birbirlerini çok seviyorlar mesut olurlar İnşallah. Ancak aradan geçen 5 dk sonrasında bu çift öpüşmeye başladı, bulunduğumuz mekan belediye otobüsü. Biz 2 kişiydik, uyarıcaktım çocuğu, yanında kız arkadaşı olduğu için ters cevap vermek zorunda kalacaktı, sonra biz de garibimi dövmek durumunda kalacaktık ondan uyarmadım, boşuna niye uyarmadın diye sormayın yani. Şimdi buradaki nokta nedir benim açımdan, isteyen öpüşebilir herkes öpüşebilir, sevgilisini çok sevebilir ancak bir toplu taşıma aracında o kadar insanın içinde bir çiftin öpüşmesi çok saçma bir davranış biçimi, mesela bu beni rahatsız etti. Yukarıda oruç falan yazmışsınız isteyen tutar istemeyen tutmaz, sonuçta oruç tutmayanı ya da bara gideni taşlamıyorlar. Pardon da öpüşmenin nesi rahatsız ediyor? Gayet normal bir şey? Her yerde her tv programında sağda solda gördüğünüz bir şey ve aynı zamanda bırakın ayıbı gayet de güzel bir şey tam tersine. Bunun nesi rahatsız edici? Ha bir de öpüşüyor diye birini "uyarmak" ve "dövmeye kalkmak"tır asıl magandalık, illa rahatsız olunacaksa bundan rahatsız olnumalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 tv de gormek istedigimizi nerden cikardin ki ? ayrica tv de gosteriyorlar diye dogru mu olmasi lazim ? pislik icindeki mutfaklari da gosteriyorlar onu da mi takdir edelim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 fiziksel olarak kendine veya bir başkasına zarar vermeyen hareketlerden rahatsız olup kendini mahallenin ahlak zabıtaları sanan gerzekler dışında fiziksel olarak bana veya bir başkasına zarar vermeyenlerden rahatsız olmuyorum. [ Mesaj 17 Mart 2006, Cuma - 21:30 tarihinde, Rahan tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 said: huun pati § 17 Mart 2006, Cuma - 21:27 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- tv de gormek istedigimizi nerden cikardin ki ? ayrica tv de gosteriyorlar diye dogru mu olmasi lazim ? pislik icindeki mutfaklari da gosteriyorlar onu da mi takdir edelim TV ler arz talep mantığıyla çalışır, ne istenirse onu gösterir. Ha doğru ya da değil öpüşmelerine karışamazsın, hele bu yüzden kavga çıkarmaya çalışmak tam bir magandalıktır, şehir kıroluğudur (burada hiçkimseye hakaret etmiyorum bu mantığa yakıştırdığım sıfat ve hakareti belirtiyorum baştan yok bana şöyle dedin falan demesin kimse). İsteyen sevgilisine istediği yerde sarılır, istediği yerde de öper. Karışmak da kimsenin haddine düşmez. Kimsenin sana zarar verdiği yok bir şey yaptığı yok. Hani sigara içen adamı dövmeye kalksan daha geçerli bi sebebi var, sonuçta sigarasının dumanını sen de çekiyosun rahatsız oluyosun. Ama buna karışmak magandalıktan başka bir şey değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beybin Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Ya ben anlamıyorum lezbiyen kadın fantezileri kuran erkekler var iken homoseksüeller neden bu kadar hor görülüyor?? Size ne kardeşim ! İSteyen istediğiyle birlikte olur !"Dost" saydığım bir kaç insandan biri eşcinsel . Türkiye'de yaşaması o kadar zor ki.Aslında o kadar iyi bir insan olmasına rağmen cinsel tercihinden dolayı dışlanıyor.Halbuki "insan"diye baktığımız bir dolu insandan "daha insan". Babam , iki kulağı da delik olmasına rağmen bakışlardan rahatsız olduğundan küpe takmıyor , saçına bile(uzun) bi' garip bakıyorlar , benim bile katil olasım geliyor. Bi eşcinsel gelip size sarkmadığı sürece sizi ne yaptığı hiç ama hiç ilgilendirmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 laf etmem ama rahatsız olur ve uzaklaşırım eşcinsel birilerinin bulunduğu bir ortamdan. midem bulanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Beybin senle hiç anlaşamicaz mı biz ya :) Senin babanın durumuyla bu durum farklı. Küpeye falan laf etmem, herkes istediği gibi giyinir istediği aksesuarı taşır. Ve ben de uzun saçlıyım, ileride baban yaşına geldiğimde de öyle kalmak isterim, uzun saçı severim. Ve evet erkeklerin çoğunda lezbiyen fantezisi vardır demişsin haklısın vardır. Ama ikisi erkek gözüyle çok farklı şeyler. Hatta ben de farkındaysan "xy kromozomlu eşcinsel" diye tanımlamıştım rahatsızlığımı. Bir kız için cinsel tercihi sorgulanacak şey değildir, kimse lezbiyen diye daha farklı gözle baklımaz. Hatta öyle olsa da olmasa da her zaman erkekleri "erkek gibi kızlar" daha çok etkiler genelde. Ama ekrek açısından eşcinsellik çok daha farklıdır, ve hemen her erkeği de rahatsız eder az ya da çok. Doğanın kuralı. Ha bir de lezbiyen kız bunu belli etmez, yani hani bas bas bağırınsa da sonuçta normal bir kızdır, görüntüsü kıyafeti normal her kızın giyeceği bir kıyafettir. Ama eşcinsel *erkek* görüntüsünü değiştirir, sesi, yürüyüşü değişebilir, hele o badilerle boyalı jöleli abik saçlarla vs de desteklemişse direk kaçılır. [ Mesaj 17 Mart 2006, Cuma - 21:44 tarihinde, Rewendor tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beybin Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 ya iyi de , onlar artık "iş" ya da "eş" arayan eşcinseller.Benim bahsettiğim eşcinseller kendi halinde kimseye zararı dokunmayan insaNLar. Erkekleri rahatsız ediyor bu , çünkü kendilerini tehlikede görüyorlar kanımca.Ama bir eşcinsel bir erkeğe asılmadığı sürece tercihinin ne olduğu kimseyi ama kimseyi ilgilendirmez.Bir insan "insan" olduğu için sevilmeli. Ne eşcinseller biliyorum sizin erkek adam dediğiniz insanların kişiliklerine şapka çıkarttırırlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JsH Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Rew, öncelikle ben kimseyi döveceğim falan demedim, dövmeye de kalkışmadım mesajı doğru oku istersen. Ondan sonraki kısım ise insan sevgilisiyle heryerde istediği zaman öpüşemez. Ben bindiğim belediye otobüsünde mecburmuyum 2 kişinin öpüşmesini izlemeye? Öpüşmek normal birşey onu yukarıdaki mesajımda da belirtim ancak herşeyin biryeri bir adabı var. Bir toplu taşıma aracında insanın kızarkadaşıyla öpüşmesini bana makul göstermen çok zor. Sonuçta orası insanların zorunlu olarak kullandığı bir vasıta, bir park ya da insanların gelmek zorunda olmadığı biryer değil. Toplu taşıma aracı adı üstünde ev, kişisel bir mekan ya da ÖZEL bir yer değil. Şunu da ekleyeyim, televizyonda görüğümüz herşeyi benimsemek ya da doğru kabul etmek zorunda değiliz. Televizyonda gördüklerimden bahsetmemem, ondan rahatsız olmadığım anlamına da gelmiyor. [ Mesaj 17 Mart 2006, Cuma - 22:43 tarihinde, JsH tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
musazorlu07 Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 babadan görüleni uygulayan toplum.. helal olsun onlara.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 öpüşmek,sevgi gösterisi,sevgiden neden korkulurki? birini öpmek "ayıp" olmamlı. saçmasınız allahansen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Çünkü seni tuttular "bize bakıcaksın ulan" diyip tehtid ettikten sonra sonra gözünün önünde öpüştüler dimi? Hadi diyelim gözün kayıyo filan da, başka bi tarafa bak... Otobüslere cam diye bişiy koyuyolar dışarı gösteriyo çok güzel bişi ondan dışarıya bak filan, illede öpüşen çiftlere bakmak zorunda değilsin otobüste bakıcak bisürü yer var ne biliyim işte bakmak zorunda değilsin ki baksan ne olcak hiç mi öpüşen çift görmedin hayatında? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 said: Rew, öncelikle ben kimseyi döveceğim falan demedim, dövmeye de kalkışmadım mesajı doğru oku istersen. Ondan sonraki kısım ise insan sevgilisiyle heryerde istediği zaman öpüşemez. Ben bindiğim belediye otobüsünde mecburmuyum 2 kişinin öpüşmesini izlemeye? Öpüşmek normal birşey onu yukarıdaki mesajımda da belirtim ancak herşeyin biryeri bir adabı var. Bir toplu taşıma aracında insanın kızarkadaşıyla öpüşmesini bana makul göstermen çok zor. Sonuçta orası insanların zorunlu olarak kullandığı bir vasıta, bir park ya da insanların gelmek zorunda olmadığı biryer değil. Toplu taşıma aracı adı üstünde ev, kişisel bir mekan ya da ÖZEL bir yer değil. Şunu da ekleyeyim, televizyonda görüğümüz herşeyi benimsemek ya da doğru kabul etmek zorunda değiliz. Televizyonda gördüklerimden bahsetmemem, ondan rahatsız olmadığım anlamına da gelmiyor. "Biz de arkadaşla sora bi dövücektik adamı" demişsin bunun üzerine kaba kuvvet kullanma girişiminde bulunma olayı üzerine yazdım olayı. Ha bakmak istemeyebilirsin, ama kimse sana bak demiyor ki? 360 derece görüş açın var. Kafanı çevirirsin başka yöne. Öpüşmenin nesi ayıp, nesi kötü bir şey ki "özel" ya da "kişisel" bir yer gerektirsin ki? Her yerde yapılabilecek bir şey. Öyle ne ayıbı var ne hakareti ne başka bir şeyi? Aynı mantıkla gidip yolda beğenmediğin bir kadına "sen çirkinsin göz zevkimi bozuyosun benle aynı caddede yürüme" diyebiliyor musun? Bu konuda çok daha hoşgörülü olmak lazım diyecem ama hoşgörüye de gerek yok kanımca, çünkü hoşgörülük bir şey yok, yaptıkları ayıp değil size karşı bir şey değil, saygısızlık değil. Kim kendinde ne hak buluyo sinirlenecek de uyaracak? [ Mesaj 17 Mart 2006, Cuma - 22:54 tarihinde, Rewendor tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 toplumun yetişme tarzı, gençliğin üzerindeki baskı.. iki kişinin öpüşmesi bile rahatsız edebiliyor. komplex.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Öpüşen insanın nesi rahatsız ediyor ki? Otobüste herkesin canı sıkılmaz mı? İkisi vakit geçiriyorlar işte:P Uyarırız, bi ihtimal dövecez laflarıda bir acayip. Sana zarar gelmez ikisinin öpüşmesinden. Sigara içip üzerine üflenmiş gib tepki vermeyelim:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JsH Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Bakın anlamıyorum ben mi açık yazamadım yoksa siz mi yanlış anlıyorsunuz, ben orada yazdığımda ben çocuğu öpüşmemesi konusunda uyarsam, çocuk mecburen diklencek ondan sonra kavga çıkacak anlamında yazmışım. Hem de gayet açık bir şekilde. Biz de 2 kişi olduğumuzdan dövecektik şeklinde yazmışım. Yani orada çıkacak olan bir kavganın sebebi öpüşme değil, diklenmeden dolayı olacaktı. Bilmiyorum oradaki "dövmek" kelimesinin anlamını artık anlatabildim mi. Kimse kimseyi biri öpüştü diye dövmez zaten, yanlış anlaşılma oluyor. Madem öpüşme çok normal, siz kız arkadaşınızla anne-babanızın yanında öpüşebiliyor musunuz? Dedenizin, annanenizin, teyzenizin, amcanızın, dayınızın yanında? Herşeyin belirli yerleri var otobüsten başka öpüşecek yer mi yok? Gitsin bi parka populasyonu az olan biryere orada istediğini yapsın. Ben otobüste onların öpüşme görüntüsünü izlemek mecburiyetinde değilim, Rew demiş 360 derece var diye. Sizin mantığınıza göre otobüsteki herkes öpüşse 360 derecemde de öpüşkengiller olacak. O zaman ne yapacağım gözümü mü kapayacağım? Kusura bakmayın ama otobüste öpüşmek bence tam bir rezillik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 ya afedersiniz, ben bu konuyu biraz iç dökme konusu olarak kullanaraktan içimi dökücem. hoşgörüsüzlerin allah belasını versin. döktüm, oh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beybin Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 o Kadar saçma düşünüyorsun ki , kusura bakma yani ama!!!Ya öpüşmenin nesi ayıp allahaşkına yaa??Neymiş beyefendi rahatsız oluyormuş gitsin başka bi' yerde öpüşsünlermiş.Sana ne kardeşim sana ne??Çevir kafanı olsun bitsin!!Herkes senin anlayışını benimsemek zorunda mı??sen öpüşme tamam. [ Mesaj 17 Mart 2006, Cuma - 23:19 tarihinde, beybin tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Valla ben annemin babamın da ananemin yanında da öpüşürüm kız arkadaşımla, bunu saygısızlık olarak da görmem. Ha gerçi benim aile de biraz fazla rahattır o konuda. Mesela arada bi seyrek de olsa babam odaya gelip "oğlum yeter artık al şu arabanın anahtarı, ne zaman istiyosan söyle biz de yemeğe çıkalım evi boşaltalım, bak yine uzun süredir kızsız geziyosun. ama arabayı çizme ha" der. Ama böyle olmasa da rahatsız olmazdım. Öpüşmek sevgi gösterisidir, öpüşmekten utanmak sevginden, sevdiğinden utanmaktır. Öpüşmeyi ters hareket olarak algılamak ayıp olarak görmek de aşırı baskıdan dolayı oluşan bir şey sadece, yoksa hiçbir mantıklı sebebi yok? Yani neden ayıp otobüste öpüşmek birisi bana bunu açıklasın. Neden rahatsız ediyor ve ayıp? [ Mesaj 17 Mart 2006, Cuma - 23:23 tarihinde, Rewendor tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 hoşgörüsüzlüğün bir sebebi bastırılmış duygular,sınırlandırılmış aile yetiştirilme tarzı ve bunun gibi sağlıklı olmayan birçok etken yüzünden halkım fikirlere ve dış görünüşe bu kadar takılmış durumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JsH Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 beybin kafanı çevir demişsin bende yukarıda bunu daha önce yazan biri olduğu için cevap yazmışım, okuyabilirsin. Ne yapacağıma da karar veremezsin, tamamlarını kendine saklayabilirsin. Ayrıca öpüşmek sevgi göstergesidir, buna birşey diyen yok, herkes öpüşebilir, öpüşsün, birbirini sevsin, daha çok sevsin buna da birşey yok. Ben yukarıda "öpüşmek ayıp" diye bir terim kullanmamışım, metinden sadece ihtiyacınızı karşılayan cümleleri kopyalamayın. Ben otobüste öpüşmenin ayıp olduğunu söylemişim (kendi düşüncem). Herkesin sevgiyi gösterme biçimi farklıdır ve sevgiyi gösterme sadece öpüşmeyle sınırlı değildir. Otobüste bugün öpüşülür yarın başka birşey yapılabilir ben bunu anlatmak istemiştim. Sonuçta otobüs seyahat için kullanılan bir vasıta, üst mesajlarımda da yazdığım gibi ev değil, kişisel bir vasıta değil. İnsanlar onu ulaşımlarını sağlamak için kulanıyor sevgilerini göstermek için değil. İlla çok öpesi geldiyse sabretsin birazcık hertaraf park, sote yer dolu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beybin Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 ne yapacağıma karar veremezsin diyorsun ama otobüste öpüşülmez diyorsun. Pek ironik peeek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar